حالا من به محدود و نامحدودش کار ندارم ولی معلومه که نمیذارن با این سرعت تا آخر دانلود کنی.نقل قول:
بیچاره هایی هستن با سرعت 256 آرت این سرعت رو ندارن.
Printable View
حالا من به محدود و نامحدودش کار ندارم ولی معلومه که نمیذارن با این سرعت تا آخر دانلود کنی.نقل قول:
بیچاره هایی هستن با سرعت 256 آرت این سرعت رو ندارن.
اه. دمت گرم. چطوری با سرعت 64، تونستی 40 گیگ دانلود کنی؟ چی کشیده کامپیوتر بدبختت! ظاهراً کلاً معنی خاموشی یادش رفته!نقل قول:
---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
من ECO 512 رو تو مدرسه استفاده می کنم (تو کرج)، سرعتش معمولاً فیکس روی 64 کیلوبایت هست. سرعت شبانه رو نمی دونم (لابد می خوای شب هم برم مدرسه؟! :31:)نقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه سرعت نرمال باشه باید حدود 65 KB باشه. من زمانیکه همه چی OK باشه، 1.300 GB میتونم راحت دانلود کنم . بزنیم به تخته الان 4-5 ماهی میشه که ازش راضیم .نقل قول:
سلام
دوستان سرعت دانلود ECO512 چنده....؟؟؟
ميخوام از شاتل اين سرويس رو بگيرم به نظرتون خوبه..؟؟؟
راستي سرعت شبانه هم لطف كنيد....
منم کرجم، اما از خونه و از شبونشم راضیم .نقل قول:
من ECO 512 رو تو مدرسه استفاده می کنم (تو کرج)، سرعتش معمولاً فیکس روی 64 کیلوبایت هست. سرعت شبانه رو نمی دونم (لابد می خوای شب هم برم مدرسه؟!
شاتل قیمتهاش خوبه اما سرعت شبها بسیار کمه:41::41::41:نقل قول:
بچه ها این شاتل امروز ما را حسابی شرمنده زده کرد!
زنگ زدن از قسمت مدیریت و اول گفتن نظرتون در مورد شاتل چیه و چه نمره ای بش میدید من هم گفتن به پشتیبانی 12!
و هی بد گفتم از شبانه!
آقا بعدش گفتن خوب ما به مناسبت تولدتون بهتون 3 گیگ ترافیک میدیم ما را میگی از حجالت آب شدیم!
خلاصه امروز یه حال اساسی دادن به ما!!!!!!!!!!
خیلی قشنگ اومدی!:10:نقل قول:
حالا واقعا" تولدته؟
اگه هست مبارک:8:
واااااای! صورتتو شطرنجی کردی یا نه؟! بوق سانسور زدی یا نه؟نقل قول:
سلام من اکو 512 دارم سرعت دانلود 60 الی 64. میخواستم آرت 1 یا 3 بگیرم سرعت دانلود کدام بیشتره آرت 1 آرت 3 اکو 512
من ساکن شهرستان مرند هستم اگه سریع جواب بدین ممنون می شم
خوب دیگه 40 گیگ برای 64 که سرعت دانلودش 8 تا 10 هست میشه نامحدود...نقل قول:
قبلا محدودیت 40 گیگ نداشت به خاطر اینجور مسائل محدودیت 40 گیگ را گذاشتن!
نمیدونم چجوری هست که برای شما سرعت دانلود 60 70 هست! دوان استریم شما را اشتباهی ست کردن!