سلامنقل قول:
نه متاسفانه کامل درایو نمیشه.بهتره M12 بگیرید. اونم صدای خیلی خوبی داره. بله میتونم براتون بگیرم و ارسال کنم.
تو pmخدمتتون عرض میکنم.
سلامنقل قول:
تو واتس آپ صحبت کردیم
سلامنقل قول:
نه متاسفانه کامل درایو نمیشه.بهتره M12 بگیرید. اونم صدای خیلی خوبی داره. بله میتونم براتون بگیرم و ارسال کنم.
تو pmخدمتتون عرض میکنم.
سلامنقل قول:
تو واتس آپ صحبت کردیم
ینی یک برند چینی هستش کدنس؟ کیفیت این امپ xa400.1 چطوره؟نقل قول:
ا سلام وخسته نباشید
میخواستم بپرسم برای بستن بلند گو به پخش فابریکی تیبا فلش خوراگر از بلندگوی هلیکس مدل بلو 5x در جای فابریکی خود تیبا استفاده کنم صدای بهتری میگیرم یا طافقچه رو برش بدم و از بلندگوهای خربزه ای در همین رنج قیمت استفاده کنم ؟ مثلا سونی مدل 6938 ؟
واینکه بین باندهای زیر 150 تومن شما کدومشو معرفی میکنین؟
Hertz DCX690 وSony XS-N6940 وJVC CS-HX6948 وHector He-6938 وPioneer TS-A6975S
Kenwood KFC-6934a
و اینکه آیا پخش فابریکی تیبا آمپیلی خور هست یا نه؟ و اگر نه یه پخش خوب و ارزون به من معرفی کنین؟
حمید جان آیا همیشه اگه بیشتر از یک آمپ تو سیستم باشه (مانند موقعی که برای ساب یه آمپ مونو جداگانه بسته میشه)، باید خازن بست؟ شیوه ی به دست آوردن ظرفیت خازن سیستم چیه؟
سلام ببخشید جسارت میکنم اصلا طرف کدنس و این چیزا نرو تمام جنسای کدنس تو بازار فیک هستن و همراه با افت کیفیت در مرور زمان.نقل قول:
شما میخوای چیز ارزون بخری نهایتن از کنوود و پایونیر و جی وی سی خرید کن و اگه بودجه داری و دنبال چیزی هستی که هم به پولی که میدی بیارزه برو دنبال برند هایی مثه الپاین راکفورد گلیدن ماسکونی ادیو سیستم mtx . Dls . و هلیکس و گرند زیرو .
بازم حرف آخر همه چی بر میگرده به خودتون
یاعلی:n16:
سلام ببخشید تو بحثتون شرکت میکنم :n02:نقل قول:
راستش من خودم قبلا بیشتر تاکیدم رو 2 استیج بود کلا حمید اقا میشناسه منو :n02: اما دیگه بعد از چندسال تجربه الان رسیدم به 3way و تک استیج در جلو .
صدا اینقدر لذت بخش و با کیفیت تر شده که واقعا با داشتن 2 استیج نمیتونی همچین صدایی بگیری.
داشتن دو استیج یه مزایا داره و یه معایب
مزایا اینکه شما حجم صدات بیشتره هیچ مزایای ویگه نداره به نظرم .
معایب : یکی بحث تایم کارکشن هستش
یکی هووم انداختن تو صدا
یکی صدای اصلی کامپ رو شما نمیشنوی اینطوری
از کیفیت کاسته میشه
اینا چیزایی بود که من تجربه کردم .
نکته بعدی در مورد جاگذاری تیوترا اینجوری که شما نصب کردی امواج میخوره به شیشه و یه شکست ایجاد میشه و کلا هم صدای تیوتر عوض میشه. این تفکری هم که شما دارین میگین اگه ضربدری باشه صدا به گوش زودتر میرسه این کاملا اشتباهه.
اصلا به نظر من نباید ضربدری شما تیوترا رو زاویه بدی باید وسط سقف ماشین رو بگیری بین دونا صندلی بهترین حالته که من جدیدن بهش رسیدم بعد ساخت فایبر و زاویه دادن و وقت 55 روزه ای که روش گذاشتم :n02:
قطعاتتون واقعا عالی هستن حیفه به نظرم همچین قطعاتی رو با پایونیر بستین به فکر یه پخش خوب باشید صداتون خیلی تغییر میکنه.
ببخشید اگه جسارتی کردم.
سلام دوسته من خوبی ؟ :n16::n02:نقل قول:
منم خوبم :n02:
شما بودجه رو سقفشو مشخص کن تا ما مصالح رسیدن به درجات عرفان و کمال رو برای شما معرفی کنیم.:n39:
سلام من حمید اقا نیستم ولی خب ببخشید دیگه جوابتون رو میدم :n02:نقل قول:
والا اصلا الزامی به داشتن خازن نیس چون خازن خودش یه مصرف کننده ای و میتونه لحظه ای برق رو تامین کنه.
شما چه دوتا امپ چه 3تا امپ هم بزاری باید برقت و کابل برقت قوی باشه اگه اتصالات و برق و کابلها قوی باشه شما اصلا به خازن نیاز نداری و در نهایت میتونی اگه خیلی دوست داری بیگ تری رو انجام بدی ولی یه کم خطرناکه باید حتما از وارنیش حرارتی استفاده بشه و هم مزیت داره هم معایب.
مزیت اینه که اصن برق کم نمیاری
معایب هم خطر آتش سوزی و کار کردن مداوم دینام و از عمرش کم میشه.
یا علی:n40:
سلام بر تمامی دوستان
ts_c172prs
)کامپونت پی ار اس پایونییر چطوره از لحاظ تفکیک صدا و
قدرت و سوال دوم اینکه کدام یک از دو پخش توانایی تنظیم جدا گانه استیج جلو وعقب را به صورت جدا گانه دارند
1- کنوود 7056
2- پایونییر 9650
با تشکر:n40:
درود و ممنون از پاسختون.نقل قول:
البته این امپی ک من مدلش رو عرض کردم چند سال پیش خریداری شده و پس از دو ماه از روی خودرو باز شده و توی اصلی بودنش شکی نیست.واقعیتش چون من ی دانشجو بیش نیستم بودجم آنقدری نیست ک بتونم از برند هایی مثل audiosuon. آلپاین. ناکامیچی و... خرید داشته باشم. خرد خرد میخام ی چیزی بخرم ک با بودجم هم جور در بیاد.بخاطر همین بودجم ک جور بشه میام اینجا و از راهنمایی های دوستان و آقا حمید استفاده میکنم تا در حد بودجم به ی صدای مطلوب برسم.
آقا حمید آگه این امپ xa400.1. رو بگیرم سابی ک ن مثل پایونیر تقه ای باشه ن ویبره ای و خوش صدا باشه چی میتونم بگیرم. میخام صدا دلنشین و پر باشه. قیمتشم بگید ممنون
- - - Updated - - -
درود و ممنون از پاسختون.نقل قول:
البته این امپی ک من مدلش رو عرض کردم چند سال پیش خریداری شده و پس از دو ماه از روی خودرو باز شده و توی اصلی بودنش شکی نیست.واقعیتش چون من ی دانشجو بیش نیستم بودجم آنقدری نیست ک بتونم از برند هایی مثل audiosuon. آلپاین. ناکامیچی و... خرید داشته باشم. خرد خرد میخام ی چیزی بخرم ک با بودجم هم جور در بیاد.بخاطر همین بودجم ک جور بشه میام اینجا و از راهنمایی های دوستان و آقا حمید استفاده میکنم تا در حد بودجم به ی صدای مطلوب برسم.
آقا حمید آگه این امپ xa400.1. رو بگیرم سابی ک ن مثل پایونیر تقه ای باشه ن ویبره ای و خوش صدا باشه چی میتونم بگیرم. میخام صدا دلنشین و پر باشه. قیمتشم بگید ممنون