سلام خط اندیشه 128 نامحدود دارم
روی مرکز 5 ماله خوده اندیشه
روی مرکز 3 خط استیجاری مخابرات اندیشه که واقعا داره دیونم میکنه چند روزه پشت هم قطعی داره دیشب از ساعت 10 تا 2 شب پشت هم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد
کسی این مشکلو داره؟
Printable View
سلام خط اندیشه 128 نامحدود دارم
روی مرکز 5 ماله خوده اندیشه
روی مرکز 3 خط استیجاری مخابرات اندیشه که واقعا داره دیونم میکنه چند روزه پشت هم قطعی داره دیشب از ساعت 10 تا 2 شب پشت هم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد
کسی این مشکلو داره؟
بنده پورت مخابرات دارم از اندیشه . بعدشم 2020 مگه همون ضحی کیش نبود که یک ماهه اولش خوب بود و بعد همه رو بیچاره کرد و الان هم کلا نامحدود نداره . اگه مخابرات پشتیبانی داره پس این اندیشه چی میگه من مسئول فروش و پشتیبانی پورت مخابرات هستم ؟نقل قول:
شاتل داخل شرکت کانفیگ مودم انجام میده ؟
ضحی کیش که داستانش جداستنقل قول:
الان جای همین ضحی کیش یه شرکت اومده به نام آشنای اول اگه اشتباه نکنم
اصولا همه شرکت ها انجام میدننقل قول:
ولی با 10 تومان پول زوری که میگیرن بزار بیاد منزل واسه نصب
10 توامن پول زور که میگرن
حداقل بیاد یه ذره کار کنه !! :n23:
از کجا باید گرفت ؟؟؟؟نقل قول:
اندیشه سبز خزرنقل قول:
سرعت دانلود 256 نامحدودش 50 KB/s
هیچ محدودیتی ام نداره
ولی مشکلات زیادی داره، دیتا بدون دلیل قطع میشه، آی پی های خاصی بیوفتی پینگ بالا میره و سرعت کم میشه و ...
سیستمش مثل همون ضحی کیش یا طریق خوده شماره 2020 باید زنگ بزنید و ثبت نام کنید یا دفاتر خدمات ارتباطی یا خوده مراکز مخابراتی ثبت نام می کنننقل قول:
دوستان اینجا کسی خط 5 رشت از شاتل سرویس میگیره
میدونه چقد طول میده تا خط فعال بشه
اگه زود راه میفته این 300 مگ حجمم تمام شد برم شاتل :n13:
اندیشه دیگه حالم داره بهم میزنه 256 نامحدود افتضاح بود سرعتش اینم 512 -3 گیگش بعضی اوقات سرعتش در روز میرسه به زیر 30:n21:
منم پورت 5 هستم شاتل میگه پورت خالی نداریم اگه ثبت نام هم بکنید حداقل باید 3-4 ماه صبر کنیدنقل قول:
اندیشه هم من 1 مگ محدود دارم بدرد نمیخوره چه برسه به سرویس های پایینتر
به نظر من درحال حاظر بهترین گزینه اینترنت مخابرات آشنای اول هستش 2 مگ بگیره بزاره فقط شبا دانلود
این اینترنت مخابرات بخوام برم سرویس بگیرم زود راه میفته یا بازم چون خط 5هستیم گرفتاری داره تا وصل بشهنقل قول:
لیست تعرفه هاش چجوریه _سایتی قیمت سرویس هاش زده در ماه باید چقد شارژ بدیم
اندیشه دیگه مفتش گرونه:n21: