در این سرویس غیرحجمی اگر از حد مجاز بیشتر مصرف کنیم سرعت یک هشتم میشه یا مازاد مصرف سر ماه میاد رو قبض؟
Printable View
در این سرویس غیرحجمی اگر از حد مجاز بیشتر مصرف کنیم سرعت یک هشتم میشه یا مازاد مصرف سر ماه میاد رو قبض؟
مازاد مصرف گیگی 1500 تومن میاد رو قبض. بسته های ترافیک اضافه هم داره که میتونید بخرید.نقل قول:
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
تو پس پرداخت میاد رو قبض؟اگه پیش پرداخت بشیم چی؟ از قبل باید ترافیک بخریم؟در کل پیش پرداخت بهتر نیست؟ چون نمی تونن هر چی خواستن رو قبض بنویسننقل قول:
سرویس من پس پرداخته بخاطر همین من ترافیک باقیمانده رو نمی بینم.
فقط میتونم از روی گزارش مصرف خود مخابرات حدودی حساب کنم.
سوالم اینه که اگه بخوام ترافیک بخرم ترافیک قبلی که موقع ثبت نام خریده بودم
هم چنان پا بر جاست یا صفر میشه؟
موقع ثبت نام 100 گیگ یکساله خریده بودم.
هنوز قیمت 100 گیگ رو 98000 زده در حالیکه قرار بود تا یکی دو ماه این قیمت باشه
بعدش بدون تخفیف بدن.
الان با این قیمت خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
زمان ترافیک رو یک سال از تاریخ خرید حساب می کنن یا تا پایان قرار داد یکساله ( مهر 95 ثبت نام کردم )؟
ممنون
در کل پیش پرداخت بهتره. مثل سرویس شرکت های خصوصی میشه. اول پول رو میدید بعد سرویس میگیرید. روی قبض هم چیزی نمیاد. پیش پرداخت هم کنترل پنل و حجم ماهیانه و بسته ترافیک دارهنقل قول:
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
انوخت سیم کشی می کنن داخل منزل رو ؟پینگش چند هست؟نقل قول:
امروز حدود ساعت 3 ظهر از بازرسی مخابرات تماس گرفتند درباره اون شکایتی که کرده بودم در رابطه با محدود کردن سرعت سرویس های نامحدود به خاطر طرح منصفانه چون من درخواست تجدید نظر هم داده بودم
همون حرفای همیشگی رو زدن و گفتند که در مورد طرح منصفانه اطلاعی ندارند
دوستان دیگه غصه گرون بودن حجم مخابرات و شبانه رایگان و این چرت و پرتها رو نخورید...من 1 هفتست فهمیدم..با ایرانسل چه راحت میشه ارزون دانلود کرد...
1 گوشی + 1 سیمکارت ایرانسل+ 2 هزار تومن موجودی = 5 گیگ حجم یا 50 گیگ حجم..
حالا چه جوری؟
شما 1 بسته اینترنت هفتگی 6 صبح تا 12 ظهر میخرید ..5 گیگ 2 هزار تومان. میشنید هر چی دوست دارید فیلم دانلود میکنید یا میرید تو یوتوب گردش میکنید...
یا اگر خونتون نزدیک دکل ایرانسله..1 بسته اینترنت نامحدود ساعتی میخرید 1 ساعت 900 تومان...باهاش در ثانیه 5 مگابایت دانلود میکنید...کل اینترنت رو خالی میکنید تو هاردتون...با 900 تا تک تومنی
دیگه نمیدونم قبض مخابرات ...شبانه رایگان کی ساعتش بر میگرده روی 2 شب ...این گرون فروشی ها راحت میشید..
اینترنت adsl مخابرات فقط واسه بازی آنلاین ( چون پینگ خوب داره و تاخیر نداره) و تلگرام چک کردن استفاده کنید واسه دانلود فقط ایرانسل چون ارزون و خیلی به صرفه تره
این فقط 6 صبح تا 12 ظهره؟ میشه دانلود کرد راحت و مشکلی نداره قطعی و اینا؟نقل قول:
خودش مستقیما وصل میشه به اینترنت بعد خرید و کار خاصی مثل روشن کردن mobile data نمیخواد؟ چون اون هزینه رو میخوره و شارژ تموم میشه.
کلا من از طرح و اینا استفاده نمیکنم.
.نقل قول:
رو گوشیت برنامه ایرانسل من رو نصب میکنی ..با 2 تا دکمه میخری..
6 صبح تا 12 ظهر 1هفته هم وقت داری مصرفش کنی...که البته اینقدر سرعت زیاده که شاید تو همون روز عشقت بکشه 5 تا فیلم جدید دانلود کنی تمومش کنی..
برنامه ایرانسل من خودش همه کارها رو انجام میده..
یه سرویس هم داره نامحدود ساعتی ..2 شب تا 8 صبح میتونی استفاده کنی...1 ساعت 900 تومن 2 ساعت 1500 تومن 3 ساعت 2 تومن!!!
یه نفر بود خونشون نزدیک دکل ایرانسل بود تو 3 ساعت 2 هزار تومن 40 گیگ دانلود کرده بود..یعنی گیگی 50 تومن ..50 تا تک تومنی..