برای بار اول فقط می تونید اون طرح های 420 و 490 و 350 هزارتومنی رو انتخاب کنید (برای سرعت 512)که مودم هم روش هست تفاوت قیمت بخاطر نوع متفاوت مودم هاست روشون کلیک کنید توضیح دادهنقل قول:
Printable View
برای بار اول فقط می تونید اون طرح های 420 و 490 و 350 هزارتومنی رو انتخاب کنید (برای سرعت 512)که مودم هم روش هست تفاوت قیمت بخاطر نوع متفاوت مودم هاست روشون کلیک کنید توضیح دادهنقل قول:
نقل قول:
کلاً مبیننت مودم مجانی (البته در ظاهر مجانی چون عملاً پولش رو بصورت کلی میگیره) رو توی طرحهای ویژه یا بعضی از طرحهای خاص بهتون میده. برای مثال اگه مودم میخواهید با همین سرعت بایستی طرح P1102 رو بردارین که ۳۵۰.۰۰۰ هزار تومن هست. اگه مودم رو بهتون بفروشن دیگه ازتون پس نمیگیرن مگه در شرایط سخت اینترنت که قبول کنن مشکل از طرف اونهاست. مثل مواقعی که دکل محل شما رو جمع کنن و برید توی منقطه قرمز. البته بعضی از شرکتهای نمایندگی گویا مودم اجاره میدن که به نظر مییاد همچین هم نمیصرفه.
در مورد سرعت باید بگم که مثل تخممرغ شانسی کاملاً شانسی هست. یعنی داریم اینجا کسانی در حد ۱۰۰٪ از مبیننت راضی هستن و براش قسم میخورن و داریم کسانی که اگه محیط فوروم اجازه میداد بدترین فحشها رو بخاطر سرعت و قطعی و نوسان کیفیتش نثار مبیننت میکردن. بعضی وقتها حتی طبقات یک ساختمون یا پنجرههای یک واحد مسکونی بین قطع و وصل خط میتونه تاثیر بذاره. برای همین بهتره که قبل از خرید از یه نمایندگی اکانت تست بگیرید که مطمئن بشید وضعیت براتون خوب هست یا نه.
اما سوای موقعیت باید گفت که ترافیک منطقه هم توی سرعت شما موثر هست. برای همین اگه منطقه شلوغی داشته باشید به احتمال زیاد در ساعات اوج ترافیک مثل ساعتهای مجانی شبها، سرعت واقعی از اسمی کمتر میشه. البته کلاً مبیننت توی سرعت اکثراً جوری هست که سرعت واقعی کمتر از سرعت اسمی هست، ولی با یک تبصره. یعنی اگه کسی طرح ویژه برداره، گویا برای حال دادن بهش، سرعت رو بیشتر میبندن. اما با تموم شدن اون طرح اون اکانت هم میشه مشابه باقی اکانتهای عادی
وایییییییییییییی بچه ها برای اولین بار امشب رفتم تو تایپک شرکت شاتل سرعت هاشون یک مگ بود ماشالله
من به خدا به همین سرعت مبین نت 250 هم راظیم ولی نامردا همینو ازم گرفتن و اوردن سرعتمو پایین چرا اینا اینجورین؟؟؟؟ حداقل این مبین نت نامرد طرح 9 مگ هم بذاره....حالا باش که گرونه میگیریم چون چاره ای دیگه ای نداریم که شاتل که نمیتونم بگیرم یعنی تو شهر ما نمیشه..الان دیگه گریم گرفته مبین نت خیلییییییییییی خیلسیییییی زیاد ظالمه هیچوقت نمیبخشمشونننننننننننننننن ننننننننننننننننننننن به خدا ادم نباید بگه مرگ بر امریکا باید بگه مرگ مبین نت
مبین نت که طرهای قبلی رو هر کدوم یک گیگ اضافه کرده و گرونتر داره میده به جای اینکه بیاد طرح های جدید بیاره اومده سر مردم کلاه بزاره فکر کرده مردم مثل خودش خ..... هستن
تمام شرکتهای اینترنتی سرعتهای 4 مگ و 8 مگ اوردن جز مبین نت هیچ کسی هم زورش به این شرکت نمیرسه
بچه اگه من همزمان با Xbox آنلاین بازی کنم و در همون زمان با کامپیوتر تا نصف سرعت دانلودم شروع به دانلود کنم تاثیری توی پینگم داره .یعنی امکان داره پینگم توی ایکس باکس بالاتر بیاد و نتونم بازی کنم؟(سرعت دانلود 50/60 برا بازی با XBOX کافی فقط نباید پینگم بالا بره).
این مبین نت چرا اینطوری هستش. طرح ۶ ماهه ۱۲ گیگ که سریع ۱۲ گیگش تمام شد در صورتی که اصلا دانلود نمیکنم فقط فیس بوک و وب پیچ چک میکنم. الانم ۲ گیگ شارژ کردم تا که اینترنت کانکن کردم و گوگل کروم باز کردم ۱ مگابایت استفاده کرد؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟؟ مگه یه صفحه باز کردن چقدر حجم میخوره؟؟؟
نقل قول:
یه مقدارش برمیگرده به سرعتتون که دو مگابیت هست و زودتر از باقی سرعتها میتونه اکانت رو بخوره و تموم کنه. اما بیشترش برمیگرده به ذات ویندوزهای جدید و برنامههای اونها که روز به روز بیشتر به همیشه آنلاین بودن عادت میکنن. برای مثال الان IE 11 که جدید اومده رو همچین ساختن که دیگه دکمه آفلاین نداره و به محض باز شدن، آنلاین میشه و شروع میکنه به مصرف. مشابه اون تعداد برنامههایی که اون پشت آنلاین هستن هم زیاد شده. از برنامههای مولتیمدیا بگیرید تا برنامههایی مثل Nero یا حتی درایور پرینتر و مشابه.
البته برای خارجی جماعت این قضیه مشکل نیست چون برای اونها سرعتهای یک یا دو مگابیت شده مثل دایالآپ و کمتر کسی میره سراغشون. اما برای ما ایرانیها شاید تنها راه چک مرتب برنامههایی هست که پشت پرده مشغول مصرف هستن و باید دسترسی مدام به اینترنت رو ازشون گرفت.
اینم بگم که اونا علاوه بر داشتن سرعت های بالانقل قول:
ترافیک بالایی هم دارن.برای همینم همیشه آنلاینن
وگرنه همین دو مگ ما رو هم اگه نامحدودش کنن و سرعت خودشو بدن
همه حال میکنیم و فک میکنیم که یه اتفاقی توی کشور افتاده
بیخود هم نیست که روز به روز زندگیشون بیشتر و بیشتر آنلاین میشه چون تقریباً جایی نیست که برن و دور از اینترنت واقعاً پرسرعت و البته ارزون نباشن.نقل قول:
درست هم گفتین چون اگه اینترنت دو مگابیت بدون محدودیت و سکته باشه، راحت میتونه خیلی جاها رو آنلاین کنه. یعنی مثلاً میشه بیشتر فیلمهای یوتیوب رو با کیفیت نسبتاً خوب بدون سکته آنلاین تماشا کرد. شکی نیست که خارجی جماعت بیکار نبودن بیان این همه مدل تلویزیون هوشمند و دستگاه ویدیو آنلاین بسازن که مردم بدون نیاز به IDM و برنامههای مشابه، بتونن آنلاین فیلم و کلیپ نگاه کنن. اینقدر هم اینترنت راحت و ارزون باشه که ذخیره همه برنامهها براشون نصرفه، چون با یک اشاره مجدد در دسترشون خواهد بود.
با سلام خدمت همه شما دوستان بنده تازه وارد هستم
آقا یه مشکلی که من دارم اینه که الان چند روز سرعت مبین نت من اومده پایین وحشتناک بطوری که دیگه شبا دانلود اصلاً ندارم ! طرح 2048 12 گیگ دارم شبا 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشتم اما الان بزور 300 مگ دانلود میکنم
با سرور های مختلف هم چک کردم یه صفحه نت هم باز نمیکنه !!! در ضمن اون ایمیل های کذایی که میگفت مصرف کماکان دامه دارد اینا هم برام اومده بود ، میخواستم ببینم بچه ها شماها مشکلی ندارین؟! من افتضاحست یه دو هفته میشه!
RSSI : -70.58dBm
CINR Reuse1 : 16.75dB
CINR Reuse3 : 17.36dB
دقیقاً بین 234 تا 254 کیلوبیت دریافت داشتم اما الان 20 تا 30 کیلوبیت شده ، بنده مشهد هم ساکن هستم ، متشکر میشم راهنمایی کنین