من خیلی وقت پیشا دیدم.نقل قول:
اونطور که یادم میاد فرمت اس ام اس ذخیره شده یه گوشی موبایله. و یا یک نرم افزار مربوط به موبایل.
حالا پیدا کردن نرم افزارش هم مربوط میشه به درخواست نرم افزار. :27:
موفق باشید :11:
Printable View
من خیلی وقت پیشا دیدم.نقل قول:
اونطور که یادم میاد فرمت اس ام اس ذخیره شده یه گوشی موبایله. و یا یک نرم افزار مربوط به موبایل.
حالا پیدا کردن نرم افزارش هم مربوط میشه به درخواست نرم افزار. :27:
درود:
من به خاطره بی تجربه گی و یه اشتباه تمام پارتیشن هامو از دست دادم:41:
حالا وقتی سیستم رو روشن می کنم ویندوزی وجود نداره میگه CD Recovery رو بزار
هیچ سی دی یا دیسکتی رو ران نمی کنه حتی دیسکت بوت XP-ME-98... رو اجرا نمی کنه فقط دیسکت بوت
MS-DOS رو اجرا می کنه.
لطفا کمک کنید من انیماتور هستم و 280 گیگ پروژه دارم که تمام زندگی و اعتبارمه؟:41:
اگر مجبور شدم FDISK کنم امیدی هست به تونم فایل ها مو دوباره به دست بی ارم؟
سپاس
راه حلی میخوام که با انجام دادن اون ویندوز هنگام turn off نرم افزار هائی که در حال اجرا هست رو خودش ببنده و از کاربر سوال نپرسه و درخواست زدن end task نکنه . قبلا مقاله ای راجب رجستری دیده بودم که باانجامش این کار صورت میگرفت ولی الان یادم نمی آد . ممنون میشم راهنمائی کنید.
لطفا" جوابمو رو بدیدنقل قول:
اگه Data هات انقدر برات مهم هستن من بهت توصیه میکتم خودت دیگه هیچ کاری نکنی, هاردتو باز کن ببر بده به متخصص بازیابی اطلاعات.نقل قول:
من قبل از تعویض ویندوز هم مکس رو به طور معمول نصب کردم چیز خاصی انجام ندادم این مشکل فقط مربوط به این نیست یه بازی هم دارم که با یه فایل به اسم d3d9.dll گرافیکش خوب میشد . الان با وجود این فایل مثل مکس ارور میده پس فکر نمیکنم نصبم مشکل داشته باشه .نقل قول:
درمورد دومی نخیر ویندوزم MRT نیست ولی با این حال هیچ تمی رو غیر از همونا اجرا نمیکنه .یک مشکلی هم دیدم مثلا توی برنامه تیون آپ آیکن ها که فک کنم PNG هستن بجای اینکه درست نمایش پیدا کنن پشتشون خاکستری شده .
سلام.نقل قول:
دوست خوبم میتونید اکثر اطلاعاتتون رو بازیابی کنید.
ولی به یک نکته ی خیلی خیلی مهم توجه کنید.
اون نکته ی مهم اینه: در هر درایوی که اطلاعات مهم داشتید، حتی یک فایل هم به اون درایو نزنید. یعنی درایو رو خالی نگه دارید.
برنامه ی GetData Back رو نصب کنید
پارتیشن ها تون رو اسکن کنید و فایلها رو بدست بیارید.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2987849&postcount=642
فکر کنم 80 درصد فایلهاتون بازیابی بشند.
آقا من تا حالا چند بار كه رفتم براي دوستام سيستم بگيرم بعد از جمع كردن سيستم وقتي ميخواست پارتيشن بندي و بعد نصب ويندوز رو انجام بده يه cd رو ميذارن كه در عرض 20 دقيقه يا حتي كمتر هم پارتيشن بندي ميكنن هم ويندوز رو نصب ميكنن !!!!!!!!!!!
ديروز براي لپ تاپ يكي از بچه ها هم همينطور بود كه وقتي دقت كردم مثل اينكه با يه نرم افزار به اسم norton ghost اين كارو انجام داد!!
البته ميخواستم طرز كارشو بدونم كه چه ججوري در اين مدت خيلي كم هم پارتيشن بندي ميكنن هم ويندوز رو كامل نصب ميكنن!!
يا اگه لينكي هست منو راهنمايي كنيد . ممنون ميشم .
نقل قول:Registry Key: HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop
Value Name: AutoEndTasks
AutoEndTasks Disabled=0
AutoEndTasks Enabled=1