نقل قول:
در مورد اینورت بودن فردی برام تصاویر رو فرستاده که بهش اعتماد دارم ولی شاید دروغی در کار باشه
در مورد زمان عکس ها مطمئن هستم 7.15 دقیقه گرفته شدن
در مشخصات ثبت شده که تاریخ گرفته شدن عکس ساعت 9 شب هست ... چطور دارید میگید مطمئنید ؟؟؟
به هر حال اگه اون ماه باشه ، حتما باید ساعت 9 شب می بوده ... چون ساعت 7 ماه به اون صورت در آسمان مشخص نیست .
-------------------------------------
نقل قول:
می شه یه توضیحی بدید که اگر دقیقا این دنیا ها ی موازی ثابت شدند و دانشمندان می گویند دقیقا تو این زمان خاص یه فردی با همین ویژگی شما داره تو همین مکان ززندگی می کنه ولی حالا کیفیتشو نمی دونند نیست پس چی هست ؟؟؟؟؟
توضیح خوبی دادن دوست گرامی سهیل جان . فک نمیکنم چیزی نیاز باشه اضافه کنم .
-----------------------------
نقل قول:
چنین عملی از دید مبحث منطق(Logic) غیر ممکن و غیر عقلانی بوده و بیشتر از یک شایعه نیست.
نقل قول:
می فرمائید علمی و منطقی نیست :18: مگه علم به چیزی از اول باید باشه :18: خوب دانشمندان ازمایش می کنند و ثابت می شه هست یا نه از نظر تئوری که ثابت شده هست چنین دنیاهای موازی پس از نظر تئوری حرکت هم می شه کرد دوست عزیز مثل این می مونه بگی زمان هست ولی از نظر تئوری حرکت در زمان غیر قابل قبوله
نقل قول:
عالم های موازی وجود دارند و حتی شمار بسیار اندکی از کاهن های تبتی " با اختیار خود " بین این چند عالم تاکنون تردد داشته اند.
جمعی از دراویش هم تعداد اون ها رو هجده هزار عالم ذکر میکنند.
هرگونه ایجاد تغییر در " عالمی دیگر " امکان پذیر هست.
اما " در عالمی که هم اکنون در اون بسر میبرید " تغییر ایجاد کردن از نقطه نظر منطق و عقل باطل هست و غیر عملی.
بعنوان مثال شما اگر بعلت باز ماندن پنجره اتاقتون در شب پیش سرما خورده باشید ; " در عالمی که در اون هستید " به هیچوجه نمیتونید به شب قبل برگردید و پنجره تون رو قفل کنید.
منطق با عقل در ارتباط هست ; و مانند امور علمی نیاز به آزمایش و اثبات نداره.
در ضمن هر کدام از عالم های موازی دارای " بعد مثل یا مثال " , " برزخ " و " آخرت " جداگانه ای هستند.
اول از همه اصطلاح شایعه واقعا جالب بود !! مگه اخبار روز هست میگید شایعه ؟؟ سال هاست پیرامون این موضوعات بحث در محافل علمی صورت گرفته . حالا فلسفه به یه بن بستی خورده ... سریع تبدیل شد به شایعه !! قبلا هم از این بن بست ها داشته فلسفه . مثلا قضیه دو ماهیتی نور . یک اصل فلسفه رو زیر سوال برد . بطور کل میخوام بگم جدل های زیادی بین فلسفه و فیزیک در گرفته (مخصوصا بعد از نسبیت و کوانتوم) .یه جورایی فلسفه باز موند از توجیه این چیزها ، و بعضی جاها هم که مجبور شدن کلا رد کنن. مثل همین سفر به گذشته رو .
حالا در مورد خود این بحث که پیش کشیدید ... اگه یاتون باشه چند وقت پیش موضوع سوء استفاده از یافته های علمی روز رو گفته بودم. نمونه عملیش رو اینجا ما داریم ...
نقل قول:
عالم های موازی وجود دارند و حتی شمار بسیار اندکی از کاهن های تبتی " با اختیار خود " بین این چند عالم تاکنون تردد داشته اند.
جمعی از دراویش هم تعداد اون ها رو هجده هزار عالم ذکر میکنند.
اینم عملی ... این دراویش یا کاهن ها حتما اون موقعی که در حال سیر سفر بودن هم اسم این عوالم رو گذاشته بودن ، عوالم موازی .
مطمئنا اینطور نبوده ... کاری که شما یا منبع این حرفتون کرده دقیقا نمونه ی عینی سوء استفاده از علم هست . اینطور که تا دیروز اسم این تخیلات رو می گذاشتند عالم مثال ، یا هر چیز دیگه که خودتون بهتر می دونید . ولی تا دیدید یه کشف یا نظریه ای وجود داره که بهش میخوره ، سریع طی فرآیندی اسم ها عوض میشه . حالا کو دلیل برای حرفی که میزنید ؟؟ حتما قضاوت با دوستان ؟؟ :21:
تا اونجا که من میدونم این جهان ها نسبت به هم تاثیر پذیر اند ، ولی از سیر و سفر بین آنها و ترافیک موجود بی خبرم !! :31:
پ.ن : دوست عزیز amir_--- جان ... باز بگید چرا پست پاک می کنید ... بحث رو به عالم برزخ و ... کشیدید . باز چندتا بحث بالا که نقل کردم میشه یه ربطی داد به تاپیک ... ولی پست های #
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و #
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم حارج شدن و مطمئنم اگه جلو تر بره دیگه موضوع اصلی تاپیک یادمون بره . پس رعایت کنید . این پست ها هم تصمیم گیریش با مدیریته . اگه میخوای گله ای پست هممون پاک نشه بحث ها رو به اون سمت نبرید .