جدی؟ چه باحال! تولد منم چند روز دیگه ست، خدا کنه بهم زنگ بزنن، منم همش خوبیشون میگم، شاید بجای 3 گیگ 9 گیگ دادن. :31: البته همون 3 گیگ هم بسمه، چون ففط یه ماه دیگه از سرویسم مونده.نقل قول:
Printable View
جدی؟ چه باحال! تولد منم چند روز دیگه ست، خدا کنه بهم زنگ بزنن، منم همش خوبیشون میگم، شاید بجای 3 گیگ 9 گیگ دادن. :31: البته همون 3 گیگ هم بسمه، چون ففط یه ماه دیگه از سرویسم مونده.نقل قول:
آقا هر چی میخوای بگیری آرت 1 رو بیخیال شو. سرعتش افتضاحه.نقل قول:
سلام دوستان......
من سرویس art1(128 شاتل رو استفاده می کنم......سرعت دانلود هم اکثرا حدود 60 بود...اما امروز سرعت به 20 کاهش پیدا کرده.....البته کسانی هم که eco استفاده میکنند هم همین حالت براشون پیش اومده.....وقتی هم تماس می گیریم میگن که روی سرور 256 بوده الان برگردونده شده رو 128.....آدم خندش میگیره.....من اثر اوقات با سرعت 60 دانلود داشتم...
می خواستم بدونم که آیا شما هم همین مشکل رو داشتید یا نه؟؟
سرعت دانلودالانتون رو با eco 128 بگید...همینطور با art 1......
ضمن اینکه باید بگم همین مشکل حدود 2 ماه پیش هم به وجود اومد ولی باز هم سرعت برگشت به همون 60.....
اونا بايد خجالت بكشن نه شما. اون سه گيگ به اندازه ي دانلود رايگان يكي دو شب هست كه سرعت واقعي بهتون بدن. :41:نقل قول:
شما اين فايل رو با چه سرعتي ميگيرين الآن؟نقل قول:
کد:http://ir.php.net/distributions/php-5.3.2.tar.bz2
سرعت من که همون 60 هست!نقل قول:
شما توی صفحه کانفیگ مودمت داون استریم را نگاه کن ببین کم شده؟!
با سرعت 21 دانلود میکنم.....
--------------------------------------------------------
"شما توی صفحه کانفیگ مودمت داون استریم را نگاه کن ببین کم شده؟! "
یه کم توضیح میدید باید چی کار کنم؟؟؟
شما eco دارید یا art???
اکو 128...نقل قول:
دوستان سرویس عکس گوگل برای شما بازه؟؟
نه فی ل تر شده!نقل قول:
تبریک میگم Google Image هم فیلنر شد. هر دم از این باغ بری میرسد...
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
جالبه که چند ساعت پیش باز بود