طرف ما گفت نامحدود بگیری هر چی می خوای دانلود کن ، باید همون سرعت استاندارد سرویس 512 مثلا 60کیلوبایت تا اخر ماه بده
Printable View
طرف ما گفت نامحدود بگیری هر چی می خوای دانلود کن ، باید همون سرعت استاندارد سرویس 512 مثلا 60کیلوبایت تا اخر ماه بده
اگه ترافیک تموم شه و ما از طریق تمدید اشتراک موقت اینترنتو فعال کنیم و روز بعدش 1 گیگ اضافی بخریم جریان چی میشه؟؟؟آیا اینترنت بعد از 5 روز قطع میشه و شباناش رایگان نیست یا مثل قبل میشه؟؟؟لطفا کمک کنید
سلام
دوستان من الان از مخابرات کرمانشاه سرویس دارم .کسی میدونه علت تایم اوت های من چیه ؟ خیلی زیادن .
خواستم بدونم پارس آنلاین مشکل تایم اوت نداره ؟ واسه بازی آنلاین مناسبه ؟
سوال سختیه اینو باید یکی براش پیش اومده باشه تا جواب بدهنقل قول:
اگه ترافیک تموم شه و ما از طریق تمدید اشتراک موقت اینترنتو فعال کنیم و روز بعدش 1 گیگ اضافی بخریم جریان چی میشه؟؟؟آیا اینترنت بعد از 5 روز قطع میشه و شباناش رایگان نیست یا مثل قبل میشه؟؟؟لطفا کمک کنید
:24: فکر کنم پشتیبانی پارس آنلاین هم بلد نباشه :31:نقل قول:
نه قطع نمیشهنقل قول:
من این کارو کردم
ترافیکه شبانه هم رایگانه
اون ترافیکو تو دوره ی بعد از حسابت کم میکنن
اونم که نوشته بعده 5 روز قطع میشه برا اینکه اگه مدت اعتبار دوره تموم بشه(نه حجم) اونوقت بله بعد از 5 روز قطع میشه و ترافیک شبانه تو این پنج روز نداره
اینا دقیقا گفته های مسئول فروشه
من با خودش صحبت کردم
درست هم میگفت من تست کردم
سلام دوستان
من 8 روز از سرویسم مونده بود که 5 روز قبل little more کردم الان روز آخر Little more هست و هنوز چند صد مگ حجم little more باقیمونده، حالا امروز littler more تموم میشه، یا با توجه به اینکه 3 روز باقیمونده فعلا میتونم استفاده کنم یا سرویسم قطع میشه؟
کلا بعد از این طرح وضع خیلی بد شده
کسی ترفندی چیزی نداره برای دانلود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
چرا بد شده ؟ !!!
دانلود هارو Queue کنید.
امروز حجمم از 4.42gb یه دفعه شد 3.3gb کف کردم 760 مگ زده استفاده کردی من این همه استفاده نکردم تو یه روز