دوستان کسی جایی رو می شناسه که گیتار تک guitar hero بفروشه خبر بدید
دوستان کسی جایی رو می شناسه که گیتار تک guitar hero بفروشه خبر بدید
خوب جاش نبود چرا پرسیدی حد اقل یه جوری رپت داشت برو تو تاپیک خودش اونجا بهتر جواب میگیری:8:نقل قول:
شما تو همون مادربورد XBOX 360 بمون سنگينتره.نقل قول:
بله جاش اینجا نبود بهتر بود تو خود تاپیک پرسیده میشد(البته اینجا زودتر جواب میگیری:46:) ولی یه دوست اینترنتی دارم که حضوری هم تحویل میده شمارشو واستون پ.خ میکنمنقل قول:
ببخشيد كه بيجا اين سوالو مطرح ميكنم....!
سلام دوستان....
كسي تو تهران جايي رو سراغ كه آرشيو بازي wii داشته باشه (كامل) و قيمت مناسب بده .....
همون لحظه هم تحويل بده....
نميخوام از اينترنت سفارش بدم ميخوام حضوري بخرم.....پشت شهرداري گشتم نبود.
اگه كسي جايي رو ميشناسه بگه...چميدونم پيغام خصوصي بده و از اين صحبتا.
آخه ديدم اساتيد كنسول اينجا هستن پرسيدم.....
ما كه سه چراغ شديم رفت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيازي نبود به اين بزرگي اعلام كنيد......نقل قول:
بله..اگه تو تهران هستيد پشت شهرداري(ميدان امام خميني) ميفروشن تكي.....ديدم خودم.اگه هم نه فك كنم نكست جن داشته باشه يه زنگ بزن سوال كن هر جا باشي ميفرسته واست.
سلام من میخوام هارد بخرم کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا بخرم اینترنتی اخه نمتونم بیام تهران که کلاه بردار نباشن و واسم هارد رو ندازن
تو رو خدا هر کی میدونه بگه قابل اعتماد هم باشه . و اینکه چطوزی میشه تشخیص داد که هارد اصل هست یا از اون کلابی
ممنون
به نکست جن زنگ زدم گفت نداریمنقل قول:
آقا یه مدل خوب هارد اکسترنال که هم کاراییش تو pc خوب باشه هم با xbox 360 جواب بده معرفی میکنین؟
ديده بودم تو مغازش.....حالا اين همه تبليغ چرا اگه داشت هم گرون ميداد.نقل قول:
شما برو پشت شهرداري پيدا ميكني.سايت DCinPC
هم داشت براي فروش ولي فكر كنم جمع شد.
تو سايتاي آگهي هم براي فروش پيدا ميشه...وليكن نميتوان به همه اعتماد كرد.
حضوري بخري بهتره.
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
بنظر من SeaGate بهترينه.منظورتون چيه با ايكس باكس جواب بده؟نقل قول:
اگه از نظر دشبورد جديد ميگيد همون سيگيت خوبه.
من WD و Transcend رو هم امتحان كردم.
معمولا از ظاهرش نميشه فهميد و بايد حتما امتحان كني و سرعت و بقيه مشخصات رو به عينه ببيني!نقل قول:
خصوصا در ايران كه خريد اينترنتي ريسك زيادي داره و حتي سايتهاي خيلي معتبر هم قابل پيگيري نيستن و اگه هم باشن گرونتر از بيرون ميدن.
در كل خريد از اينترنت بر مبناي اعتماده.
از هرجا خريديد حواستون باشه همه هاردهاي اكسترنال خوب حداقل يكسال گارانتي كامل دارن.
نكته اخلاقي(!):چيني ها تبحر خاصي در ساخت محصولات تقلبي دارند (مثل من يه N95 قلابي بهتون نندازن.)