دوستانی که دنبال حجم ارزون می گردن. ایرانسل 5 گیگ 2 هزارتومن..گیگی 400 تومن!!
از 6 صبح تا 12 ظهر 1 هفته هم وقت دارید..
من دیگه با adsl دانلود نمیکنم...چون گیگی 3500 میفته روی قبض..
با ایرنسل فیلمهامو ذانلود میکنم
Printable View
دوستانی که دنبال حجم ارزون می گردن. ایرانسل 5 گیگ 2 هزارتومن..گیگی 400 تومن!!
از 6 صبح تا 12 ظهر 1 هفته هم وقت دارید..
من دیگه با adsl دانلود نمیکنم...چون گیگی 3500 میفته روی قبض..
با ایرنسل فیلمهامو ذانلود میکنم
سلام از مخابرات زنگ زدن گفتن باید 86000 تومان پول میان دوره بدی من هر دو ماه اینقدر پول میدم کسی میدونه این پول برای چی 1 مگ نا محدود دارم لطفا کمک کنید
:n28:
.نقل قول:
نامحدود خیلی وقته جمع شده عزیز...هر چی دانلود میکنی گیگی 3100 برات حساب میکنن..الان شما نامحدود نداری..هیشکی نداره ...منم 2 مگ نامحدود داشتم که الان حجمی حساب میشه واسه من که اصلا دانلود نداشتم...فقط با موبایل خانواده
رفتن تو اینستاگرام ..160 هزا رتومن پول اینترنتم اومده...
برای من 3. ولی خودم تنظیم کردم ساعت 2 مودم ریست میشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
برو ببین تو ریز قبضت چی زده. بدهی برای چی معلوم میشهنقل قول:
برا من یکبار ۳ ریست میشه یکبار 8 یکبارم 9 :))نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان برای شکایت از مخابرات برای حجم خوری باید به کدوم سامانه شکایت کنیم؟
برا من 3 ریست میشه با 7 صبح
ولی رفتم پریز تایمردار دیجیتالی خریدم که ساعت 2 برق مودم قطع میشه و یک دقسقه بعد دوباره روشن میشه که مثل همون ریبوت میشه و از حجم اصلیم دیگه کم نمیشه.
دوستان این ریست شدن تا ساعت 7 هستش تا 7 دانلود کنیم کم نمیکنه از حجم مون یا 6 به بعد کم میکنه
من تست كردم ٦ تا ٧ كم ميكنه از حجمت
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینطور نیست، من نامحدود دارم و تا زمانی که خودتون درخواست ندین نمیتونن عوض کنن شما یا خودتون به خاطر تبلیغاتی که مخابرات کرد و مشترکین رو ترسوند تغییر سرویس دادین یا از مخابرات زنگ زدن خونه، شما یا یکی از اعضای خونه با تغییر موافقت کردن سرخود نمیتونن تغییر بدن نامحدود برای مشترکین جدید برداشته شده و کسایی که از قبل دارن هنوز هم نامحدود هستن.نقل قول:
نمیدونم آیا کسه دیگه ای هم مشکل منو داره یا نه از وقتی سامانه رو عوض کردن من نمیتونم واردش بشم و میگه اطلاعات غلطه تو سامانه قبلی راحت وارد میشدم اما از وقتی تغییر دادن کلمه عبور همون شماره تلفن و رمز هم کلمه عبور ای دی اس ال هست رو وارد میکنم همونطور که تو خود سامانه نوشته اما میگه اطلاعات غلطه انگار یادشون رفته باشه اطلاعتم رو به سامانه بدن :/ حوصله هم ندارم زنگ بزنم پشتیبانی تو صف انتظار بمونم