احتمالاً ایشون میخوان شبکه ی داخلی درست کنن. من خیلی وقتا که به اینترنت نیاز ندارم این کارو میکنم تا سیستم هام به هم ارتباط داشته باشن.نقل قول:
Printable View
احتمالاً ایشون میخوان شبکه ی داخلی درست کنن. من خیلی وقتا که به اینترنت نیاز ندارم این کارو میکنم تا سیستم هام به هم ارتباط داشته باشن.نقل قول:
این مودم های مبین نت قابلیت روتر شدن رو ندارننقل قول:
یعنی میشه دو تا کامپیوتر از طریق وایرلس مودم وایمکس مثلاً 635 یا 632 و بدون سیم شبکه به هم وصل بشن و نیازی به روتر هم نباشه؟ اگه بله که بیزحمت راهش رو بگید، یاد گرفتنش میتونه مفید باشه.نقل قول:
نقل قول:
چون همه سیستم هایی که به مودم متصل میشن یه IP داخلی می گیرن و می تونن همدیگر رو ببینند به راحتی می شه باهم شبکه بشن
هر تعداد سیستم رو میشه به این روش شبکه کرد. فقط باید همه سیستم ها بجز یکی بصورت وایرلس به مودم متصل باشن (با فرض مودم 632)
یه شرکت اصفهان هست تلفن VOIP میفروشه، روی ایرانسل تست کردم خوب جواب داد ولی روی مبین نت تست کردم وصل نشد، نفهمیدم کلا پورتش را بستن یا من تو تنظیمات اشتباه کردم.نقل قول:
مودم Green Packet این امکان را داره خودم مودم ایرانسل را زدم به پورت Lan این مودم خیلی راحت اینترنت را از طریق بی سیم Share کرد.نقل قول:
خدمتتون گفتم که مدیر مبیننت گفته الان نداریم و بنا هم نداریم که در آینده نزدیک داشته باشیم. فکر کردم سئوالتون در مورد تلفن مبیننت بود.نقل قول:
من طبق سایت مبیننت که در بخش سئوال و پاسخ سایت جدید بخش "مودمهای وایمکس" سئوال ۴ گفته که مودمهای مبیننت رو نمیشه بعنوان روتر استفاده کرد یا سایت سازنده مودمتون گفتم که به نظر نمیشه اینکار رو کرد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب باید یه تست در این مورد انجام بدم. اگه شدنی باشه که چیز جالب و خوبی میتونه باشه.
نقل قول:آخه وقتی این مودم ها روتر نیستن چطوری میشه باهاشون شبکه درست کرد؟نقل قول:
مودم های وایمکس فقط خروجی دارن و میتونن نت رو پخش کنن
در صورتی که مودم هایی مثه کارت شبکه USB فقط ورودی داره و نمیتونه نت پخش کنه
در ضمن اینم بگم که اگه اینطوری بود که آقا آرش میگه
میتونستیم توی سیستم هرکسی که به مودم وایمکسمون وصل میشد بریم و اطلاعات (شیر شده) اونو ببینیم
ولی یه سری مودم مثه مودم های وایرلس ADSL قابلیت Modem/Router رو هم دارن
که اونها هم فقط توی یه مد میتونن فعالیت کنن یعنی یا روتر یا مودم
والله ما که داریم فارسی میگیم در عمل این کار را کردیم و شد، نمیدونم شما ها چه اصراری دارید که بگید نمیشه! خود من هم قبلا بدون این که تست کنم فکر میکردم که نمیشه این کار را کرد (البته من میخواستم اینترنت را از مودم ایرانسل به واسطه مودم مبین نت بی سیم شیر کنم وگرنه که توی امکان شبکه کردن که شکی نداشتم) سر همین هم 80 تومن دادم و رفتم یه روتر خریدم اما بعد که کمی فکر کردم دیدم منطقا باید این کار شدنی باشه، تست کردم و متاسفانه دیدم که بله جواب میده و من اون 80 تومن را بیخودی خرج کردم.نقل قول:
اونایی که میگن نمیشه این متن را خوب بخونن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Advanced Home & Business Networking
Get more easily – The Tower IAD is designed with 2 LAN ports and 2 RJ-11 ports to connect additional wired computers, storage devices, printers, phone via VoIP, facsimile and other wired devices to your network so you and your piers can access them from your wireless-enabled computers to enjoy fast 4G speeds for both voice and data simultaneously. Versatility for your home or business networking needs all from a single Tower.
این را عینا از سایت Green Packet کپی کردم که تو مشخصات مودم dx350 نوشته اگر بازم باورنمیکنید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت Featuers & Benefit خودتون برید بخونید. پس خواهشا به جای اینکه کل قضیه را منکر بشید و بگید نه نمیشه، بگید ما این کار را نکردیم یا نتونستیم بکنیم.
نقل قول:
قبلاً هم گفتم که من خودم شخصاً مورد پیش نیومده که این مورد رو تست کنم، برای همین همیشه به حرف خود مبیننت اعتماد میکردم که میگه:
آیا میتوانم از مودم به عنوان Repeater یا Router استفاده کنم؟
خیر، مودم های وایکمس در لایه دو شبکه کار میکنند
با این وضعیت معلومه که میشه و باید به مبیننت هم گفت که این سئوال و جواب رو از سایتش حذف کنه. داشتن همچین خاصیتی میتونه مفید باشه و از خرج اضافه هم جلوگیری کنه.
کسانی که میخوان مودم های مبین نت رو بین 2 یا چند سیستم تقسیم کنن یک عدد هاب سویچ که قیمت زیادی هم نداره بخرن هاب سویچ هم از 4 پورت داره تا 60 پورت نه تنظیمات داره نه کار سختی
کابلهارو روی پورتاش میزنید بدون دستکاری سیستمها خودش اینترنت رو برای سیستم های دیگه ارسال میکنه من برای 3 تا سیستم از هاب استفاده میکنم مودم مبین به هاب وصل شده و از هاب
به بقیه سیستما دارم