فعلاً که اینجا به نظر خلوت هست و معلومه قطعی مبیننت حسابی حال داده. باز دم ایرانسل گرم که الان با اینترنت سیمکارتی اون وصل هستم و دارم کار میکنم. سرعتش کم هست، ولی حداقل کار مردم رو لنگ نمیذاره.
Printable View
فعلاً که اینجا به نظر خلوت هست و معلومه قطعی مبیننت حسابی حال داده. باز دم ایرانسل گرم که الان با اینترنت سیمکارتی اون وصل هستم و دارم کار میکنم. سرعتش کم هست، ولی حداقل کار مردم رو لنگ نمیذاره.
برای من قطع نشدنقل قول:
امروز سرعت بهتر شده اما با تک لینک نصف سرعت رو میده باید دو لینک بزنم تا سرعت کامل بگیرم
بعد قطعی دیشب سیگنالم به افتضاح ترین شکل ممکن رسیده !!!! همینطور سرعتم ... چرا آخه !! .. اینا میان ارتقا میدن گند میزنن که ! ..
من به یه فرضیه ای رسیدم با توجه به اتفاقاتی که افتاده .. به ی روندی این چند وقته دقت کردم اونم این بود که انگار نوبتی نت باید خراب شه ! من الان بعد قطعی قبلی نتم مزخرف شده بود ی هفته طول کشید رو به راه شه و بعد دیگه عالی شد شبانه هم هیچ مشکلی نداشتم .. الان بعد این قطعی دوباره نت من به وضعیت بدتری دچار شده ! انگار قراره نوبتی مال ی عده خراب شه مال ی عده دیگه درست شه بعد دوباره وضعیت برعکس بشه !!
راهی هست بشه وایمکس مودم رو خاموش کرد و فقط از وایرلس و شبکش استفاده کرد؟
میخوام بیارمش داخل خونه یمدت، اینجا آنتن نمیده، برام مهم هم نیست، میخوام این وایمکس رو خاموش کنم که الکی دنبال شبکه نگرده. مودم هم گرین پکت
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید...من امروز طرح یک ماهه 2 مگم تموم شد الان تا 20 روز دیگه نمیخوام هیچ طرحی بگیرم آیا بعد از 20 روز بدون هیچ مشکلی دوباره میتونم طرح جدیدی بگیرم منظورم اینه که مثل adsl نیست که بعد از 10 روز باید دوباره باید بری شرکت که واست وصلش کنن؟؟؟
از نطر قانونی نمیشه این کار رو کرد ولی قانونش تا الان اجرانشدهنقل قول:
من بیشتر از این هم مودمم بدون طرح بوده و مشکلی نداشه
خیلی خشن قضاوت میکنید....درسته اینترنت ایران فلجه همشم بخاطر مسائل سیاسی نیست این که هرچی میشه سریع تقصیر سیاست میندازید یجور راحت کردن خودتونه...من با شما تاحدی موافقم و اینو بدونید شاید 60 یا کمی بیشتر سیاست نقش دارشته باشه...ما مشکلات زیادی تو اینترنت داریم...تو کشورمون مغز متفکر زیاد داریم ولی سرمایه و پشتیبانی خیلی مهمه....اینترنت فقط در سطح کشور ما نیست که بگیم تقصیر اینو اونه...! ی مسئله ی جهانیه که خیلی به داخل ربط داره...منظورم اینه که این بحث اینجا تموم نمیشه که آره دیگه...اینا یه قرون خرج نکردن و پروگرمشون فلانه و....دوستان تمام مهر رد بزنیم بره...!!!!! اول اینکه لنگ کفش در بیابان نعمت است...ما الان اینترنتمون تازه داره بهتر میشه....باید دنبال عواملش گشت در ضمن اینکه ما کار زیدی نمیتونیم بکنیم....
مشکلی نیستنقل قول:
من 6 ماه شارژ نکردم بعد پولو که اینترنتی واریز کردم 10 دقیقه بعد وصل شد
البته من از مشتریای قدیمش بود