بچه ها اگه زمان یا حجم طرح تموم شه بازم میشه وارد صفحه مشترکین شد یا نه؟
میخوام بدونم اگه یکی از اینا تموم شه میتونم وارد شم تا دوباره تمدید کنم یا نه باید برم کافی نت؟!(در ضمن توی تراز مالیم پول هم باشه)
Printable View
بچه ها اگه زمان یا حجم طرح تموم شه بازم میشه وارد صفحه مشترکین شد یا نه؟
میخوام بدونم اگه یکی از اینا تموم شه میتونم وارد شم تا دوباره تمدید کنم یا نه باید برم کافی نت؟!(در ضمن توی تراز مالیم پول هم باشه)
مشکلی نیست و میتونید وارد بخش مشترکین بشید. اگه به اندازه کافی پول توی حساب باشه که دانلود شبانه هم دارین، البته اگه فقط حجم تموم شده باشه و هنوز زمان داشته باشید.نقل قول:
دوستان یه خبر خوشحالی :n02:
مبین نت طرح 2 مگ سه گیگ رو برداشته و به جاش 2 مگ چهار گیگ گذاشته.قیمتشم کرده 40 تومن :n19:
این دفعه دیگه 100% این کارو کرده چون توی 4 تا پنل نگا کردم.توی پرداخت اینترنتی هم نگا کردم
نمیدونم چرا من خوشحال نشدم؟؟!! :n13:نقل قول:
دوستان من با https مشکل حاد پیدا کردم تقریبا با اکثر سرویسهای امن مشکل پیدا کردم مثل lastpass یا حتی سرویسهای گوگل و ابری و ... قبلا اینطوری نبود....شما همچین مشکلی دارید؟
البته این مشکل رو با جیمیل ندارم ولی خیلی از سایتها مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تحت https بالا میاد اما خطای عدم اعتبار SSL میده....(V**P...N هم از کار افتاده کلا)
IP Address:
178.131.229.241
Default Gateway:
10.0.0.1
Primary DNS:
5.201.138.5
این مشکل نه فقط برای مبین نت که اکثر سرویس دهنده ها اتفاق افتاده. حتی سرور های origin هم باز نمیشن. zenmate هم که قبلا گفتم از کار افتاده.نقل قول:
چون اصلا خوشحالی نداره :n03:نقل قول:
این وضعیت خط منه
دستشون درد نکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شاید برای اینکه کار خاصی نکردن و با همون مقیاس قبلی اکانت رو بیشتر کردن. شاید تنها حسنش در این هست که الان گیگابایت اضافه ۱۰۰۰۰ یا ۱۱۰۰۰ تومن هست و نه ۱۲۰۰۰ تومن در حالت خرید گیگابایت اضافه. البته یه طرح دو گیگابیت با حجم ۳۰ گیگابایت یکساله داشتن که حذفش کردن. چون مرتب بخش اشتراکها رو دستکاری میکنن، برای آرشیو از صفحهشون عکس میگیرم. این هم عکس از آخرین سری اشتراکها برای کسانی که بخوان مقایسه کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
همونطور که گرجی عزیز گفتن یکی دو هفته هست که اینجور شده و به نظر عمومی هست. برای من چند روزی هست که گوگل خودش اتوماتیک روی حالت عادی و دیگه با HTTPS باز نمیکنه.