دوستان من از امروز نمیتونم توی اکانت پلی استیشن با شاتل لاگ این کنم (آنلاین نمیشه بازی کرد) ولی با اینترنت همراه اول اوکی هست. کسی این مشکل رو داره؟
DNS هم تغییر دادم فرقی نکرد.
Printable View
دوستان من از امروز نمیتونم توی اکانت پلی استیشن با شاتل لاگ این کنم (آنلاین نمیشه بازی کرد) ولی با اینترنت همراه اول اوکی هست. کسی این مشکل رو داره؟
DNS هم تغییر دادم فرقی نکرد.
دوستانی که سرویس های آرت دارن یا داشتن لطفا از تجربیات خودشون در مورد استفاده از شاتل لند بگن که اتنقال لینک به شاتل لند موجب کاهش سرعت شده یا نه من که با آرت 6 تو دوره اخیر 88 گیگ دانلود کردم و محدود نشدم که البته همش 40 گیگش از شاتل لند بود اما این ماه میخوام خیلی بیشتر دانلود کنم و فیلم ها و آلبوم ها رو همگی انتقال بدم به شاتل لند ببینم چی میشه هر چی خدا بخواد!
دوستان چندروزیه سرعت با vp.n اومده پایین. برا شما اینطور نیست؟ با سرور ایران خوبه ولی با هر قندشکنی امتحان میکنم سرعت پایینه
سلام.من یک ماه دیگه قراردادم با شاتل تموم میشه و بعدش رانژمو قطع میکنم و دیگه از هیچ شرکت adsl سرویس نمیگیرم چون حس میکنم با وجود اینترنت همراه ایرانسل و همراه اول adsl به صرفه نیست مگر اینکه تعرفه هاشونو حداقل نصف کنن.بسه دیگه هرچی این چندسال چاپیدنمون
دوست عزیز اتفاقا چند لحظه قبل از اینکه پست شما رو بخونم تو سایت ایرانسل بودم و از قیمتهاش مخم سوت کشید. اتفاقا به نظر من اپراتورها بیشتر مردم رو می چاپن تا شرکت ها. میشه بگید منظورتون کدوم سرویسهاشون هست که خوبه؟نقل قول:
سلام.
دوستان یک خبر خوب:
شرکت شاتل، امکان خرید بستههای ترافیک اینترنت و اعتبار سرویس تلفن ثابت را از طریق تلفن همراه برای مشتریان در سراسر کشور فراهم ساخته است.
از این پس، استفاده کنندگان از سرویس اینترنت پرسرعت و خدمات تلفن ثابت شاتل بر بستر ShatelTalk میتوانند با شمارهگیری
*٩١٠٠٠*٧٣٣#
(از طریق تلفن همراه) هزینهی بستههای ترافیک یا اعتبار تلفن ثابت خود را پرداخت کنند.
پ.ن: بنظرم برای وقتی که سایت در حال بروزرسانی یا مشکلی داره و بالا نمیاد خیلی خوب و کار راه انداز هست.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
سلام اشتباه میکنید یبار دیگه مقایسه کنیدنقل قول:
مثلا همین ایرانسلی که خودتون گفتینو مثال میزنم
بسته 3 ماهه 12 گیگابایت رو میده 37.500 تومن
حالا برید تو این صفحه قیمتهای شاتل و خودتون مقایسه کنید
مثلا همین سرویس اول لیستشو مثال میزنم
ECO1024-NFG
سرعت 1024 کیلوبیت
3 ماهه
9 گیگ
45.000 تومان
به علاوه اینکه
سرعت اینترنت همراه خیلی بیشتره و همچنین هم توی خونه و هم بیرون میتونید استفاده کنید
حالا قضاوت با شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رانژه رو بر نمیدارن اگه رانژه رو بردارن خط دست هر کی باشه میره از شرکت دلخواهش سرویس میگیره صبا که اینوره اصلا دلش نمیخواد خط رو آزاد کنه من که در خواست جمع آوری داده بودم بعد 40 روزم برنداشتن!! رانژه رو بردان یعنی اینکه یکی از کاربرای خودشان رو کم کردن شایدم در رانژه نگه داشتن خط هزینه زیاد داشته باشه!!نقل قول:
خب از رانژه هم بردارن مگه چی میشه یا از وایمکس استفاده کن یا از اینترنت ثابت TD تازه سرعتشم زیاده ..... الان دیگه مثل ثابق نیست که کاربر به اینترنت دایل آپم رازی باشه!!! الان ای دی اس ال ایتفاده نکنی وایمکس هست وایمکس نشد وایرلس هست P2p اینم نشد TD ثابت هست اینم نه اینتر نت همراه تازه اینترنت هوائی بالنی و ماه واره ای هم هست که اینت 2 تای اخر در دسترس همگان نیست! الان دیگه داشتن ااینترنت برای کاربر نباید باعث نگرانی باشه تازه باید شسرکتای سرویس دهنده نگران باشند تا کاربر شون رو نگه دارن . تازه تخفیفات شبانه ساعتی اینترنت نسل 4 هرساعت 900 تومن که هر سال 1000 دانلود میشه کر با نسل 3 ! بعضی جاها سرعت خوبه هر ساعت 10 تا 30 گیگ دانلود میکنن روی نسل 4!!!
هیچ موقع کیفیت بی سیم به نت كابلي نمیرسه
حالا ممکن ی چند صباحی سرعت بالاتری رو تجربه کنی که اونم با ازدیاد کاربران خراب ميشه
نه پینگ ثابتی داره و نه جیتر خوبی
در کل ی سرویس ثابت ADSL شرف داره به نت خراب اپراتور ها
به قيمت هم اصلا كار نداريم تازه بازم معمولا نت كابلي مناسب تر در مياد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شاتل باند رو تا چه حدی باز می گذارد؟
من برای لاگ این پلی استیشن مشکل ندارم ولی بازی را به صورت آنلاین انجام نمی دم که بتونم راهنماییتون کنم.نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
به نظرم ترس شما کاملا بی مورد هست. دو سال دیگه درخواست بدی با کله سرویس را برات راه اندازی می کنن. گدشته از این وو سال دیگه دنیای نت و شرکت های سرویس دهنده و رقابت ها خیلی فشرده تر خواهد شد.نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا نگرانی ایشون کاملا منطقیه!!
من خودم چند ماه پیش از شاتل اومدم پارس الان میخوام برگردم پورت خالی نمونده!! نمایندگیم یه لیست بلندبالا جلوم گذاشته که برم تو نوبت برای جایگزین شدن در اولین فرصت که بقول خودشون احتمالا دو سه ماهی طول میکشه!!
گفتند دو سال دیگه....نقل قول:
دو سه ماه صبر کردن هم نشدنی نیست میشه با نت ایرانسل سر کرد
نقل قول:
کدوم نت ایرانسل؟ کیفیت سیگنالدهی و شلوغی همه مناطق یکجور نیست. مثلا اینجا هم ایرانسل و هم همراه اول در ساعات پیک میشن فاجعه که ادم ارزوی همون نسل دوم رو بکنه!!
دوسال بعد شاتل از لحاظ شلوغی چیزی در حد همین روزا خواهد بود یا حتی بیشتر خصوصا با ورشکست شدن پارس و اسیاتک... احتمالا شاهد کوچ بیشتری به شاتل خواهیم بود.
رزرو داشتن خط حتی برای دوسال عاقلانست به نظرم
ممنون از نظر و راهنمایی همه دوستان
مشکل فقط صبر کردن نیست
تو مخابرات پیام نور بلبشویی برپاست. و جالبش اینجاست که گویا این شده روال که isp بگه تقصیره مخابراته. مخابرات بگه تقصیر isp ه
نت جایگزین هم یادم نندازید که دلم خونه. انتن گوشیم همین الان صفره و میگه مشترک در دسترس نیست. حالا تصور کنین من کارم با اینترنته و باید بی وقفه آنلاین باشم تو ساعات اداری
از همه اینا جالبتر میدونفد چیه؟ خبرهایی بگوش میرسه که اگر از خط تلفن استفاده نشه کلا شماره رو واگذار میکنن. همچین چیزی میتونه حقیقت داشته باشه؟
نقل قول:
بعضی از شرکتا پورت رو رزو میکنن
هزینه دو سال هم اگ تغیر نکنه پورت رو رزو بذارن برات 25 تومن هست
اما شاتل فک نکنم پورت رو رزو کنه چون پورت شما بی مصرف میشه
برای سود خودش پورت رو به یکی دیگ میده و اینکه ملت برای پورت شاتل سر دست میشکونن
با نمایندگی یا پشتیبانی صحبت کن
درمورد صحبت اخرتون هم درسته
خط رو مخابرات سلب میکنه اگه ابونمان و ازین داستاناشو ندید
خط مغازه ما چن سالی بی استفاده بود ن قبض میومد ن چیزی اخر سر مخابرات گفت اره سلب امتیاز شده
البته اینم باید از مخابراتیا بپرسین راهنمایتون کنن
من یکبار به شما گفتم میتونید چیکار کنید،اگر پورت رو براتون نگه نمیداره،میتونید یک سرویس بخرید(یکساله و یا بیشتر با پایین ترین قیمت) و یک روز با سرویس کارکنید،بعد از اون روز به بعد دیگه از سرویس میخواهید استفاده نکنید،مشکلی نداره،چون شما پولش رو دادید و خط رو نمیتونن دست بزن،بعد که 2سال شما تموم شد اگر خواستید از هم خط استفاده کنید که هنوز سرویس دارید،اگر خواستید پورت رو روی خط دیگری توی همون مرکز استفاده کنید،روزی که میخواهید سرویس خط قبلی رو تحویل بدید،همون موقع با خود شرکت هماهنگ کنید پورت رو انتقال میدن روی خط دیگه و خیالتون راحته...نقل قول:
اما بخش اول رو پیشنهاد میکنم براشون توضیح ندید ،فقط تماس بگیرید برای اطمینان بیشتر با شرکت صحبت کنید،اما مطمئن باشید که اگر سرویس داشته باشید مشکلی نداره،چند وقت پیش من برای 2ماه سرویس رو قطع کردم،بهم تماس گرفتن،گفتن اگر تا 5روز دیگه سرویس نخرید،یوزر رو حذف میکنم و پورت هم از بین میره،و بعد از 10 روز دیدن بله پورت جمع آوری شده.
شرکت فقط براش پول مهمه حالا شما استفاده کنی یا نکنی مهم نیست براش...
تا 16 مگابیت برای همه سرویس های ecoنقل قول:
پس چرا قیمتهاشون در حجمهای برابر، فرق داره ؟؟:n13:نقل قول:
شما چه سرویس 128 خریداری کنید یا 8 مگابیت فرقی نمیکنه چون سرعت شما بسته به کیفیت خطتون تا 16 مگابیت باز هست!نقل قول:
ولی دلیلی که قیمت برای خرید سرعت های بالا بیشتر است: اگر مرکز مخابرات شما کمبود پهنای باند در ساعت های شلوغی داشته باشه شاتل به اندازه سرعت خریداری شده میتونه سرعت شما را محدود کنه مثلا اگر سرویس 2 مگابیت خریداری کنید و سرعت براتون تا 16 مگابیت بسته شده در ساعت اوج ترافیک شاتل میتونه سرعت شما را تا 2 مگابیت محدود کنه!
دقیقا همینطوره...چند بار برای من اتفاق افتاده.نقل قول:
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
14.6 مگابیت شده 9 8 مگابیت وضع شاتل امروز خراب شده
با سلام
دوستان جشنواره شاتل شامل مشترک قدیمی هم میشه یا فقط مشترکین جدید رو شامل میشه؟
سلام مشترکین جدید رو شامل میشهنقل قول:
اما به نماینده شهرتون تماس بگیرین میتونن همین بسته هارو هم بدن بهتون
آقا توجه کردین سرعت 16 مگ که میبندن سرعت دانلود ماکسیموم رو 1.8 مگایایت میده ، در صورتی که باید فیکس 2 مگابایت بده ؟ الان این سرعتی که میدن یعنی نت ما 14.4 مگابیت سرعتشه نه 16 مگابیت:n41:
برای همه اینطوریه برای من مکس 14.6 هستنقل قول:
اگ میشد خط رو fast path رو 16 مگ بست عالی میشد
فيكس دو مگابايت ميده
مخصوصا از شاتل لند
خط كشش داشته باشه مشكلي نداره
والا مودم که زده این :
Data Rate:16419
خط هم کشش داره ولی 1.8 دی ال میده به جا 2 ، یکی بیاد تست دانلود 2 مگ بده از بچه های شاتل.
خط وقتی 16 مگ برا هممون بسته شده پس کشش دارهنقل قول:
این خطه منه
اینم سرعته
با دانلود منيجر مودم
فيكس دو مگ ميگرفتم
اسكرين هم گذاشتم اين جا الان پيدا نميكنم
حالا اینا کنار یوتیوب رو شاتل فیلتر ندارهنقل قول:
ویدیو هم گذاشتم
تو ویدیو ای پیم معلومه که تغیر نکرده و از خود ایرانه
پس هیچ فیلترشکنی درکار نیست
شاتل داره تو روز روشن دزدی میکنه
دانلود از سایت شاتللند رو کرده نیم بها
در صورتی که تو پیج خرید ترافیک هنوز زده مصرف از شاتللد رایگانه
دو روز بود که 10 گیگ خریده بودم هی تموم میشد. آخر رفتم تو پروفایلم دیدم بله. آقایون ورداشتن بدون اطلاع مصرف از شاتللند رو از رایگان کردن نیم بها
لطفا همگی برید اعتراض کنید. من که فقط به خاطر شاتللند داشتم این سرویس رو و میخوام حمعش کنم.
دوستان من ART 5 دارم.از سرعت دانلودش ناراضیم.نهایت سرعت دانلود 350 کیلو بایت هست
به فکرم رسیده که بیام ART 1 و اگه دانلودی داشتم با نامحدودهای 4G یکی از سیم کارتها دانلود کنم(مودم 4G دارم همراه با یک سیم ایرانسل و همراه اول)
به نظرتون این کار درستیه؟ ART 1 برای صفحه باز کردن خیلی کند نیست؟
چرا آرت اگر مصرف متعارف دارینقل قول:
کلا بیا اکو سرعت باز وبگردی هم عالی
ارت اصلا حال نمیده
دانلود هم یا ایرانسل یا همراه اول یکی خوب درمیاد حتما جای شما
شاتلند فکر کنم فقط برای بسته ایران رایگان بود برای بقیه نیم بهانقل قول:
مصرفم بالاست ماهی نزدیک 40 گیگنقل قول:
سرعت ART 1 کمتر از ART 5 هست؟
بلهنقل قول:
ولی دقیق نمیشه گفت چقدر زیر ١۵٠ کیلو بایت معمولا
ارت یک خیلی خراب
حذف
تکراری
نقل قول:
عزیز شما اگر میخواهی برات رایگان باشه باید بسته شاتلند رو بخری اگر نخری نیم بها هست
این نیم بها شدن حدود 7 الی 8 ماه هست اجرایی شده . شما تا حالا کجا بودی که خبر نداری ؟ قبل از این تاریخ هم رایگان نبود و باید بسته خریداری میشد تا رایگان بشه
بهتره هر چند وقت یک دفعه حداقل به این تاپیک سر بزنید و یا پنل خودتون و سایت شاتل رو بخونید :)
نقل قول:
داداش من یه چی میدونم که میگم.
شما برو تو گزارش مصرف روزانه اینترنت. اولش تقسیم بندی کرده. الان زده «ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها) »
من الان یه بسته 30 روزه ترافیک ویژه ایران تا 11 آذر دارم.
این از این.
همین الان گذاشتم 100 مگ دانلود بشه، دیدم دقیقا برام تو قسمت مصرف امروزم 100 مگ رو زده تو ویژه ایران. بعد پایین تو جدول زده اینقدر مصرف داشتی و دقیقا نصف همین مقدار رو برام زده تو قسمت «مصرف محاسبه شده»
باور نداری خودت برو امتحان کن
- - - Updated - - -
نقل قول:
داداش من یه چی میدونم که میگم.
شما برو تو گزارش مصرف روزانه اینترنت. اولش تقسیم بندی کرده. الان زده «ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها) »
من الان یه بسته 30 روزه ترافیک ویژه ایران تا 11 آذر دارم.
این از این.
همین الان گذاشتم 100 مگ دانلود بشه، دیدم دقیقا برام تو قسمت مصرف امروزم 100 مگ رو زده تو ویژه ایران. بعد پایین تو جدول زده اینقدر مصرف داشتی و دقیقا نصف همین مقدار رو برام زده تو قسمت «مصرف محاسبه شده»
باور نداری خودت برو امتحان کن