من از اول ماه تا الان 73.6 گیگ دانلود کردم و هنوز به هیچ محدودیتی نخوردم .... :n01:نقل قول:
در صورتی که ماه پیش بعد از رد کردن 25 گیگ سرعت منو آورده بودن پایین و گفته بودن که طرح مصرف منصفانه است ... :n13:
Printable View
من از اول ماه تا الان 73.6 گیگ دانلود کردم و هنوز به هیچ محدودیتی نخوردم .... :n01:نقل قول:
در صورتی که ماه پیش بعد از رد کردن 25 گیگ سرعت منو آورده بودن پایین و گفته بودن که طرح مصرف منصفانه است ... :n13:
کسی دیده که دانلود شبانه از ساعت 2 ریبوت میشه یا هنوز رو ساعت 3 ریبوت می شه؟
با من هم تماس گرفتند و همین مطالب را عنوان کردند بنده هم به مسئول محترم گفتم که فسخ قرارداد یا تغییر در قرارداد به صورت یکطرفه قابل پیگیری در مراجع ذیصلاح می باشد که طرف از کوره در رفت گفت من از بازرسی زنگ می زنمنقل قول:
که بنده گفتم قرارداد هیچ ارتباطی با شما نداره بحث حقوقی هست
شما هم از بازرسی یک شرکت خصوصی تماس می گیری و یکی از واحد ها تابعه نقض کننده قرارداد می باشید
که طرف کم آورد
خلاصه اینکه این قضیه به خاطر عدم پیگیری من و شما به اینجا رسیده
و این حرکت چراغ خاموش انجام شده که
امروز من از مخابرات به دلیل تغییر در قرارداد یکطرفه شکایت می کنم
یا علی
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
در صورت تمایل می توانید جهت انعکاس در رسانه از آی دی زیر جهت درج در کانال تلگرام اقتصاد آنلاین استفادهنمایید
------------/aloeghtesad
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
شما نامحدود یک مگ دارید!؟نقل قول:
خب خدارو شکر امروز رفتم مخابرات و از شر اینترنت ناسرعت پرمحدود آشغالیشون خلاص شدم. فقط کسی میدونه چند روز طول میکشه خط تخلیه بشه؟
بله ، نامحدود با سرعت 1 مگ دارمنقل قول:
و تا الان هم 86 گیگ دانلود کردم و هنوز محدودیت سرعتی برام نزاشتن
توی منطقه ما مخابرات بصورت انحصاری سرویس ارائه میکنه و به بقیه اجازه سرویس دهی نمیده آیا میشه جایی شکایت کرد
Sent from my D6502 using Tapatalk
درود بر شما. وظیفهمون پیگیری کردنه...نقل قول:
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟