سلامنقل قول:
این تمامی یعنی کسری های بسیج و کسری های مربوط به محل خدمت پدر و این جور موارد؟
یا اینکه کسری هایی که با انجام پروژه میدادند رو هم قراره حذف کنن؟
Printable View
سلامنقل قول:
این تمامی یعنی کسری های بسیج و کسری های مربوط به محل خدمت پدر و این جور موارد؟
یا اینکه کسری هایی که با انجام پروژه میدادند رو هم قراره حذف کنن؟
از عزیزانی که پاسخ دادن ممنون:n16:
فقط یه چن مورد دیگه مونده:
امریه که گرفتی اگه کارت سبز داشته باشی آموزشی نمیری؟یعنی باید چه نوع سازمانی بیوفتی برای امریه که از این برگ سبز استفاده کنی و نری آموزش؟
اگه سازمانی گفته باشه که امریه میگیره و گفته باشه که تا 92/12/10 باید اقدام کرده باشی در حالی که تا الان دفترچه پست نکردی امکان گرفتنش هست؟در کل شرایط دقیقش چطوریه توضیح بدین ممنون میشم.
در آخر دوستم بخاطر این جریانات اخیر تصمیم گرفته انصراف از تحصیل بده،حالا اگه امروز این کار رو بکنه میتونه بلافاصله میتونه دفترچه رو ارسال کنه یا اینکه مراحلی داره؟
سلام
آموزشی 05 کرمان تموم شد تا 10 دی هم مرخصی دادن
الانم کد خوردم لویزان تهران رسته آماد
اگه کسی اونجا بوده و میدونه چطوریه ممنون میشم بهم بگه
این آماد چی هست؟
بعدش چطور تقسیم میشیم؟
و اینکه دهم (سه شنبه) تعطیله اگه من شنبه برم خودمو معرفی کنم چی میشه ؟ دوره کد اضافه خدمت داره ؟ تو این آموزشی که به شدت پشیمونم از اینکه غیبت نکردم
اقا یه سوال میشه گوشی برد ؟ از اموزشی به بعد ؟
از این ساعت مچی های گوشی دار میشه برد ؟ یا از این موبایل خیلی سایز کوچیگ ها ؟
خبر موثق میگه تمامی یا بخشی از کسر خدمت برداشته میشهنقل قول:
من از این لفظ تمامی استفاده کردم.دوست عزیز هنوز اینکه چه مورد یا مواردی رو میخوان حذف کنن مشخص نیست.باید منتظر اعلام ستاد کل باشیم.
تا اونجایی که من یادمه تنها ارگانی که در صورت داشتن کارت سبز نیازی به گذروندن دوره آموزشی نداشت سپاه بود.دو ارگان دیگه یعنی نیروی انتظامی و ارتش در صورت داشتن کارت سبز آموزشی میری ولی دو ماه کسر خدمت داره.نقل قول:
شما تا اون تاریخ که فرمودین احتمال اینکه پذیرش بشین هست.همیشه برای کار های امریه باید 2 ماه زودتر به اون نهاد و سازمان رجوع کنی و کارهاشو پیگیری کنی.شما وقت دارین
قانون رو برات میگم دیگه خودت میدونی عمل نکردن بهش برات صورت جلسه میشه و اضافه خدمت در صورت تکرار بازداشتنقل قول:
سرباز(هر نوع سربازی که فکرش رو میکنی)حق استفاده از گوشی موبایل رو نداره
من سربازم،الان 14 ماهه گوشی نوکیا کوچیک دارم و یه اچ تی سی هم همراهمه همیشه.نمیذارم کسی ببینه شر بشه
دیگه بستگی به خودت و زرنگیت داره
دوستان من دوره کاردانیمو که تموم کردم دفترچه پست کردم برگه سبزم اومد برای ارتش- بیرجند. حالا با لیسانس دوباره میخوام بفرستم میخواستم ببینم اگه دوباره دفترچه پست کنم یگان خدمتی همون ارتشه یا عوض میشه؟ سوال دوم اینکه با مدرک لیسانس معمولا اموزشی کجاها میفتم؟ شنیدم میگن تهران و عجبشیره.
و سوال سوم : اگه بخوام معرفی بگیرم باید کی اقدام کنم؟ مثلا اگه قرار باشه همون یگن خدمتی قبل رو (ارتش) بیفتم برای اینکه دوره خدمت شهر خودم بیفتم کی باید اقدام کنم؟
سوال چهارم : اگه یگان خدمتی مشخص نباشه یعنی ندونم ارتش و سپاه یا ناجا میفتم برای اینکه مثلا بیفتم ارتش یا سپاه از قبل خودم میتونم اقدام کنم یا نه؟
ممنون
بچه ها اگه لیسانس برق قدرت داشته باشی توی 01. بعد آموزشی کد میخوری؟ آیا راهی داره که کد نخوری؟ بند پ کمک میکنه؟
بستگی داره به نیاز اون موقع ارتش و اینکه شرایط خاص چیزی داری یا نه
الان دوست من دیروز تقسیما رو که دادن کد نخورد...رشته اش هم برق بود ( حالا نمیدونم کدوم گرایش بود البته)
توی 01 هم میان برای پذیرش جاهای مختلف توی این 2 ماه آموزشی...همونجا هم اگه پذیرفته بشی که دیگه مشکلی نیست از این بابت...