-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود.
محمود خوردبین در مورد شکست تیم فوتبال پرسپولیس برابر بنیادکار با بیان مطلب فوق گفت: شک نکنید اگر شرایط حضور افشین قطبی در پرسپولیس را فراهم می کردند و این مربی در تیم ماندگار می شد، نه تنها در لیگ قهرمانان آسیا، بلکه در لیگ برتر با اختلاف 20 امتیاز قهرمان می شدیم.وی ادامه داد: وینگادا توان فنی لازم برای هدایت پرسپولیس را نداشت و بسیار ضعیف بود. همین است دیگر، خارجیها می آیند، پولهای کلانی می گیرند و می روند. ما باید به بیمارستان برویم و قلب خود را عمل کنیم.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد: زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود.
خوردبین همچنین در جمع خبرنگاران نیز با اشاره به برخورد نامناسب با باقری تصریح کرد: نباید با کریم چنین رفتاری می شد زیرا وی اسطوره پرسپولیس است و توان پرسپولیس را افزایش می دهد.
-
کانون هوادراان پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: از اينكه در برابر 100 هزار تماشاگر شكست خورديم بسيار ناراحتم.
عباس انصاري فرد در پايان بازي تيم هاي پرسپوليس ايران و بنيادكار ازبكستان اظهار كرد: از اينكه پرسپوليس امروز در مقابل چشم 100 هزار تماشاگر شكست خورد بسيار ناراحتم و معتقدم پرسپولسي به هيچ عنوان بازي خوبي انجام نداد. ما تيم الشباب عربستان را كه بسيار بهتر از اين تيم بود شكست داديم و نمي دانم چگونه شود امروز بازيكنان پرسپوليس تا اين اندازه ضعيف كار كردند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا برخي بازيكنان پرسپوليس در بازي در زمين راه ميرفتند نيز گفت: من نمي توانم بگويم كه آنها راه ميرفتند يا نه، اما در هر صورت بازي خوبي انجام نداند.
وي درباره سرنوشت وينگادا نيز گفت: در هر صورت سرنوشت اين مربي مشخص است و ما در اين هفته درباره او تصميمگيري ميكنيم اما بعيد ميدانم كه او ديگر در پرسپوليس جايي داشته باشد.
انصاري فرد درباره آنكه سرمربي آينده پرسپوليس هم خارجي خواهد بود، گفت: به اميد خدا همينطور خواهد بود.
انصاري فرد درباره اينكه وينگادا از اخراج خود خبر داشت و اين موضوع تا چه اندازه در بيانگيزگي او تاثير داشت هم گفت: در هر صورت شايد اين مساله هم باشد اما در مجموع شرايط چندان خوب نبود ضمن آنكه من زماني پرسپوليس را تحويل گرفتم كه بازيكنان و كادر فني انتخاب شده بودند همچنين چندين بار تغيير در كادر فني انجام شده و هزينههاي زيادي براي پرسپوليس صورت گرفته بود و به اين آساني نميتوانستيم كادر فني را تغييردهيم.
انصاري فرد افزود: در هر صورت وينگادا در مسابقات داخلي چندان موفق نبود اما در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه گرفت و ما خواستيم تا اين بازي هم به او فرصت دهيم.
وي درباره احتمال حضور علي پروين در باشگاه پرسپوليس نيز گفت: به هر حال بحث حضور علي پروين در پرسپوليس وجود دارد اما بحث سمت و جايگاه او به نظر سازمان تربيت بدني بستگي خواهد داشت.
انصاري فرد درباره اينكه چرا با علي كريمي پس از درگير با محمود خوردبين برخورد نشده است نيز گفت: همين كه امروز پرسپوليس اين نتيجه را گرفت تماشاگران به من فحاشي كردند حال اگر كريمي را هم محروم مي كردم آنها تقصير شكست را به گردن من ميانداختند.
-
کانون هواداران پرسپولیس : بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مديرعامل تا تداركات تيم در شكست امروز سهيم هستند.
علي كريمي در پايان بازي تيمهاي پرسپوليس و بنيادكار در جمع خبرنگاران اظهار كرد: امروز همه در شكست پرسپوليس مقصر بودند و نميتوان فرد خاصي را عنوان كرد. به نظرم از مديرعامل تا تداركات تيم همان طور كه در پيروزيها سهيم هستند در شكستها هم مقصر هستند.
وي افزود: در هر صورت ما تلاش خود را انجام داديم اما من خودم هم ميپذيرم كه بازيكن خوبي نبودم تصور ميكنم با تمام وجود بازي كرديم اما زورمان به بنيادكار نرسيد و آنها توانستند ما را شكست دهند.
كريمي افزود: در هر حال اميدوارم با موفقيتهاي تيم ملي اين نتايج از ذهن ما پاك شود و تمام تمركزم را بر روي تيم ملي گذاشتم كه اگر امكانش بود در خدمت تيم ايران باشم و بتوانيم با موفقيت در سه ديدار آينده و راهيابي به جام جهاني ملت ايران را خوشحال كند.
كريمي خاطرنشان كرد: تماشاگران همواره حامي پرسپوليس بودند و امروز هم مانند هميشه با حضور 100 هزار نفري خود ما را حمايت كردند اما متاسفانه شرمنده آنها شديم.
علي كريمي درباره وضعيت آينده خود در پرسپوليس گفت: من از هيچ تيمي حتي خود پرسپوليس هم پيشنهاد ندارم و تمامي اين حرفها مربوط به شايعات روزنامه هاست.
كريمي درباره آينده نيز گفت: من چندان آينده نگر نيستم و در حال حاضر به تيم ملي فكر ميكنم نميتوانم بگويم در پرسپوليس ميمانم يا نه، آينده را هيچ كس نمي داند.
كريمي درباره مشكل خود با محمود خوردبين نيز گفت: اين مسالهاي نيست كه من بخواهم در اينجا در مورد آن صحبت كنم اما حتما دليلي داشته است و شايد در آينده علتش را بفهميد.
-
کانون هوادارن پرسپولیس : نلو وینگادا سرمربی سابق پرسپولیس دو روز قبل از مسابقه این تیم مقابل بنیادکار استعفای خود را تسلیم مقامات پرسپولیس کرده بود!
وینگادا می گوید :"بازی بنیادکار آخرین مسابقه من با پیراهن پرسپولیس بود و من از دو روز قبل با نوشتن استعفا نامه مسئولان را در جریان گذاشته بودم . البته پرسپولیس همیشه در قلب من جای دارد."
این همان نکته مهمی بود که در بازی پرسپولیس تاثیر خود را گذاشت. و شانس فوتبال ایران برای موفقیت در آسیا رابه صفر رساند.
-
کانون هواداران پرسپولیس : مربی و كاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس امروز به كويت خواهد رفت تا ديدار القادسيه نماينده كويت را از نزديك تماشا كند.
حميد استيلي افزود: به دليل آنكه مدتي در القادسيه بازي ميكردم از سوي اين باشگاه دعوت شدم تا از نزديك ديدار بازيكنان سابق القادسيه را تماشا كنم.
وي افزود: در اين سفر حبيب كاشاني نيز من را همراهي خواهد كرد و امروز صبح به كويت ميرویم.
استيلي در خصوص بازي تيمهاي پرسپوليس و بنياد كار گفت: متاسفانه هيچ چيزي از بازيكنان پرسپوليس نديدهام و تنها دلم براي مردم و هواداران واقعي فوتبال ميسوزد.
-
کانون هوادران پرسپولیس : سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اتهام درخواست پول از افشين پيرواني و علي کريمي گفت: اين ماجرا راتا آخر دنبال مي کنم و در دادگاه منتظر افرادي که اين اتهامات را به من زده اند هستم.
محمود خوردبین سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آقاياني که در سايت خود اتهام باج خواهي به بنده زده اند بايد در دادگاه ادعاهاي خود را ثابت کنند. اين موضوع را تا آخر دنبال کرده و دست دروغ گوياني که اهداف کثيفي را دنبال مي کنند رومي کنم.
خوردبین در ادامه گفت: بنده آدمي نيستم که از امثال پيرواني و کريمي بترسم و اگر حرفي بزنم تا آخرش پاي آن حرف مي ايستم اما خدا شاهد است که حرفهاي چاپ شده از قول بنده در يک روزنامه ورزشي کذب است و آن حرفها را در موردکريمي من نزده ام.
سرپرست پرسپوليس درباره اين اتهام که از کريمي باج خواسته است گفت: بنده از علي کريمي و ديگر بازيکنان پرسپوليس پول خواستم اما نه براي خودم بلکه براي افراد ديگري ،چند ماه قبل از بازيکنان و مربيان هرکدام مبلغ 50 هزار تومان گرفتم تا به افراد زحمتکش کنار تيم بدهم. دست آخر مبلغ دو ميليون و چهارصد هزارتومان پول جمع شد. جالب اينکه فقط افشين پيرواني و علي کريمي 50 هزارتومان را ندادند.
خوردبین در انتها گفت: همه مي دانند که محمود خوردبین عمرش را در پرسپوليس گذاشته است، مردم مرا مي شناسند. اگر امروز مانده ام فقط به خاطر عشقم به اين باشگاه است. به آقايان که اين روزها دست به کارهاي کثيف مي زنند هشدار مي دهم که دست از اين کارها بردارند و گرنه حرفهايي را درباره شان به مردم مي گويم که ديگر نتوانند در کوچه و خيابان ظاهر شوند.
-
کانون هواداران پرسپولیس : هافبک میانی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه یک نفره نمی تواند مشکلات این تیم را حل کند گفت: تصور می کنم بودن من مشکلی را حل نمی کند اما برای فصل آینده هم تصمیمی نگرفته ام.
علی کریمی پس از شکست یک صفر تیمش برابر بنیادکار ازبکستان در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: بازیکنان در این بازی تمام توان خود را گذاشتند و اگر ضعیف کار کردیم تمام توان بازیکنان همین بود و بازیکنان هیچگونه کم کاری نکردند.وی اضافه کرد: این فصل برای پرسولیس فصل ناموفقی بود و این برای هرتیمی در دنیا اتفاق می افتد، کما اینکه رئال مادرید در برخی از فصول ضعیف و ناموفق ظاهر می شود.کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در مورد حاشیه های پیرامون تیم فوتبال پرسولیس نیز تاکید کرد: به طور حتم همیشه حاشیه همراه پرسپولیس و استقلال هست و دلیل حذف پرسپولیس حاشیه ها نیست.
وی در مورد آینده بازیگری اش در ایران تصریح کرد: فعلا به تیم ملی فکر می کنم و از فردا تمام توان خود را برای تیم ملی می گذارم. در مورد تیم باشگاهی هم با هیچ تیمی مذاکره نکرده ام و آنچه در رسانه ها عنوان می شود، به خصوص تیم الاهلی امارات، کذب است.
من صراحتا می گویم هیچ پیشنهادی ندارم حتی از پرسپولیس.کریمی افزود: من آینده نگر نیستم اما اگر نباشم بهتر است زیرا تمام حاشیهها و مشکلات تیم، از زمان ورود من به پرسپولیس شروع شد، هرچند من هنوز مدیون هواداران هستم اما یک بازیکن نمی تواند همه چیز را برای ماندن در یک تیم فدا کند. البته هیچ چیز معلوم نیست و بستگی به شرایط دارد.
وی خاطرنشان کرد: همکاری من با باشگاه پرسپولیس، به پیشنهاد مدیران این باشگاه بستگی دارد اما من هرچه دارم از پرسپولیس است و هوادارانی که با تمام سختی در ورزشگاه حاضر می شوند.
هافبک شماره 8 تیم ملی ایران در پاسخ به خبرنگاری که پرسید، پرسپولیس در این بازی و در سه جام تحقیر شد؟ اظهار داشت: پرسپولیس تحقیر نشد، پرسپولیس همیشه پرسپولیس است و امیدواریم سال آینده، در مسابقات داخلی این نتایج را جبران کند تا از خجالت هواداران بیرون بیائیم.
وی افزود: مسابقه امروز هم یک بازی فوتبال بود و با وجود اینکه زمین و میدان در دست ما بود، اما با یک پنالتی از ادامه رقابتها کنار رفتیم.کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد در ایران به جز پرسپولیس در تیم دیگری بازی کند؟ تصریح کرد: همه چیز امکان دارد.علی کریمی در مورد وضعیت تیم ملی هم تاکید کرد: امیدوارم با صعود تیم ملی به جام جهانی، بخشی از زحمات هواداران جبران شود.
-
کانون هواداران پرسپولیس: علي پروين در ميان استقبال گرم هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي تماشاي ديدار اين تيم مقابل بنيادكار در ورزشگاه آزادي حاضر شد.
پروين 30 دقيقه پيش از آغاز بازي وارد ورزشگاه آزادي شد و مورد استقبال گرم هواداران قرار گرفت. پروين دقايقي با هواداران گفت و گو كرد و در خصوص بازگشتش به پرسپوليس همه چيز را به بعد از بازي به بنياد كار موكول كرد. تا پيش از آغاز بازي حدود 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور داشتند.
علي كريمي از ابتداي حضور قرمز پوشان در زمين شديدا مورد تشويق هواداران قرار گرفت. تماشاگران خواستار گلزني خليلي شدند. حدود 100 هوادار تيم فوتبال بنيادكار در جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي حضور دارند. برخي از آنها با در دست داشتن پرچم كشور برزيل به تشويق ريوالدو پرداختند.
* بنر بزرگ طرفداران تيم ازبكي مانع ديد تماشاگران پرسپوليس بود و اين مسئله درگيري دو طرف را در پي داشت كه با دخالت ماموران حراست و ناظر اي اف سي پايان يافت.
* حدود 10 خبرنگار ازبكستاني در جايگاه خبرنگاران حضور دارند و نسبت به پوشش خبري بازي امروز اقدامات لازم را انجام ميدهند.
* كريم باقري و تعدادي از پيشكسوتان پرسپوليس مانند حميد درخشان و اعضاي هيات مديره باشگاه در جايگاه ويژه حضور دارند.
-
کانون هواداران پرسپولیس : نلو وينگادا پس از شكست يك بر صفر تيم فوتبال پرسپوليس برابر بنيادكار نلو وينگادا در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: به بنيادكار تبريك ميگويم البته با توجه به اتفاقاتي كه افتاد نتيجه بازي بايد مساوي به اتمام ميرسيد و بازي به وقت اضافي كشيده ميشد. به هر حال بازي تمام شده است و ما آن را واگذار كردهايم و ديگر نميتوان كاري كرد.وي، ادامه داد: ناراحتي هيئت مديره بازيكنان و هواداران را درك ميكنم و اميدوارم در آينده اين اتفاقات جبران شود.وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال قطع همكاري شما با تيم پرسپوليس وجود دارد، تأكيد كرد: بله با تيم پرسپوليس قطع همكاري خواهم كرد.سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: از من ناراحت نشويد. به همه تيم هايي كه پيروز شوند تبريك ميگويم شايد اين موضوع را ايرانيها بد بدانند؛ اما برخلاف تصور كار بدي نيست.وي در مورد تعويض محمد منصوري، گفت: اين بازيكن مقابل الشباب هم به ميدان رفت و در پيروزي ما تأثيرگذار بود؛ اما كسي در آن مسابقه در مورد تعويض سوالي نپرسيد.
وينگادا در پاسخ به اين سوال كه چرا نميخواهيد مشكل اصلي پرسپوليس را بگوييد، خاطرنشان كرد: اين مشكل خانوادگي است. اگر در خانواده شما مشكلي وجود داشته باشد آيا آن را بيان ميكنيد؟ من هم سعي ميكنم مشكل پرسپوليس را به بيرون از خانه انتقال ندهم.وي افزود: اگر دنبال مقصر هستيد من ميتوانم آن مقصر باشم زيرا با وجدانم مشكل ندارم چون همه تلاشم را كردم.
وي با اشاره به اينكه جريان بازي را داور رقم زد نه ريوالدو، افزود: اگر بر روي هر كس ديگري غير از ريوالدو خطا ميشد داور پنالتي نميگرفت.در ادامه اين نشست هنگامي كه وينگادا با سوالات متعدد خبرنگاران مواجه شد بدون توجه به اين سوالات جلسه را ترك كرد.تيم فوتبال پرسپوليس با شكست يك بر صفر مقابل بنيادكار در ورزشگاه آزادي از دور مسابقات ليگ قهرمانان آسيا حذف شد
-
تا موقعی که این علی آبادی .... رئیس سازمان تربیت بدنی باشه همین آشه و همین کاسه.مگه حبیبب کاشانی چیکار کرده بود که مجبورش کردن بره؟
خدایا پرسپولیس رو از چنگ این ... در بیار.