سلامنقل قول:
آمپ ارزونتر چی آقا حمید؟
سلامنقل قول:
آمپ ارزونتر چی آقا حمید؟
سلام به دوستان
من قصد خرید یه سیستم صوتی کوچیک دارم. با حجم و قدرت صدا خیلی کاری ندارم و مهم کیفیت صداست برام. زیاد صدای بلند گوش نمیدم ! یه چیزی تو مایه های بهترین قیمت بهترین انتخاب !
میخوام که حتما بلوتوث داشته باشه و با آیفون سینک بشه و بشه تماس هم پاسخ داد. (اگه با کابل هم سینک و شارژ بشه هم که چه بهتر). ترجیها هم pionner رو میپسندم.
ممنون میشم مدل و قیمتها رو برام بنویسید
والا من فعلا RS12 رو با RS100c4 میخوام بریج کنم . بعدا با یه 917 کنودد میخوام راش بندازم خیلی گشتم این ارزونترینشه که بهش بخوره البته نظر آقا حمید شرط اولهنقل قول:
سلامنقل قول:
همونطور که هادی جان گفتند یا باید 917 بگیری که حدود 630 تومنه. دو کانال هم 5602 هست.اما من جای شما بودم این کار رو نمیکردم.چون کیفیت صدائی که آمپ های گلیدن داره رو نه کن وود داره و نه پایونیر.یه بار هزینه میکنی در عوض هر ماشینی که عوض کنی کل لوازم رو باز میکنی و میبندی روی اون ماشین.
ضمنا از آمپ FD130C2 فقط یدونه موجوده.ساب RS هم دو یا نهایت سه تا.پس بجنبن:n02:
سلامنقل قول:
لطف کنید :
1- نوع ماشین
2-میزان بودجه
را مشخص بفرمائید.
اگر پایونیر بخواهید حد اقل 4750BT باید بگرید حدود 400 تومن اما بدون شک پخشتون رو 7056 انتخاب کنید.خیلی صدای بهتری نسبت به پایونیر داره.قیمتشم 575 تومن هست.
حد اقل سیستمی که میتونید تهیه کنید برای داشتن کیفیت صدای مناسب:
یک جفت کامپوننت M165 برای درهای جلوبه قیمت 360 تومن+یک جفت کواکسیال MC609 برای عقب به قیمت 320 تومن و آمپلیفایر تغذیه کننده هم ML95.4 هست به قیمت 650 تومن.
یه پک برق هم نیاز دارید که میشه 100 تومن.
کابل اسپیکر حدود 15 متر نیازه متری 4800 که میشه 72تومن
یه جفت کابل RCA جدا برای کامپوننتها نیازه (داخل پک برق یه جفت کابل RCA موجوده) اونم 35 تومن.
البته اگر پراید یا سمند ندارین:n02:
یه سوال دیگه همه آمپای 2 کانال رو میشه پل زد 1 کانال کرد به ساب وصل کرد
یا باید امپش قابلیت پل زنی داشته باشه؟
سلامنقل قول:
بله میشه.
آمپلی فایر باید قابلیت بریج رو داشته باشه که معمولا در بدنه یا کاتالوگش ذکر میشه تا بشه ازین قابلیت استفاده کرد که دیگه الان اکثر آمپلی فایر ها این امکان رو دارن حتی پایین ترین رده آمپلی فایر های دوکانال پایونیر و کنوود و ....اگر امپلی فایری که این قابلیت رو نداشته باشه و شما دو کانالشو بریج کنید احتمال آسیب دیدن اون آمپلی فایر دور از ذهن نخواهد بود.که البته بعید میدونم الان همچین آمپلی فایری حداقل از یه شرکت مطرح وجود داشته باشه.حتی پایین ترین رده محصولات اون شرکت باشه.نقل قول:
ویرایش: حمید جان شرمنده پست شما رو ندیدم.نقل قول:
Make sure your amplifier can be bridged. This should be indicated on the documentation pamphlets that came with the amplifier, or the amplifier itself. If the amplifier is used, or lacks documentation, go online and check for the specifications on the manufacturer's website.Bridging an amplifier cuts the resistance load (measured in ohms) in half, which can cause it to overheat. Be sure to check your manual (or the manufacturer’s website) to see if once connected to a speaker, whether or not your amplifier can function at half the ohms it currently uses.
Most amplifiers have a small diagram near the channels indicating the terminals you would use to bridge it. If your amplifier does not claim to be able to bridge, don't try to bridge it. It may already be bridged internally, and you could cause damage to your amplifier.
Be aware of the fact that if your amplifier is a stereo amplifier (amplifying both left and right), bridging it would cause it to become a mono amplifier (amplifying from one; either the left or right).
ممنوننقل قول:
سلام
لطف کنید :
1- نوع ماشین
2-میزان بودجه
را مشخص بفرمائید.
اگر پایونیر بخواهید حد اقل 4750BT باید بگرید حدود 400 تومن اما بدون شک پخشتون رو 7056 انتخاب کنید.خیلی صدای بهتری نسبت به پایونیر داره.قیمتشم 575 تومن هست.
حد اقل سیستمی که میتونید تهیه کنید برای داشتن کیفیت صدای مناسب:
یک جفت کامپوننت M165 برای درهای جلوبه قیمت 360 تومن+یک جفت کواکسیال MC609 برای عقب به قیمت 320 تومن و آمپلیفایر تغذیه کننده هم ML95.4 هست به قیمت 650 تومن.
یه پک برق هم نیاز دارید که میشه 100 تومن.
کابل اسپیکر حدود 15 متر نیازه متری 4800 که میشه 72تومن
یه جفت کابل RCA جدا برای کامپوننتها نیازه (داخل پک برق یه جفت کابل RCA موجوده) اونم 35 تومن.
البته اگر پراید یا سمند ندارین:n02:
ماشین 206 تیم 5 هستش
بودجه کمه کم . نهایتا 1 تومن :دی خخخخ
7056 از چه مارکیه ؟! بدون آمپلی فایر سیستم چطوری میشه ؟! :دی
صبح بخیرنقل قول:
7056 کن وود هست.
بدون امپ از لوازمتون نهایت پرفورمنس رو دریافت نمیکنید.
میتونید آمپ و پک برق رو حذف کنید.اما....:n41:
با 7056 میشه 1.330.000
با 4750BT میشه 1.132.000 تومن
هر دو بدون آمپ محاسبه شدن.
صبح بخیر و ممنوننقل قول:
صبح بخیر
7056 کن وود هست.
بدون امپ از لوازمتون نهایت پرفورمنس رو دریافت نمیکنید.
میتونید آمپ و پک برق رو حذف کنید.اما....:n41:
با 7056 میشه 1.330.000
با 4750BT میشه 1.132.000 تومن
هر دو بدون آمپ محاسبه شدن.
یعنی تفاوت کاملا مشهودی داره ؟!
کلا با مارک کن وود حال نمیکنم ! اگه میشه یه پایونر بم معرفی کنید حالا کمی بالاترم بود موردی نداره
اگه با آمپ محاسبه کنیم کلا چقدر درمیاد برام ؟! موندم چه کنم
مرسی