کلا وضع افتضاحه اینترنت ملی هم قراره بیا و فکر نکنم همه سرویس ها در بهترین حال 100 مگ شبی دانلود داشته باشند.
Printable View
کلا وضع افتضاحه اینترنت ملی هم قراره بیا و فکر نکنم همه سرویس ها در بهترین حال 100 مگ شبی دانلود داشته باشند.
والا ما راضی به کم شدن کسی نیستیم ولی وقتی من المپیک لندن رو اوایل ماه رمضون گذاشتم واسه دانلود تا شب قدر هنوز ادامه داشت و دوستان چند گیگ چند گیگ میگرفتن ایراد نبود حالا که دارن یکسان میکنن ایراده؟
الان تصویر اول مربوط به دوم و سوم شهریوره ببینید که تازه روز های خیلی خوبی بوده واسه دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این عکس هم واسه دیشب من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بالای دو و نیم گیگ من گرفتم
این حداقل واسه من یعنی بهبود
من شبا سرعتم 200 نیست!!! ولی 20 هم نیست! دو سه ساعت اول بین 20 تا 60، تقریبا" بعد 5 نزدیک های 100، بعد از 6 190، ولی قبلا" از یک تا 6 همش رو 10 ، 20 بود! می دونید چرا؟ چون واسه یه عده اینترنت شده فقط دانلود!!!نقل قول:
کدوم حرف من توهین بود!؟ عجبا!!! توهین رو از کجا در آوردید؟!
شما چرا بهتون بر خورده؟!
سرعت من بالا نیست! مثل همه است. کاربری من با یه عده دانلودر!:28: فرق میکنه. هر کسی می تونه سر کیسه رو شل کنه و ترافیک اضافی بخره، و بجای اینکه دعوای سرعت شبانه و رایگان رو بکنه، راحت روز ها بزاره با 200 کیلو براش دانلود بشه!!! سرعتش هم محدود نشه و اینقدر هم حرص و جوش نخوره.:9:نقل قول:
متاسفانه توی این تاپیک افرادی مثل بنده و شما خیلی فعال نیستیم، دوستان فکر کرده اند که اینترنت برای دانلود هست! صبح تا شب بحث فروم شده سرعت دانلوددت چقدره؟ دیشب چند تا زدی؟ چرا دیشب 2 گیگ نشد و شد یک گیگ و از این حرف ها!!! ما که بخیل نیستیم، شبی 10 گیک بگیرید، ولی به کاربران نرمال هم حق بدید!نقل قول:
همش شانسیه چرا پس من که 512 دارم شبی 1.8 الی 1.9gb می گیرم
یکی 600 مگ بیشتر نمی تونه بگیره
بستگی به محدوده اینترنتی تون داره که چه قدر کاربر داشته باشه اون محله و پهنای باندی که به اون محل اختصاص می دن با یوزر کم به سرعت زیاد ما می انجامه
والا من هروقت خواستم شب دانلود کنم یه ساعت زدم و نا امید شدم و خوابیدمنقل قول:
قبلا با باگ میشد حداقل بین ساعت 6 7 ، 300 مگ زد
ولی الان شبی 300 مگ هم نمیشه
تواینترنت هرکار بخوای بکنی باید دانلود بشه
چه فیلم
چه آهنگ
چه مقاله
چه برنامه
حالا تو برو فعالیت مفیدتو بکن
پارس آنلاین برا این معروف بود که دانلود رایگان داشت و سرعته واقعی میداد
ماهم اومدیم پارس آنلاین برا همین دلیلاش بود
وگرنه که میشه با اینترنت دیال آپ وب گردی کرد(تو لود صفحه حداکثر 3-4 ثانه زیادتر میشه) برا شماهم فکرنکم فرقی داشته باشه
پس برو به فعالیت مفیدت بچسب
شما از اینترنت استفاده ی مفیدت چیه؟
بگو مام همونو انجام بدیم
اگه این قانونای جدید پارس برا شما خوب بوده و سرعتت رفته رو 200 اونم تو شب(زیره حرفت نزن خودت چنتا پست قبل گفتی)، برا ما وضعمونو از قبل بدتر کرده
سرعت شما خوب شده سرعت ما خراب
واین عین عدالته
سلامنقل قول:
1- کدوم حرف من توهین بوده؟ جوابی یراش نداشتید!؟
2- کدوم پست گفتم سرعتم 200 هست؟ رو هوا همینطوری یه چیزی نپرونید. لینک پست رو بذارید
درضمن تو نه و شما!
برای موارد 1 و 2 بی شک جوابی نداشتید به جز تیکه پروندن، منم انتظار نداشتم به غیر از این جوابی داشته باشید
حماقت از منه که اصلا" به پست های بی ادابانه ی شما پاسخ می دم.
جناب آقای شمانقل قول:
این پست شماس
پست من که نیست
اونطور که معلومه خودتم دانلودر بودی چون مودمت رو حالت Bridge بوده تا از باگ استفاده کنی
ته پستتم ببین که دوبار پستتو ادیت کردی!
سرعته من و امثاله من تو همون ساعت 6تا7 از 30 بالاتر نمیره اونوقت شما با 200 دانلود میکنی
این عینه عدالته
من نگفتم تو توهین کردی
ولی اینکه میگی سرعتم رو 200 هستش برا اونایی که سرویس 1 مگ الی 2 مگ دارن و سرعتشون تو شب از 20 بالاتر نمیره یجور توهینه دیگه
توهینی که پارس آنلاین بهشون کرده
من کی گفتم شما توهین کردی
جناب آقای شما من با شما دعوا ندارم که انقد عصبانی میشی
برو صفحه ی اول همین تاپیکم بخون که ایجاد کننده ش نوشته هرکس راهی بلده که سرعتو زیاد کنه و کیفیته پارس آنلاین بره بالاتر، تو این تاپیک ذکر کنه تا بقیه استفاده کنن
حالا شما میای اینجا از استفاده ی مفیدت از اینترنت میگی که ربطی به این تاپیک نداره، مشکل ما نیست
ما داریم شکایتمونو از پارس آنلاین اینجا برا هم تعریف میکنیم و راهی براش پیدا میکنیم
تنها هم شکایت نیست خیلی وقتام شده که گفتیم پارس آنلاین دمت گرم
درضممن اگه سرعته دانلود خوب باشه، سرعته وبگردی هم خوب میشهنقل قول:
اگه برا آقای شما خوب نیست، اشکال از کانفینگ مودم و MTU شما هستش
شما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی که سرعتت از 6 به بعد 200 کیلوبایته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
(((فعلا" هم که سرعت دانلود ساعت 6 تا 7 همون 200 کیلو بایت هست و مثل سابق هست.))) در حالی که برای من و خیلیهای دیگه اینجور نیست و این توهین به شعور آدمه.ما داریم با چشم خودمون این سرعت افتضاح رو میبینیم و شما داری تکذیبش میکنی.اینم بخش مربوط به توهینش!!!
من دارم وضع فعلی پارس رو با وضع قبلیش مقایسه میکنم و به این خاطر میگم افتضاحه وگرنه شرکتهای دیگه که فاتحشون خوندس.
یکی از بزرگترین شاهکارهای پارس همین تغییر ساعت به 2 تا 7 بود.شما با چه منطقی میگی الان بهتره؟اون موقع ساعات رایگان حدود 390 دقیقه بود و الان 300 دقیقه.برا من که 1 گیگابایت در روز ضرر داشته یعنی ماهی 30 گیگ.
حالا یه سوال دیگه:
شما از ساعت 7 صبح تا ساعت 2 شب (یعنی 19 ساعت تمام) وقت نداری که وبگردی کنی اما از 2 تا 7 شب وقت داری؟
جوابتم نمیدم خودت بفهم چی گفتینقل قول: