پس بالاخره گرونش کردن یا بقول معروف بزور حجم اضافه کردن تو پاچمون
ما که دیگه رفتنی شدیم یه مودم 632 هست برای فروش اگه کسی میخواد پی ام بده
Printable View
پس بالاخره گرونش کردن یا بقول معروف بزور حجم اضافه کردن تو پاچمون
ما که دیگه رفتنی شدیم یه مودم 632 هست برای فروش اگه کسی میخواد پی ام بده
نه به دیشب که 3 گیگ دانلود کردم و نه به امشب که 2 مگابایت هم نتونستم بگیرم..:n08:
راستی بچه ها دیشب اخبار گفت که دو ماه دیگه سرعت اینترنتو زیاد میکنن خوب حالا من میخواستم بدونم که این سرعتی که میگن زیاد میشه شامل حال مبین نت هم میشه یا نه؟!:n02:
نقل قول:
منم دو تا دارم:n02:
بعید میدونم شامل مبین نت بشه. مبین نت گرون نکنه، افزایش سرعت پیشکش!نقل قول:
------------------------------------------------
با کمال تأسف و تأثر اعلام میکنم که امروز برای تلفن ثابت ثبت نام کردم تا به خیل کاربران آشنای اول یا همون مخابرات بپیوندم. امیدوارم کیفیتش خوب باشه، در اینصورت کلاً مبین نت رو میزارم کنار.
مخابرات هم همچین چیز مالی نیسنقل قول:
من 6 ماه پیش که سرویسم شروع شد سرعتم روی 240 کیلوبایت بود
ولی دو ماهه که سرعت رو روی 120 بستن
تازه شبانه رایگان هم نداره
من احتمالاً نامحدود بگیرم، دوستان تو منطقه ی ما گرفتن، بد نیست. در ضمن سرویس های حجمی مخابرات شبانه ی رایگان دارن، ولی باید 6 ماهه یا یک ساله قرارداد بسته باشی.نقل قول:
از همه مهم تر، شما برای همون سرعت 120 که میگی ماهی 60 تومن پول میدی؟
بیا یه مغازه بزنیم رو شیشه هم بزنیم حراج مودم مبین نت به دلیل تغییر ISP:n02:نقل قول:
من که دوباره بار اینترنتم رو انداختم رو دوش خط وایرلس.
تا اونجایی که من شنیدم قرار نیست سرعت رو زیاد کنند میخوان پهنای باند سراسری رو بالا ببرن. یعنی سرعت ها به مقدار اسمیشون برسن.نقل قول:
معلوم هم نیست چقدرش به مبین نت برسه
نقل قول:مخابرات که اوضاعش خرابتر از همس. مبین نت پیشش کلاس میزارهنقل قول:
مگه می خوان خط فیبرنوری واستون بکشن که می خوای از مخابرات بگیری؟
آرش جان من خودم به مخابرات اطمینان ندارم، ولی تو منطقمون یکی دو تا از دوستان 1 مگ نامحدود گرفتن. فعلن کیفیتش از مبین نت کم نداره، قیمتشم ماهی 43 تومنه، دیگه استرس تموم شدن حجمم نداره (البته شایدم حجمی بگیرم، چون ظاهراً سرعتش بالاتر بسته میشه. 1 مگ با 8 گیگ ترافیک حدود 27 تومن و گیگ اضافه هم 4 تومن به پایین که مسلماً از گیگی 8 تومن خیلی بهتره).نقل قول:
علت انتخاب مخابرات هم اینه که ما انتخاب دیگه ای نداریم. تلفن خیلی وقته هست، ولی نمیدونم مسیه یا فیبری.
کدوم شهر هستی؟نقل قول:
معمولا توسایت مخابرات هر استانی یه قسمت هست که شماره تلفن رو وارد می کنی وضعیت خط رو از نظرم سیمی، فیبر نوریی یا PCM بودن بهت میگه.
سلام
یکی از اشنایان ما میخواد وایمکس مبین نت بگیره به من گفته یه پرس و جویی بکنم ببینم خوبه یا نه منم گفتم اینجا بپرسم
تو این سایت مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت ها رو زده مثلا این طرح :
طرح درخواستی
- 512
۲۴ گیگابایت ۶ ماهه B1409 هر گیگابات اضافه : ۷۰,۰۰۰ ریال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان با مودم هست یا نه ؟اگر بدون مودم هست قیمت خود مودم چنده ؟
اگر بعد 6 ماه راضی نبودیم مودم میگیرن پولش و پس میدن ؟
وضعیت سرعت در روزانه و شبانه به چه صورت هست ؟
روزانه هم همون سرعت ارائه میده یا شبا که رایگان هست واقعی میشه ؟ مثلا اکثر شرکت ها همه سرعت ها حتی 128 در طول روز حتی دو یا 4 مگ میبندن ... مبین نت هم همینطوره ؟
پیشاپیش ممنون:n16: