اینم از فریمور جدید a1200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از فریمور جدید a1200
نه واقعا زور زدی بابا (توهین نباشه)نقل قول:
این فرم ور امین یکی از اولین های ساخت امینه که بدترین سرعت و صدا رو داره که اقای mr next
برداشته ادیت کرده. خود فرم ور بدرد نخوره چی برسه تازه ادیت شده
فرم ور EE امین بهترینه
جدیده(monsterpack) که اومده اصلا تعریف نداره گوشی تند تند خاموش میشه
واقعا که راح تو خونتون نشستیپ لمدادی به صندلی فکر میکنی همه ی کارا راحتهنقل قول:
شما اصلا فکر کردی که دانلود لایبری های جدید با حجم 26 مگ و بعدش ادیت پچ و اپلود فایلی با حجم 50 مگ چقدر حوصله میخواد
هر چند که توقع زیادی ازتون نداشتم هر چی باشه ایرانی هستیم
واقعا که با این کارتون ادم رو دلسرد میکنید
اولا فریمور امین باطری نگه نمیداشت این یکی حداقل 3 روز باطری نگه میداره
دوما مشکل تاخیر در برقراری تماس که در ورژن امین جان بوده حل شده
سوما در ورژن امین برای انتخاب رینگ تون با مشکل روبرو بودید که اونم حل شده
در ضمن این سرعتی هم که گفتی افتضاحه تو این فریمور عالیه
فقط صداش صدای اورجینال خود گوشیه که اونم به راحتی با قرار دادن فایل صدا در پریلود قابل حل هستش
یه چیز دیگه mr_next خودم هستم
و .................
موفق باشی
bye
سلام به دوستای باحالم ببخشید چن روز نبودم !
به نظرم این فریمور rozysara عزیزم خوبه و فقط امکانات فلیپ بسته ی persian golf رو نداره که بده و من به داشتن دوستی مثه rozysara افتخار میکنم که زحمت ادیت کردن لایبری های 26 مگی رو کشیدن
N340 جان میشه بیشتر دز مورد monsterpack توضیح بدی ؟
راستی کسی نمیدونه موبایلستان چرا اینجوری شده؟
ورود HAMD64 هم به جمعمون خوشامد میگم
*از دوستان خواهش میکنم بحث های بچه گانه نکنن *
اما این فریمور امکانات فلیپ بسته را نیز دارا میباشد یعنی تمام امکانات الدورادو را دارد { contacts * recent calls *realone player * camera *turn on }
در ضمن ایرادات اون فریمور را نیز برطرف کردم
موفق باشید
من واقعا عذر می خوام اگه کسی رو رنجوندم
اولا:من خودم طراح وب هستم وبرنامه نویس و کارای شکستن قفل نرم افزار هارو انجام میدم
می دونم چه رنجی داره
دوما:اگه باگ های Eldura do حل شده خوبه و عالیه(فرم ور قشنگه با امکاناتی هستش)
سوما:شما اگه E Elit امین اس را نگرفتی هتمن بگیر که داشته باشی و استفاده کنی به تجربت اضافه می کنه
چهارما: monsterpack فرم ور جدید امی اس هستش که خیلی قشنگه نصبش کردم ولی باگ زیاد داشت
گوشی تند تند ریستارت می شد و چند تا باگ دیگه هم داشت
امروز بعد از اپگرد کردن و ارتقاع به monsterpack دوباره به EElit برگشتم صداش عالیه با 3250 وn73 موزیکال کل انداختم خوردشون
پنجم:وقتی صدا از داخل فرم ور زیاد میشه ولتاژ بیشتری به باند میرسه و صدا واقعا زیاد میشه و بعد از فرم ور وبا نرم افزار صدا بی کیفیت زیاد میشه
ششم:موبایلستان با )-----------( با هم قطع شدن احتمالا در حال بروز رسانی عظیمی هستند شاید هم
هک شدن (که احتمال نداره)
هفتم:من خودم تا 10 روز پیش dial up داشتم الان adsl دارم خیلی راحتم به شما پیش نهاد می کنم بگیرید
با
کد:www.irtci.org
براي بار دوم از دوستان مطلع خواهش ميكنم 2 دقيقه وقت بذارن و به سوال من جواب بدن:
با سلام. به تازگي يك a1200 خريدم كه ورژن فيرم ويرش R541_G_11.56.11R هستش و هرگونه تلاش من جهت استفاده از mpkg با شكست مواجه شده. راهنمايي كنيد كه كدام فيرم وير را براي فلش كردن گوشي خود انتخاب كنم كه كارايي خوب و امكان نصب pkg ها و ... را داشته باشد؟ در صورت امكان لينكهاي صحيح و تست شده جديد نرم افزارهاي لازم و همچنين خود فيرم وير را برايم قرار دهيد تا هم من و هم شايد دوستاني كه مثل من مشكل دارند از لطف شما بهرمند شوند.
با تشكر
نقل قول:
اولا من خودم از فریمور ee قبلا استفاده میکردم که الان بال این یکی ورژا اپ کردم خیلی بهتره امکاناتش قابل مقایسه نیست
دوما این فریمور مونستر پک که میگی منم ازش استفاده کردم باید بگم اولین فریمور امین هستش و مال 7 ماه پیشه و صداش زیاد بود اما بسیار بی کیفیت اما اگه شما میخوای به راحتی میتونی فایل صدای این گوشی رو استخراج . ازش استفاده کنی ولی به نظر من فایل صدای ee از همه بهتره
موفق باشی
گوشی شما از نوع a1200e هستش که به نظر من میتونی با فریمور الدورادو امین برای این ورژن استفاده کنی اما باگ زیاد اره به هر حال میتونی از سایر فریمور های a1200e استفاده کنینقل قول: