بسته های ترکیبی تازه اومده
میخوام مارو خفه کنن که اعتراض نکنیم . بعد یه مدتم کلا قیمت بسته ها بشه همونی که الان هست !!
استفاده نکنید !
Printable View
بسته های ترکیبی تازه اومده
میخوام مارو خفه کنن که اعتراض نکنیم . بعد یه مدتم کلا قیمت بسته ها بشه همونی که الان هست !!
استفاده نکنید !
یک چیز جالب از وقتی گرون شد حس میکنم سرعت بهتر شده یکم ثبات هم پیدا کرده بقیه هم همین حسو دارن؟
راستی رایتل هم یک تستی زدم سرعتش 1 مگه ولی خیلی استیبله حالا به نظرتون کدوم یکی بهتره ایرانسل که بعضی جاها سرعتش زیاده بعضی جاها زیر خط فقر یا رایتل ؟
من به خاطر کارم مجبورم همیشه اینترنت داشته باشم دوستان نظرشون چیه؟
این سیاست قیمت گزاریشون منو کشته 1 گیگ 13 تومن 1.2 گیگ 16 تومن یعنی 200 مگ 3 هزار تومان :n27:
شما با چی اینقد دانلود میکنی ؟نقل قول:
از مودم usb استفاده میکنید واسه ایرانسل ؟
شما کدم سایت رو چک کردید؟ بسته یک گیگ 13 تومنه نه 16 تومننقل قول:
بله سرعت بهتر شده. من جایی که هستم حداکثر سرعتم رو 2 مگ بود ... امروز تست گرفتم . خیلی بهتر شده !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران
سرور فرانکفورت
سزای گرون فروش نخریدنه. امیدوارم ما در این ضرب المثل شبیه کفار بشیم
من دیشب دانلود میکردم 8 گیگ دیگه از بسته ام مونده سرعت اینترانت 100 بیشتر نمیشه سرعت اینترنت هم کمتر شده بود
کی میگه افزایش پیدا میکنه
چه جالب میگین تحریم کنیم اون وقت در خفا همتون دارین استفاده میکنید:n02:
حقتونه ایرانسل حقتونو بخوره والا:n09:
خوب مشتریاشو شناخته
بعضی ها مجبورننقل قول:
خونه ما همراه اول خوب آنتن نمیده و همش قطع و وصل میشه
سیم کارت رند کد ۲ رو درآوردم و ایرانسل انداختم٬چون چاره ای نداشتم
خب وقتی یکی بسته داره و از بستشم مونده میشه بگی چیکار کنه؟:n15:نقل قول:
من مطمنم همه بسته های جدیدو میخرن میگی نه نگاه کننقل قول:
من خودم تا 2 ژانویه بسته دارم البته همیشه 2 گیگش اضافه میومد 4 تا قسمت سریال میزدم دانلود میکردم باهاش تموم شه ولی این قیمت ها خیلی فرق داره الان در شرایط مشابه و استیبل رایتل 1.5 گیگ میده 12500 تازه شبکه اشم خوبه البته من مجبورم همیشه انلاین باشم چه با تبلت چه باگوشی ولی کلا مردم نخرن هم 2 حالت داره یا ارزون میکنه یا یکم ارزون میکنه میشه اونی که در نظر داشتن نمونش تو قیمت پراید :n02:نقل قول:
البته من از یک نظر خوشحالم اون بسته 10 تومن شبانه رو ورداشتن بیخود بود، همون بهتر که حذف شد نصف شبی میای از ADSL استفاده کنی ملت ریختن رو دانلود ترکیده است ، میای رو نت سیمکارت اونم ترکیده است
دوستان اعتراضات گسترده داره کار ساز میشه بسته های جدید داره اضافه میشه ولی باز به صرفه نیست :n15:
تا بازگشت کامل قیمت ها به قیمت های سابق به هیچ وجه از اینترنت ایرانسل استفاده نکنید
#تحریم_ایرانسل
کدوم بسته جدید؟ نکنه 500 مگ 10 هزار تومن رو میگی:n38:نقل قول:
کسی از شکایتها در 195 پاسخی دریافت کرده:
محتوای مخفی: ...
خیر یه سری بسته های ترکیبی که اصولا برای استفاده اینرتنت طراحی نشده اند در راه هست برای خوابوندن این موج گسترده اعتراض کاربران که فقط به ظاهر به صرفه به نظر میاد و نسبت به بسته های سابق رشد بسیار زیادی دارهنقل قول:
#تحریم_ایرانسل تا زمان بازگشت کامل تعرفه های ایرانسل به تعرفه های سابق ادامه دارد.
نقل قول:
فعلا خیر
كاربر گرامي درخواست شما براي اپراتور ارسال شد و در دست بررسي مي باشد 1393/10/01 14:03:41
سرور دبی همین الان
انصافا پوشش و سرعت در تهران واقعا خوب شده
یا حجم پیام ها به ایرانسل زیاده یا اینکه فعلا جوابی برای گرون کردن ندارن بدن که پاسخ نمیدن.نقل قول:
داداش سرور قحطی بود از دبی تست گرفتی؟!:n02:نقل قول:
یه تست از تهران و فرانکفورت هم بگیر.:n16:
نقل قول:
چه پینگ باحالی داره ... :n31: سرعت هم که ماشالله قربونش برم فضایی مثل قیمت بسته ها... :n02:
#تحریم_ایرانسل
عزیز سرعت فضایی میخوای باید سر کیسه رو شل کنینقل قول:
۱سرچ کن ببین قیمت 3g تو کشوری مثل کانادا چنده؟!خالم میگه ۱گیگ ۱ماهه رو حدودا ۲۰دلار در ماه میدن(۷۰تومن)
سرعت دانلودش هم در حد ۵۰۰ هست
دوستان دلار توی ایران 3 هزاره. اونجا که نمیان بگن 70 هزار میدیم 1 گیگ به قول شما . پول یک ساعت کارگری 10 دلار کمتر نیست .پس تو یه ساعت پول یگ گیگ نتش رو در میاره! من از نت موبایل خبر ندارم . ولی منم همین یک ماه پیش یه آشنا خونمون بود از آمریکا . گفت اینترنت 32 مگ وایرلس نامحدود ماهانه 40 دلار !نقل قول:
داداش من امریکاس اپراتور sprint ماهی 80 دلار میده تماس و اس ام اس و اینترنت LTE نامحدود تو کل امریکا:n13:نقل قول:
با سرعت 150 مگ
من الان شارژ دو تومنی رو با 145 زدم 100مگ حجم داد.قبلا 250مگ بود
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
دوست داشتی قیمت LTE با سرعت 50مگ رو تو هیمن کویت یا کشورهای عربی دیگه برات میزارم... 24درهم 300گیگ... :n26:نقل قول:
ای کاش دلار 3000 بود 3600 رو داره میرسه و تا 4000 ت پیش بینی شده با توجه به ارزان شدن نفت.:n29: موج جدیدی از فقر و بدبختی در پیشه خدا با دادمان برسدنقل قول:
عزیز کویت رو ولش کن.این کشور های حاشیه خلیج با درآند بالای نفتی و باد آورده قیمت ها رو پایین نگه داشتن.مثلا قیمت بنزین تو همین کویت حدود ۱/۵ قیمت بین المللی هستنقل قول:
شما ۱سرچ بکن ببین قیمت 3g تو آمریکا/اوروپا چنده(اقتصاد های آزاد و بدون یارانه)؟!
دوستان یه لحظه صبر کنید, کشوری عربی آدم نیستند قرار شد ولشون کنیم خوب این از این :n02:نقل قول:
من تعرفه LTE انگلیس رو برات بذارم راضی میشی یا نه انگلیس هم ولش کنم؟
اگر شما با انگلستان مشکلی نداری بفرمایید من تعرفه LTE نامحدود رو اینجا میزارم خدمت شما
با احترام :n16:
آقا این بحثای مربوط به مقایسه تعرفه اینجا و خارج رو ول کنید
الکی دارید وقتتون رو هدر میدید، اصلا ایران گیگی 1میلیون با محدودیت 128
خارج از ایران گیگی 1ریال نامحدود !!!
خب که چی الان؟
ایرانسل با این تعرفه گذاری مسخره ای که کرده داد همه رو درآورده
فعلا بهترین و منطقی ترین راه اینه که کسی استفاده نکنه و از دست این تعرفه ها شکایت کنه
اینا دردشون اینه که اول میان یه بسته 10تومنی رو میکنن 20 تومن بعد ملت که صداشون در اومد میکننش 15تومن
بعد میان میگن ملت دیدید ما به حرف شما گوش کردیم و احترام گذاشتیم؟ ملت همیشه در صحنه هم که عادت کردن
به اینکه سرشون کلاه بره ضمن تقدیر و تشکر از بابت کاهش 5تومنی قیمت بسته ، بسته های 3ماهه میخرن از ایرانسل!!!
به مرگ بگیر تا به تب راضی بشه، سالهاست بعنوان یه روش عالی، روی مردم ایران جواب داده
و همه حضرات دارن از این روش برای افزایش هزینه های زندگی استفاده می کنن
اینقدر باهوشی چرا موندی تو ایران داری حیف میشینقل قول:
من یه بسته ایرانسل برای اولین آخرین بار توی عمرم گرفتم هنوز 8گیگش مونده
نقل قول:
نه آخه میدونی ایشون میگه 1گیگ اینترنت همراه کانادا 20دلار! من دوست ندارم به شعورم توهین بشه و خر فرض بشم شما رو نمی دونم...
#تحریم_ایرانسل
20 دلار یک گیگ؟ :n04::n02:قیمت یه کارتن ساندیس چنده تو کانادا؟:n19::n18:نقل قول:
قیمت بسته های ماهیانه اپراتور du امارات:
40 مگ / 20 درهم (39 هزار تومن)
100 مگ / 50 درهم ( 49 هزار تومن)
1 گیگ / 100 درهم (97 هزار تومن)
3 گیگ / 150 درهم (145 هزار تومن)
4 گیگ / 200 درهم (194 هزار تومن)
10 گیک / 300 درهم (291 هزار تومن)
25 گیگ / 500 درهم (485 هزار تومن)
لینک قیمتها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خودت چیه در مورد این جمله ای که نوشتی!؟نقل قول:
مطمئن باش هیشکی دوست نداره به شعورش توهین بشه درست مثل شما!
حرف من این بود بحث مقایسه ارزش دلار و ریال ، حقوق کارگر و ... تو این تاپیک به بحث بی فایدس
چندماه پیش هم لنگه همین بحثو داشتیم، به کجا رسید آخرش؟!
شما از حرفت کوتاه اومدی یا طرف مفابل؟ تا قیامت هم بحث کنید نه شما حرف اونو قبول میکنید نه اون حرف شمارو
حالا کاری ندارم حق با شما ست یا طرف مقابل، کلی دارم میگم این بحث ها بعضی وقتا به قصد و غرض های خاصی
راه انداخته میشن که شما باید هوشیار باشید و زیاد قاطی اینطور اظهار نظرها نشید
دوست داشتی پ.خ بده بقیه شو بیشتر با جزئیات دقیقتر توضیح بدم
دوستمون که جواب من رو نداد که انگلیس رو به عنوان کشور قبول داره یا نه :n02:
ولی علی حساب ایت تعرفه LTE در انگلیس. دقت کنید که با هزینه ای که شما می پردازید علاوه بر اینترنت LTE نامحدود با سرعت 17مگ تماسهای آخر هر هفته هم برای شما رایگانه:
قطعا نظر شما هم برای من محترمهنقل قول:
ولی بنده وقتی حرف میزنم با مدرک حرف میزنم دوست من :n16:
حتی اگر پوند هم 6تومن حساب کنی این بسته ای که من گذاشتم میشه ماهی چقدر؟ ...
قضاوت با شما. :n40:
#تحریم_ایرانسل
ایرانول هم شد شرکت! من که مدت هاست سیم کارتاشو خاموش کردم و دیگه هرگز استفاده نمیکنم
دزدانسل هم بهش میاد
چند دقیقه پیش اخبار شبکه تهران به این موضوع پرداخت
دوستان اخبار شبکه تهران بطور کامل به این گرانی 2برابری بسته های اینترنت ایرانسل پرداخت
بنده سعی می کنم تا ساعتی دیگه فیلم گزارش رو خدمتتون آماده کنم و اینجا بذارم :n16:
عزیز لینک زیر رو نگاه کننقل قول:
در مورد انگلستان:
میگه اپراتور giffgaff یک گیگ اینترنت 4g رو میده ۱۲ یورو در ماه(۵۲ هزار تومان)
شما یک لینک از سایت خارجی و معتبر بزار که نشون بده قیمت ۱گیگ اینترنت موبایل در ۱ماه کمتر از قیمتی هست که ایرانسل اینترنت میده(۳/۷ دلار در ماه-۱۳ هزار تومان)
لینک بالا بسیار معتبره و میگه قیمت میانگین نسل ۴ در دنیا حدود ۵دلار در هر گیگ هست و متوسط قیمت اوروپا ۲.۵ یورو در گیگ هست
راجب کشور های دیگه هم نوشته
اینکه دوستان میگن تو کشورهای دیگه نسل ۴ با سرعت ۱۵۰ مگ و نامحدود رو میدن ماهی ۳۰تومن افسانه ای بیش نیست