آخه چرا این آمریکا فکری بحال وضعیت فیلترینگ ایران و راه های مقابله با اون نمیکنه ؟!!!!
فقط چسبیدن به انرژی هسته ای ما ؟
Printable View
آخه چرا این آمریکا فکری بحال وضعیت فیلترینگ ایران و راه های مقابله با اون نمیکنه ؟!!!!
فقط چسبیدن به انرژی هسته ای ما ؟
بحث سیا.سی ممنوعهنقل قول:
شما دقت کنی میبینی نرم افزار های قیلترینگ یا رو همونا به راحتی با قیمتهای گزاف به اینا می فروشن!
نرم افزارش که از آسمون نمیفته!
آره من داشتم باهاش کار میکردم که همون لحظه اون صفحه معروف اومد!نقل قول:
راستی با اپرا اون صفحه معروفو میارم قبلش این خطا رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه چه مشکلی داره؟
خدا را شكر ميكنيم كه اينترنتمون وصله
نقل قول:نقل قول:منم تبريك ميگم. يهو كل اينترنت رو جمع كنين بره ديگه...نقل قول:
واقعاً متأسفم براي سرنوشتم كه توي ايران بايد زندگي كنم... :41:
باز هم خوش به حالتون من که 256 همارا گرفتم اونم محدود البته این بار دومه تمدید می کنم سرعت دانلودم به زور در بعضی از ساعات کم ترافیک به 10 میرسه همیشه زیر 10 و حدود 5 کیلو بایت هستش البته قبلا همون دفعه اول که گرفتم اولا سرعتم در این حد بود حدود 60 روزی بعدش سرعتم تو 30 روز مونده به آخر خیلی زیاد شد این دفعه هم الان که 20 روزه گرفتم سرعتم خیلی کمه فکر کنم این هم نوعی سیاست همارا باشه که تو روزهای آخر سرعتو زیاد میکنه تا مشتریشو از دست نده من که دیگه توبه کردم ولی قبلنا از ماکس نت استفاده میکردم خیلی عالی بودش
هر چی هم میپرسم جواب درست حسابی نمیدن از پشتیبانی آنلاین میپرسم میگه 384 بازه ولی از نمایندگی میپرسم میگه مشکل دارین اصلا معلوم نیست تو این شرکت به درد نخور چی به چیه
ای بابا
اینا که همه چی رو ف ییییییییلر کردن!
گفتم یه عکس بزارم الان ساعت 4 صبح و سرعت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توهين تا كجا؟نقل قول:
اينا ديدن تبليغات تو يكي از پر باز ديد ترين صفحات نت براشون ميصرفه دخلشو آوردن:41:
دوستان عزیز، علت کم شدن سرعت و اختلال در اینترنت در روز های اخیر، تخم گذاری لاک پشت ها در دریای عمان اعلام شد. خودتون رو ناراحت نکنید مگه آدم با لاک پشت هم جر و بحث می کنه؟! :31:
ظاهرا فیلنر برداشته شد. اون بابایی که نشسته پشت فرمون معلوم نیست چکار میکنه .
من تونستم واردش بشم مشکلی ندارد
موفق باشید