مگه مبین نت هم نمک گیر میشه :n02:نقل قول:
Printable View
مگه مبین نت هم نمک گیر میشه :n02:نقل قول:
بله داداش قطعهنقل قول:
روی مخابرات وصل بود که اونم قطع شده
کری.و هم روی مخابرات قطعه ولی روی مبین بازه
از بس همه استفاده کردن از این زن میت زدن بستن پورتشو :n27:
البته من دیشب نگا میکردم توی افزونه های گوگل چیزای خوبی بود
ولی متاسفانه نمیشد نصبش کرد حتی با مخابرات
به کل که فکر نکنم بشه خاموشش کنی، ولی تا وقتی که مودم خاموش و روشن نشه میتونی وایمکس را stop کنی، اگر خاموش و روشن شد دوباره باید این کار را بکنی.نقل قول:
من هرچی میگردم اون گزینه قطع موقتی هم نیست، فقط برای وایفای هست، کجاس؟نقل قول:
با ریست مودم هم نمیشه؟
نقل قول:
اگه گرجی عزیز میگه قطعی نداشته که معلومه خرابی سراسری نبوده. ولی من یکی دو ساعت به نیمه شب قعطی داشتم تا دم صبح. بعد از وصل شدن سرعت کلی هم خوب بود و حتی به نزدیک ۱۸۰ تا ۲۰۰ کیلوبایت هم میرسید که برای اکانت یک مگابیت قابل توجه هست. اما نزدیک آخرهای ساعت مجانی که کاربرها بیدار شدن و فهمیدن قطعی تموم شده، سرعت به زیر ۱۰۰ کیلوبایت رسید. برای همین مثل همیشه مطمئن هستم که مشکل من سوای خرابی سیگنال، ترافیک شدید منطقه هم هست که مشکلاتم رو مضاعف میکنه.
کسانی که همیشه از سرعت بالا حتی توی تک لینک خبر میدن، به نظر که سوای سیگنال خوب، ترافیک کمی هم توی منطقهشون دارن.
اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید با نام کاربری و پسورد admin وارد بشید (البته اگه پسورد رو عوض نکرده باشید) تا در دسترس باشه .
اگه اشتباه متوجه شدم، بگید. آیا شما میخواهید وایمکس مودم مبیننت رو خاموش کنید، ولی وایرلس اون کار کنه؟نقل قول:
خوب اگه وایمکس خاموش باشه که دیگه وایرلس به جایی وصل نیست که روشن بودن یا نبودنش به درد بخوره. توی سایت مبیننت هم خوندم که گویا مودمهای فعلی مبیننت، روتر نیستن و وایرلس اون فقط از طریق وایمکس به شبکه اینترنت وصل میشه.
منم همینو میخواستم بگمنقل قول:
الان این مودمی که شما داری نهایت کاری که میتونه بکنه اینه که نت وایمکس رو به صورت بی سیم پخش کنه
حالا اگه وایمکسشو خاموش کنی چی رو میخواد منتشر کنه؟ روتر نیس که.
یه سوال اون پورتی که به تلفن می خوره روی مودم برای چیه ؟
نقل قول:
برای اینکه بتونید دو یا یک خط تلفن از طریق پروتکل VOIP داشته باشید که یه چیزی بین موبایل و خط ثابت هست. البته طبق آخرین مصاحبهای که از مدیر مبیننت دیدم، منتظر اومدنش نباشید. به قول خودش هم به اندازه کافی شرکت برای فروش تلفن هست و هم از اون مهمتر سرعت و پینگ پائین مبیننت هست که باعث میشه کیفیت صدا خوب نباشه و مشتریها ازش راضی نباشن.