دوستان من میخواستم یه نکته ای رو به همتون یادآوری کنم:
دو سه ماه پیش چند نفر از دوستانی که از وضع دانلودشون ناراضی بودن تو این تاپیک با هم قرار گذاشتن تا از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پارس شکایت کنن و همشون رفتن تو سایت و شکایتشونو ثبت کردن و حتی کد پیگیری هم گرفتن تا شکایتشون پیگیری بشه.سازمان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییهم خودش اعلام کرده که با شرکتهایی که قوانین رو رعایت نکنن و سرویس نا محدود به کاربرا ارائه ندن برخورد میکنه.همون موقع من و یکی دو نفر از کاربرای دیگه از این دوستان خواستیم تا خیلی به این کارشون ادامه ندن چون میدونستیم وضع ممکنه بدتر هم بشه و این دانلودی که الان داریم هم بپره.ما میگفتیم پارس بده و شرکتهای دیگه بدتر و ما از بین بد و بدتر سراغ همین پارس اومدیم اما بعضی از اون دوستان ما رو متهم به طرفداری کورکورانه از پارس کردن و بعضیا پا رو جلوتر هم گذاشتن و ما رو به همکاری و بازاریابی برای پارس متهم کردن.حالا نتیجش این شد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پارس آنلاین رو مجبور کرد تا سرویسهای نامحدود رو تو لیست کاربری همه مشترکینش قرار بده و در عوض پارس هم تلافی این کار رو با کم کردن ساعات رایگان و تغییر ساعت در آورد. من اون موقع ها اگه یه شب کمتر از 3 گیگ دانلود میکردم تمام روز اعصابم خورد بود که چرا سرعتم اینقدر کمه !!!!! اما حالا اگه یه شب بتونم بالای 3 گیگ دانلود کنم باید برم تو خیابون شیرینی پخش کنم !!!!!!!!!!!!
متاسفانه دوستانی که اون موقع صبح تا شب از شکایت دم میزدند حالا که وضع دانلود همه افتضاح شده ساکت و آروم نشستن و مثل اینکه تنها خواستشون از پارس این بود که وضع دانلود ما رو هم افتضاح کنه تا همه سرعتها یه یک اندازه افتضاح باشه.
فقط میخواستم از اون دوستانی که با شاهکارشون وضع ما رو از اون روزای خوب به این روز انداختن کمال قدردانی رو داشته باشم.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbs dow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbs dow