جدا از این موضوع فیبر نوری هیچ شرکتی جز مخابرات نمیتونه سرویس بده من از همه شرکت های خصوصی درخواست کردم بعد از یه مدت زنگ زدن گفتن نمیشه، اما اگه نامحدودها برداشته شه ترجیح میدم بجای اینکه گیگی سه و خورده ای تو شکم یه شرکت انحصاری تو فیبر نوری بریزم از نسل های جدید اینترنت بدون سیم و همراه استفاده کنم هرچند هزینش بیشتر شه ولی با خیال راحت بدون اینکه نگران باشم یوقت حجم مصرفیم بدون اینکه بدونم بالا بزنه و قبض چند صد هزارتومانی بیاد هی مجبور باشم برم مقدار مصرفمو تو روز چک کنم، این موضوع خیلی عذاب آوره اصلا قابل تحمل نیست که نتونی با خیال راحت از اینترنت استفاده کنی و از خیلی چیزها مثل دیدن برنامه ها آنلاین محروم بشی اونم با این حجم های مسخره ای که میدن، من نمیدونم مردم چه گناهی کردن که باید ساعت 2 نصف شب از استراحتشون بزنن تا بتونن دانلود کنن و تو روز از اینترنت محروم باشن؟ اینکه با انحصار مجبور کردن همه از مخابرات نت بگیرن درآمدش برای آقایون کافی نیست که میان با این محدودیت ها کاربرهارو مجبور به پرداخت برای هر گیگ اضافه میکنن؟ دانلود رایگان شبانه هم مثل چند سال پیش که برای جشنواره ها گذاشتن و بعد گفتن مهلتش تموم شده دیگه شبانه رایگان نیست اینم بعد از یه مدت که همه کاربرا تو شب دانلودهاشونو با فایل های حجیم انجام بدن میشه مثل همین قضیه نامحدود های الان میگن خیلی تو شبانه کاربرا استفاده میکنن میبندیم یا محدودش میکنیم