نقل قول:
واسه منم این طوری میشد 1 مگ داشتم یه بار ریست کردم شد 128 !
Printable View
نقل قول:
واسه منم این طوری میشد 1 مگ داشتم یه بار ریست کردم شد 128 !
The DNS server isn't responding :n19:
من نمی دونم چرا صفحه باز کردن من انقدر مشکل داره !
تا الان خوب بود بعد یهو خیلی کند میشه در حد دایل آپ طوری که احساس می کنم Data تو خطم گیر کرده نمی تونه بیاد بعد یه دانلود میزارم دوباره خوب میشه !
یه مرورگر کروم رو ریست می کنم درست میشه ! عجیبه !
----------------------------------------------------------------------------
ویرایش : time out سگی اضافه شد !
در حال حاضر اینترنت از ملی هم ملی تر شده و فقط سایت p30world باز میشه.
با dns هم مشکل حل نمیشه. باز معلوم نیست چه غلطی کردند توش موندند.
مخابرات داستان چیه.؟؟؟
از صب تا حالا قطه.
کسی زنگ زده؟؟؟
نقل قول:عجب دی ان اسی بود خیلی عالی و توپ شد پینگم!نقل قول:
نوشته شده توسطPersian-swag [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ip address : 192.168.1.150alternated dns server : 8.8.8.8.
subnet mask : 255.255.255.0
default gateway : 192.168.1.1
---------------------------------------------
prefered dns server : 217.218.127.127
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08:نقل قول:
میگن که صبر کنین درست میشه یکی از بچه ها میگفت ولی من میگم کار کار لنگر کشتیه نمیدونم این کشتیا دست از سر کابلای ما ور نمیدارن چرا..!:n02::n02:
نقل قول:
جدی ؟ باورم نمیشه انقدر عالی عمل کرده !
قبلش چند بود پینگت ؟
الان با این تنظیمات پینگم اینه !
دوستان من آسیاتک هستم و مشکل شما دارم
پینگ بالا رفته حتی داخلی سرعت محدود شده از ظهر بیشتر قطع بوده تا وصل
همه جای دنیا واسه ارتقا قطع می کنند اما اینجا بعداز هر قطعی افتضاح تر از قبل میشه
طبق تجربه باید منتظر بدترشدن سرویس ها باشیم.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
زنگ زدم به پشتیبانی قبل از اینکه وصل بشه دو نفر پشتیبان داشتن با هم صحبت می کردن یکیشون میگفت تا نیم ساعت بعد از مناظره ها ملت باید بمونن تو خماری!!!!!!نقل قول:
اصن من شوکه شده بودم! طرف که جواب داد زبونم بند اومده بود چی بگم! گفتم آقا نت من قطعه! گفت بله شبکه قطعه تا آخر شب هم ممکنه وصل نشه! گفتم بله شنیدم! توضیح نمیخاد!
نقل قول:محتوای مخفی: پینگ
آخر شبنقل قول:
.
.
.
.
.
کلا این نت من خیلی جالبه همه جا رو https سایتارو بد باز می کنه ( گوگل ) اما مال من وحشتناک سریعه !
حتی من از قصد گذاشتم رو SSL !
گوگل رو باسرعت کلیک روی یه درایو هارد باز می کنم !
برای من وصل شد
ولی سایتهای خارجی رو باز نمیکنه
ملی شده
آره خوب شدش قبلش 200 بود باتایم اوت فراوان اینا ام مسخرشو در آوردن با این نمایش انت-صاباتیشون!نقل قول:
من یه بار دیگه هم گفتم اصلا نمی تونم سایت ایراسل رو باز کنم می خوام یه نفر رو ردیابی کنم بهش نیاز دارم !
زنگم میزنم میگه ما مشکل نداریم در صورتی که با خط شاشتلم باز میشه اما با این نه !
بچه ها همتون چک می کنید :33:
من با وایمکس ایرانسل هم نتونستم باز کنمنقل قول:
من یه بار دیگه هم گفتم اصلا نمی تونم سایت ایراسل رو باز کنم می خوام یه نفر رو ردیابی کنم بهش نیاز دارم !
زنگم میزنم میگه ما مشکل نداریم در صورتی که با خط شاشتلم باز میشه اما با این نه !
بچه ها همتون چک می کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با کروم و تنظیماتش به سختی باز شد
با چیز میز هم که اصن باز نشد.
البت الان درست شد . یک ساعت پیش باز نمیشد هیچ جوره
الان زنگ زدم کلی هم چک کرد و با Supervisor صحبت کرد ! ولی باز نشد !
هیچ جوره باز نمیشه اما با شاشتل باز می کنم !
حالا دنبال DNS ایرانسل هستم !
اصلا نمی تونم دلیلی واسش پیدا کنم !
من با speedtest که چک میکنم ping ام هم پانینه سرعت هم خوبه ولی page نمیتونم باز کنم چی کار کنم ؟
dns دستی ست کننقل قول:
نمیتونی دلیلی واسش پیدا کنی؟؟:n04:
این روزای عزیز خودش دلیله دیگه . چطور قانع نشدی:n09:
البته یه چیز بی ربط هم بگم مربوط به مخابرات
امروز صب تلفن خیلی ها تداخل داشت. دوستام و آشناها تلفن هاشون خط رو خط شده بود.
گوشی رو برمیداشتی پشت خط کنفرانس بود :n08:
البته شایدم ربط نداشته باشه. شایدم داشته باشه . ما چه میدونیم اصن:n02:
نقل قول:
دقیقا مشکل من بود من یه بار DNS ست کردم چند ساعت خوب بود دوباره اومد بعد مرورگر ریست کردم بعد دوباره کم اومد ولی الان خوبه !
DNS گذاشتم اونو ست کن !
چرا به خودت میپری ! :n02:نقل قول:
فقط ایرنسل رو گفتم وگرنه Page بازکردنم عالیه !
ینی مخابرات درست شده؟؟
همون ارور DNS رو میداده
همه جا یکسان نیست !نقل قول:
معلوم نی الان واسه توام درست شده باشه ! ولی من زنگ زدم گفت یه کندی کلی داریم ولی خوب واسه من مثل قبله مشکلی ندارم تو پینگ / دانلود و Pages !
سلام دوستان من الان با دایال اپ میام adsl وصل میشه ولی هیچ دریافت و تبادل اطلاعات و هیچ سایتی باز نمیکنه مشکل برای شما هم هست یا فقط برای من اینجوری شده؟
سلام
دوستان یکی لطف کنه لینک تعرفه های اینترنت مخابرات رو بهم بده
تو سال 2013 من با دایل آپ میام و پست میدم اینجا اینها همش پیشرفت است تا چشم دژمنان کور بشود ما میتوانیم ما رکورد زدیم!!... :n08:
از دوشنبه بعد از ظهر که تعطیلات تابستونی شروع شد بچه های بالا سیمو شل کردن که این چند روزه نشینین پای اینترنت حالشو ببرین
انقدر زنگ زدم پشتیبانی با اوپراتوراش دوست شدم :n02:
اینجور که معلومه اینا نمیخوان پاشونو از رو سیم وردارن
ما هم با دایل جون اومدیم. از ظهر تا حالا قطعه. هر روز بدتر از دیروز....
ببینید ظرفیتهایی در اینترنت نهفته هست که با مدیریت صحیح و فرصت دادن باید آزاد بشه و این ظرفیتها کلا چیز خیلی خوبیه!راهکار فیلتر کردن و قطع کردن اینترنت و جمع کردن دیش ها نیست تا ارز تثبیت نشه و تورم کنترل نشه هر کاری اشتباهه و اینها همه در راستای اونها هست این مشکل قطع شدن هم از زمان مونتسکیو بوده و تغییر نکرده هر وزیری هم میاد میگه دیگه قطعی نداریم شما باور نکنید :n09:
تایید میشهنقل قول:
خط رو چک کن ببین مشکل از اون نباشهنقل قول:
شما مرورگرت مشکل نداره؟!نقل قول:
مشکل دی انس اس می تونه باشهنقل قول:
مرورگر رو چک کن ممکنه مشکل از اون باشهنقل قول:
دوستان مخابرات تهران چرا اینقدر با دی ان اس مشکل دارید بقیه استان ها هم اینجوریه؟
باشه عزیز ولی بنده در روز موعود فرصت دارم تا شب بخوابم یک روز خوش تعطیل برای خوابیدن بد نیستا !! به هم هم توصیه میکنم قدر فرصتهاشون رو بدونند و راحت توی تخت بخوابند ..... همه هم میدونند نتیجه این گیم کثیف چی میشهنقل قول:
نتیجه بیرون رفتن در روز موعود یعنی موافقت با ادامه این همه بدبختی و فلاکت در باز کردن یک جیمیل. !
خود دانید.:n23:
کسی نمیره از خودشونن همشون !نقل قول:
--------------------------------------------------
خیلی عجیبه من تمام دانلودهام تک کانکشن شده ! ولی از کل پهنا باند استفاده می کنه !
خوبیش اینه همزمان هم دانلود دارم هم Page باز می کنم بدون متوقف کردن دانلود !
page هم عالی باز می کنه تو حالت دانلود !
کلا مال من یه چیز دیگس انگار کویته !:n08:
روی چندتا هاست مختلف امتحان کن و قسمت تنظیمات دانلود منیجرت رو هم چک کن. این یک ضعفه که این شکلی شده ..خوشحالیا ؟ :13:نقل قول:
دوستان نمیدونم چرا من سرعت دانلودم از آپلود باز شبا از 30-40 بیشتر نمیشه 3-4 تا هم زمان میزارم بازم 20-30 میرسه ولی دانلود از بعضی سرور ها به ماکزیمم پهنای باندم یعنی 350 کیلو میرسه!
تازه از آپلود باز با اکانت پریمیوم دان میکنم!
Connection که تو تنظیمات روی 16 هست ! ولی خوب دانلود تک کانکشن شده ! نه دیگه چرا ضعف الان خوبه که می تونه پهنای بایند رو با یک کانکشن تا 133 تا پر کنه !
انگار اومدم تایلند !:26::n20::n25::n19:
نقل قول:
همیشه همین طوره ؟
من الان یه فیلم دانلود کردم خوب بود !
نه ربطی به پرمیوم نداره فقط محدودیت حجم داره تو حالت عادی تا 600 / رجیستر شده یکم بالاتر و .....!
منم واسه همون روز برنامه های مفرحی رو در نظر دارم ، فیلم ، سریال ، بازی ، ... :n02:نقل قول:
جدیدا این طور شده نمیدونم چشه فک کنم به حماسه اخیر ربط داره:n08:نقل قول:
ولی خب تو شب این جوری میشه روز خوبه شب نه !
خیلی جالبه با سایت پی سی دانلود مشکل ندارم راحت سرعتو پر میکنه ولی با آپلود باز مشکل دارم با هیپ فایل با اکانت معمولیش مشکلیندار 60-70 تا میده بهم ولی آپلود باز چرا مشکلشو نمیئونم!!:n03: