والله ما که داریم فارسی میگیم در عمل این کار را کردیم و شد، نمیدونم شما ها چه اصراری دارید که بگید نمیشه! خود من هم قبلا بدون این که تست کنم فکر میکردم که نمیشه این کار را کرد (البته من میخواستم اینترنت را از مودم ایرانسل به واسطه مودم مبین نت بی سیم شیر کنم وگرنه که توی امکان شبکه کردن که شکی نداشتم) سر همین هم 80 تومن دادم و رفتم یه روتر خریدم اما بعد که کمی فکر کردم دیدم منطقا باید این کار شدنی باشه، تست کردم و متاسفانه دیدم که بله جواب میده و من اون 80 تومن را بیخودی خرج کردم.
اونایی که میگن نمیشه این متن را خوب بخونن:
|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
|
|
Advanced Home & Business Networking
Get more easily – The Tower IAD is designed with 2 LAN ports and 2 RJ-11 ports to connect additional wired computers, storage devices, printers, phone via VoIP, facsimile and other wired devices to your network so you and your piers can access them from your wireless-enabled computers to enjoy fast 4G speeds for both voice and data simultaneously. Versatility for your home or business networking needs all from a single Tower. |
این را عینا از سایت Green Packet کپی کردم که تو مشخصات مودم dx350 نوشته اگر بازم باورنمیکنید از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت Featuers & Benefit خودتون برید بخونید. پس خواهشا به جای اینکه کل قضیه را منکر بشید و بگید نه نمیشه، بگید ما این کار را نکردیم یا نتونستیم بکنیم.