ریتو طبق سرویسی که میگیری میدن..مثلا 256 ریتش 341...ریتو که الکی نمیدن طبق سرویس خودت میدننقل قول:
Printable View
ریتو طبق سرویسی که میگیری میدن..مثلا 256 ریتش 341...ریتو که الکی نمیدن طبق سرویس خودت میدننقل قول:
اس ان آر هم مال کیفیت خطه...همه میدونیم هر چقدر snr بالا باشه خطت بیشتر میکشه...الان من دقیقا نفهمیدم منظورت چی بود خط سامی تا 11 مگ میکشه؟ یا ریتش 11 مگه!:n04: که محاله!!
ببخشيد انتظار داري با ريت 341سرعت 250كيلوبايت بگيري؟معلومه كه نميشه اول بايد ريتت بالا باشه
نه میدونم ریت 341 همون 34-35 دانلود هست...ولی خوب ریتو طبق سرویس فعلی میدن...مثلا من برم 2 مگ بگیرم بعد 2 ماه برگردم رو 256..سرعتم هم بشه 170 با عقل جور میشه آیا؟! اینا این همه نتو محدود کردن از آی پی گرفته تا قانونی شدن سرعتو اینا... یعنی اینقدر خنگولن و این چیزو نمیدونن؟ به نظرت؟!نقل قول:
اگه به تور يكي از اپراتور ها بخوري خب معلومه كه ريتتو پايين ميارهنقل قول:
اره خیلی خوب شده بود دلم براش تنگ شده :n10: دلیل خوب شدنش هم این بود که تراکم کاربر روش کم شده بودنقل قول:
پس با این حساب فایده ای نداره دوساعت هم ریست کنیم 37 نمیاد:n35:
فرشاد یکی از بچه های همین تاپیک هست که ایپیش روی تک رقمی ها قفل شده ولی میگه پینگم زیر 200 نمیاد , دیگه ما که ایپی بهتر از تک رقمی نداریم
همین 2.185.2x خودمون هم صبح ها پینگش میاد حدود 140
این نشون میده که ایپی ها و گیت وی ها مشکلی ندارن و مشکل از مخابراته که تعداد زیادی کاربرو چپونده توی یه رنج ایپی و جای نفس خور نذاشته:n19:
برا من كه شبا عالي ميشه هر چقدر به ساعت 2نزديكتر ميشيم سرعت و پينگ بهتر ميشه با اون ipهايي كه بهت گفتم
کدوم ip سرعتش خوب میشه؟نقل قول:
2.185.31 و 2.185.30نقل قول: