سوال ما جواب نداشت؟:20::31:نقل قول:
Printable View
سوال ما جواب نداشت؟:20::31:نقل قول:
راهی نیست جز اینکه از مدیریت گروه بخوای دعوتت کنه دوباره! :دینقل قول:
سوال ما جواب نداشت؟
حال کردی راهو؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واقعا حال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدیریت گروه دیگه سایت نمیاد...یه خبر هم نداد ما عدم اشتراک بزنیم بعد اعضا رو بیرون کنه:13:
حالا می خوای به بابک (Babak) یا شاهین (Shahin King) یا یکی دیگه از تیم ارشد و ادمین پیغام خصوصی بده ، شاید جز اختیاراتشون باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدیریت گروه دیگه سایت نمیاد...یه خبر هم نداد ما عدم اشتراک بزنیم بعد اعضا رو بیرون کنه
سلام
ربطي به عنوان تاپيك نداره ولي چرا سايت شهر سخت افزار اينجا فيلتره؟
دوستان واسه شما هم سایت ف ی ل تره؟من از طریق سرچ گوگل وارد مشاوره لپ تاپ شدم ولی مسدود بودش الانم دارم با ***شکن تایپ میکنم دلیلش چیه؟
من این خطا رو در هر بار ارسال در قسمت مشاهده گفتگو ها دارم مشکل از کجاست ؟
عکس زیر.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین این اشتباه..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون همه زحمت بچه ها به حدر رفت؟
یعنی بخش فیلم و موزیک کلا برداشته شد؟
:41::41::41::41:نقل قول:
شما رو به خدا یکی بیاد یه پاسخ توپ بده بهمون
شاد باشین:31: