چه غلطی کردم پارس آنلاین گرفتمنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟
فاک
Printable View
چه غلطی کردم پارس آنلاین گرفتمنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟
فاک
تو سامانه کدال قراردادشون هستنقل قول:
بند9قرارداد:
به دلیل مزیت های اقتصادی از تاریخ 94/4/1 فروش به مشتریان جدید این شرکت(های وب) از طریق شرکت پارس آنلاین انجام خواهد پذیرفت و با پایان یافتن قراردادهای فعلی مشتریان های وب کل فرآیندهای فروش (غیر از قرارداهای USO) به شرکت پارس آنلاین منتقل خواهد گردید
94 یا 98؟!نقل قول:
امکانش هست لینک یا فایل این متن رو بفرستید؟
بزرگوار میشه لینک این قرارداد رو بدید؟نقل قول:
و راستی این که گذاشتید میگه از 94! الان 98 هست چه ربطی داره مگه 94 های وب پارس رو خرید؟
98 درسته.اشتباه تایپی بود:n02:
فایل ضمیمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا پارس انلاین گند زده !
بعضی وقتا واقعا سرعت کم میشه مخصوصا شبا و حتی بعضی مواقع قطع میشه ! ( مثلا اینستا هیچی لودنمیشه ولی همون موقع با قند شک.ن باز میشه ! )
دقیقا همین مشکلات واسه منم وجود دارهنقل قول:
ولی با حساب فایل قرارداد های وب و پارس آنلاین که دوستمون اینجا لینکشو گذاشتن باید پارس آنلاین رو مرحوم خطاب کرد و الان ما داریم از نت های وب به اسم مرحوم پارس آنلاین استفاده می کنیم.
(تاریخ وفات پارس آنلاین: اسفند 1397)
این پارس دیگه پارس قدیم نیست Rest in peaceنقل قول:
باز خوبه برا شما فیل شکن وصل میشهنقل قول:
برا من بعد 2 مین قطع میشه:n34:
فیلترشکن خوب استفاده کنیدنقل قول:
سلام لطفا به من بگید ایا این اپدیت ها حجمشون بالاست یا واقعا حجم دزدی شرکت پارس انلاینه که از ساعت 5 غروب تا 9 شب 5 گیگ دانلود داشتم.
کانکشن ارتباطی من lan هس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل ویندوز 10 رو دانلود کنید حجمش 4 گیگه این آپدیت هایی که تو عکس هستن حجمشون اینقدر نیست ...نقل قول:
پس جریان چیه [emoji28]نقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
امشب که حتی با چیزشکن هم نمیشه از گوگل پلی و استور مایکروسافت چیزی دانلود کرد حتی با چیزشکن نمیشه وارد انجمن شد هر روز داره اوضاع بدتر میشه!!!
به های وب باید سلام کرد!!نقل قول:
هنوز رسما ورودش اعلام نشده این پیش لرزه هاشه
وای به حال روزی که ادغام رسما اعلام و شبکه اش با پارس یکی بشه!!!
شما قندشکن های نسخه موبایلتون مشکل داره؟ چون من قندشکن های نسخه ویندوزم اصلا مشکل نداره.مرورگر تور،و خود مرورگر اپرا.هر دو درست کار میکنن
دقیقانقل قول:
یادمه اون زمانی که های وب هم داشتم شبا کلافم میکرد
می ترسم از پارس هم برم شاتل یا شرکت دیگه ای دوباره های وب اونجا هم سر و کله اش پیدا بشه گند بزنه به تمام هزینه هامون!!!نقل قول:
پیشنهاد می کنم این تاپیک با تاپیک های وب ادغام بشه چون عملا ما داریم از نت های وب استفاده می کنیم و اثری از پارس آنلاین که می شناختیم دیگه وجود نداره
دقیقا :n02: الان من هر دو رو دارم رو های وب خیلی خوبه این پارس آنلاین داغون تر شده امشبنقل قول:
کلا فیلترشکن هم کار نمیکنه
های وب الان خوبه؟نقل قول:
میخواستم بیام های وب الان این وضع پارس آنلاین رو دیدم ترسیدم که یه وقت های وب هم این طور خراب شده باشه
یه پینگ از 8.8.8.8 لطف میکنید بگیرید؟ حدود ۱ دقیقه بزارید پینگ بگیره . ممنون
اختلالات فقط رو این شرکت نیست مال منم که دیده بان دارم هست بخصوص رو ovpn که کلا بسته ست کانکت میشه ولی سند و ریسیو نداره ، رو ال تو تی پی هم وصل میشه سرعتش نرماله ولی هر چند وقت یکبار به قاصله کم که نمیشه گفت ولی هر 5 ساعت یه بار قطه و وصل میشه ولی نت وصله ...
دارن انگولک می کنن کاملا مشخصه .
های وب مشکل افت سرعت و نوسان و بالا رفتن پینگ و کاهش تک کانکشن و ... تو شب (بین ساعت 9 تا 1 شب) نداره؟نقل قول:
در تمام ساعات یکنواخت هست یا نه؟
پینگ که خوبه (های وب پروفایل گیمینگ نداره) ولی شب ها کاهش سرعت وجود داره .نقل قول:
سلام دوستان چند روزه مشکل پینگ ندارید ؟ پینگ من حدود 95 بود با 8.8.8.8
الان 2-3 روزه اومده روی حدودای 130 شب و روزم نداره همیشه همینه ولی سرعتم همونه افت نداشته
داستان چیه ؟ شما مشکلی ندارید ؟
واسه من 2-3 روزه علاوه بر شب روزها هم پینگ بالا میره ولی نوسان داره و مثلا یکساعت پینگ حدود 140-160 میشه ولی بعد دوباره به حدود 90 برمیگرده ولی شبها الان حدود 4 ماهه هم پینگ و هم سرعت خراب میشهنقل قول:
شما اگر کلا پینگتون ثابت بالا رفته پینگ داخلی بگیرید ببینید با قبل فرق کرده یا نه
ممکنه پینگ داخلی که بالا رفته پینگ خارجیتونم بالا برده
نقل قول:
افت سرعت و بالارفتن پینگ از ساعت 10 شب به بعد که خیلی وقته هست
ولی روزها سرعت و پینگ حات عادی داشت ، الان 2-3 روزه من توی روز و ساعت عادی سرعتم خوبه ولی پینگم خرابه :/
آدرسهایی مثل 8.8.8.8 اصطلاحاً Anycast هستن و بسته به مسائلی مثل موقعیت جغرافیایی، لود و ... به سرور دیگهای با آدرس یکتا متصل میشید ... اون موقع که پینگ ۹۵ میلیثانیه بوده، ممکن بوده به سروری مثلاً توی فنلاند وصل میشدید، الآن به آلمان ...
Gateway هم در پینگ مؤثره.
درست میگید. برای همین بهتره که قبل تست پینگ یه تریس گرفت دید مسیر به کجا میره. البته اکثر مواقع 8.8.8.8 که مربوط به dns گوگل هست به Frankfurt آلمان میره. حالا بگیم به یه کشور اروپایی دیگه هم برن فرقش در نهایت 20 30 میلی ثانیه میشه ولی باز میشه حدودی فهمید وضعیت یه ISP چطور هست. اگه پینگ یه isp نوسان شدید داشته باشه یا حدود 50 میلی ثانیه یا بیشتر افزایش داشته باشه تو ساعات خاصی، این مورد خودش رو به راحتی نشون میده و با تغییر مسیر اشتباه نمیشه.نقل قول:
دقیقا همینه که شما می فرمایید و این رو نباید به حساب بی اطلاعی کاربرا گذاشتنقل قول:
یک دقیقه گذاشتمسنقل قول:
پینگ تایمش کلا 46 میزنه برای بنده
نقل قول:
نه سرعتش خوبه مشکلی نداره زیاد
پارس انلاین پروفایل گیمینگ دارهنقل قول:
دوست با سواد به فرض مسیر از یه کشور اروپایی بره یه کشور اروپایی دیگه فوقش 5 تا 10 پینگ کم و زیاد بشه نه 40-50 تا یه دفه زیاد بشه و ثابت بمونهنقل قول:
مطمئن هستید 46ه؟؟؟؟:n04::n04::n04:نقل قول:
شاید شما دارید TTL رو میخونید. باید اون مقداری رو بخونید که جلوی تایم هست و بعد عددش نوشته ms. اگه بشه یه اسکرین شات بفرستید عالی میشه.
بله درستهنقل قول:
خدمت شما
پینگ امروز درست شد و عادی شد
امروز 1ام تیر هست
الان های وب و پارس آنلاین که از امروز قرار بر ادغامشون بود، یکی شدن؟
خبری، نشونه ای چیزی نیست که!
پهنای باند هم هنوز پوکیده
امشب پینگ پارس آنلاین عادی و یکنواخت شده و دیگه افزایش و نوسان شدید نداره (برخلاف هفته قبل) ولی افت سرعت در شب همچنان ادامه داره
نقل قول:
من که عادی جز لحظاتی ندیدم و انقدر افت سرعت و پهنای باند زیاده کهبه زور وارد بازی میشه پینگ که هیچی!
واسه من که به آی پی هم وابسته استنقل قول:
رو تمام آی پی ها افت سرعت داره ولی پینگش رو بعضی از رنج آی پی ها (مثلا رنج آی پی 134.255 ) مناسب تر و مشابه روزه