سایت یک سال پیش این نبود تو یکسال گذشته تغییر کرده و به این آدرس اومده البته زمان دقیقش رو نمیدونم شاید یکسال بیشتر باشه، تو سامانه قبلی مشکلی نداشتم اما از وقتی سایت رو تغییر دادن دیگه نتونستم وارد پنل کاربری بشم در حالی که من اطلاعات درست رو وارد میکنم و فکر میکنم اطلاعات من تو سامانه جدید ثبت نشده، در مورد پشتیبانی مخابرات من دو سه بار استفاده کردم و هربار به خاطر ناآگاهی کارشناسی که بلد نبود جواب بده مجبور شدم سه بار زنگ بزنم تا یه کارشناس درست حسابی جواب بده اون دوتای دیگه وقتی سوالاتی میپرسیدم که نمیتونستن جواب بدن در کمال بی شرمی بدون هیچ جوابی یا قطع میکردن یا گوشی رو همینجور میزاشتن رو میز تا جواب ندن حتی از قوانین خود مخابرات آگاهی نداشتن و من باید براشون توضیح میدادم! بعد از اون دو سه سالی میشه که دیگه به پشتیبانی زنگ نزدم حتی وقتی که اینترنت دو سه روز خراب میشه چون میدونم جوابشون چیه الکی وقتمو حروم نمیکنم، من که هر وقت زنگ میزدم میرفتم تو صف انتظار باید بیست دقیقه نیم ساعت صبر میکردم البته صبح ها خلوت بود، تعجب کردم اینی که الآن شما گفتی شاید الان پشتیبانی بهتر شده، سالی یکبار مشکل سراسری بوجود میاد؟! من که تو این چند سال هر چند وقت یکبار با مشکل پینگ بالا و تایم اوت شدید مواجه میشم حتی سایت های داخلی هم با چندبار رفرش باز میشن دیگه از خیر آنلاین تو سرورهای خارجی گذشتم پینگ مخابرات افتضاحه، خیلی زوره که باید فیبر نوری انحصاری باشه و مجبور به استفاده از خدمات بی کیفیت باشی اگر روزی نامحدود رو برای مشترکین قدیم بردارن قطعا تخلیه میکنم تنها دلیل استفاده از نت مخابرات نامحدود بودنشه دغدغه حجم نداری