درودنقل قول:
مدتی یه گروه به نام تلاملا بود که v p n رایگاان میداد حالا یه هفته ای میشد که دیگه رایگان سرویس نمیدد
فک نکنم دیگه رایگان جایی باشد
موفق باشید
Printable View
درودنقل قول:
مدتی یه گروه به نام تلاملا بود که v p n رایگاان میداد حالا یه هفته ای میشد که دیگه رایگان سرویس نمیدد
فک نکنم دیگه رایگان جایی باشد
موفق باشید
نه اتفاقا چند صفحه پیش بود یه نفر یه چیزی در این مورد گفت ، حالا خودتون پیدا کنید پرتقال فروش را!نقل قول:
منظورم اینه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4851507&postcount=19048
اقا یه جا معرفی کنین از این چیز پی ان ما هم بگیریم
ببخشید خارج از موضوع تاپیک بود
نقل قول:نقل قول:
آدرس جایی رو که گرفتم براتون پی ام کردم. :20:
دوستان كسي اگه كارت تخفيف داره مارو خبر كنه.من ساري هستم.
فک نکنم حرفی که این اقا زده به پستی که شما دادید ربط نداشته باشد اخه این اقا V P N میخواد و پستی که شما دادید مریوط به مشکل با V P N هستنقل قول:
چون جای گفتنش اینجا نیست اگه میخوایید با ایدی AZADKAR1 تو یاهو تماس بگیرنقل قول:
موفق باشید
خب خودم هم گفتم که:نقل قول:
یکم دقت کنی ، میبینی که غیر مستقیم ربط دارن!نقل قول:
حالا خودتون پیدا کنید پرتقال فروش را
الان چند روزه سرعت افتضاحه. به زیر صفر رسیده. یعنی من الان دارم با سرعت منفی دانلود میکنم (دانلود که چه عرض کنم, سرعت منفی دیگه میشه آپلود)
جالب اینجاست صبح که بلند میشم (ساعت 6) و دیسکانت میکنم میبینم با سرعت 250 اسب بخار در ثانیه دانلود میکنه تا ساعت 7 میشه یه 400 تایی رو دانلود کرد.
من یه چند وقتی این عمل دیسکانکت خود کار رو در شب غیر فعال کردم اما الان مجبورم دوباره راه بندازمش.
من یک سایته ایرانی دارم که ازین چیز پی ان ها رایگان میده ، ولی مطمئن نیستم بهش چون ایرانیه ، حالا شما میگین استفاده کنم ؟
آدرس جدید u*tube نداره کسی ؟ :41:
سلام به شاتلیون:دی
دوستان سرعت وبگردی خیلی کم شده , شما هم مشکل دارید؟:41:
البته اوضاع دانلود رایگان مثل همیشه خوب بوده