فک کنم برای ایکس باکس اچیومنت میده.رو کامپیوتر داشتم بهم نمی داد.نقل قول:
Printable View
فک کنم برای ایکس باکس اچیومنت میده.رو کامپیوتر داشتم بهم نمی داد.نقل قول:
من هر چی میگم ...
ببشخید شما این اولین بازیته روی pc کردی ؟ اچیومنت توی پیسی خبری نیست . توی ایکس باکس سیستمش فرق داره توی پیسی اچیومنت میخوای برو 60 هزار تومن بده مثل من اورجینال بخر . پس اینقدر در مورد اچیومنت سوال نکنید
موبایل هم بسته به رمزش یه سری اچیومنتو میبنده !
سوال کردیم چرا اینجوری حرف میزنی.؟نمی خوای جواب نده.اچیومنت نمی ده که نمی ده.به جهنم.نقل قول:
من قبل از زدن رمز چند تا اچیومنت گرفته بودم (واسه ایکس باکس 360) حالا می خوام بپرسم رمز رو اچیومنت تاثیر داره یا نه؟نقل قول:
دوستان عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دارم تقریبا حدس میزنم روی سیستم من اجرا نشه درسته؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 512mb
مطمئن باش راحت اجرا میشه.نقل قول:
خیالت راحت . 100% اجرا میشه و روی مدیوم میتونی به راحتی بازی کنی .نقل قول:
دوستان عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دارم تقریبا حدس میزنم روی سیستم من اجرا نشه درسته؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 512mb
:18::18: شوخی میکنید؟!!!!! من باور نمیکنم! روی ati 3650 512mb میشه مدیوم اجراش کرد؟نقل قول:
اگر اینطور باشه واقعا خبر خوبی بم دادین:10::11:
پس فقط میمونه 1 سوال:
من این تاپیک رو نخوندم و نمیدونم این بازی bug یا ایرادی داره یا نه؟ یعنی این بازی رو اگه از همین سایت خودمون بخرم full است و راحت نصب و اجرا میشه یا کلا بازی دچار عیب و ایراداتی است؟
ممنون عزیزان
بازی دارای باگ هست.ولی نه اونقدری که اذیتت کنه.با پتچ هایی هم که هست اکثرشون حل میشه.نقل قول:
1:دوستان یه سوالی من ترینری میخوام که با کرک فدور مشکلی نداشته باشه !!! .... چیزی میدونید ؟ خیلی مهمه سروریس شدم یه کرک با فدور پیدا نکردم همه با رازور کار میکنند ....
2:در ضمن این نقشه مخفی هاش رو از کجا گیر میارم خیلی گیر اوردم ولی خیلی خر تو خر هست تو ویگی جی تی ای درست هست اما نمیشه نقشه رو کپی کرد تو هارد ...
3:راستی من از پچ 1.0.0.3 استفاده نمیکنم میشه فایل اکس لایو رو بهم بدید ...
خیلی ممنونم .... فقط ترینر خیلی فوریه و اکس لایو ... سپاس ... منتظرم ...
شما اگه از پچ های 3 و 4 استفاده نمی کنی می تونی اسکریپت های ترینر رو نصب کنی اونا خیلی بهترن.نقل قول:
دوستان روي سيستم من اجرا ميشه ؟؟؟
vista 32bit
cpu : 2.81 GHz
ram : 1 GB
vga : Nvdia geForce 8500 ْGT 1 GB
من هرچي تو فروشگاه سايت ميگردم اين بازي رو پيدا نمي كنم:41:نقل قول:
cpu چیه intel معمولیه؟نقل قول:
اگه معمولیه خیلی کمه
رمت هم کمه.
شاید بتونی رو low بازی کنی.
cpu intel دو هستهايهنقل قول:
شايد تا چند روز ديگه يه رم 4 گيگ بگيرم
پي سي ورد اين بازي رو مي فروشه ؟؟؟
احامالا خیلی اذیتت میکنه دوست من.نقل قول:
چون cpu و ram شما برای این بازی واقعا پایینه.
در ضمن.شما واقعا با 1 گیگ رم ویستا نصب کردین؟؟؟؟
باید خیلی اذیت کنه.
من این بازی رو با 2 گیگ رم توی ویستا که اجرا میکنم تیک میزد.
ویرایش:
پس cpu دو هسته ای هست.
پس بد نیست.
ولی رم هنوز خیلی کمه.
اگه 4 گیگ بخری خیلی خوبه
دوستان این بازی تو فروشگاه پی سی ورد نیست.بعنی غیر قانونیه.باید از آشنا بگیرید.درضمن همونطور که مجید جان گفت این بازی سیستم بالایی می خواد.
دوستان عزیز اینطور که متوجه شدم دیگه فقط گرافیک مهم نیست!! باید cpu و ram بالایی داشته باشیم درسته؟
من روی لب تاب با 2.4 core2due و 4 gig ram همونطور که بعضی دوستان اشاره کردند نباید زیاد مشکل داشته باشم درسته؟
ضمنا عزیزان این بازی با پچ هایی که اومده دیگه مشکلی نداره؟ یعنی بازی روون و بی دردسر اجرا میشه؟
گرافيك هم مهم هست برا بازي ها ولي داشتن CPU قوي الان تبديل به مهم ترين فاكتور شده براي اجرا. بازي قبل انتشار پچ مشكل داشت زماني كه پارسال اومد بازي من سيستمم هم پايين بود كلي مشكل داشتم ولي بعد يه مدت ارتقا دادم كلي حال كردم راستي پيشنهاد مي كنم پچ 1.03 رو نصب كني من با همين پچ بازي رو يه دست تموم كردم. خيلي هم خوب بودنقل قول:
با سلام من ويندوزمو پاك كردمو نصب كردم حالا ديگه وقتي بازي رو نصب ميكنم سيو ها رو در مسيري كه بايد ميريزم اما نميدونم چرا بازم بازي از اولش شروع ميشه
بايد چي كار كنم همون مسير هايد رو طي كردم رسيم با ركستار گيم و بعد اون فايل ها رو توي سيو گيم ريختم اما بازم جواب نميده
ميگيد چي كار كنم؟؟دارم ديوونه ميشم --يعني بازي رو از اول بازي كنم ؟؟؟
شما تو بازی Esc رو بزن.برو تو قسمت game لود load رو بزن.اون سیوت رو انتخاب کن.نقل قول:
برای حل این مشکل شما باید اول یک پروفایل xlive یا همون game for windows بسازی.نقل قول:
بعد طبق راهنمای زیر فایل های سیو رو جایگزین می کنی.
کد:http://upload.--------.com/7/1248774796.rar
نه عزیز.اگه اونطوری بود بازی اجرا نمیشد.همونطور که من گفتم درسته.نقل قول:
نقل قول:
دوسته من اين آدرسي رو كه داديد ماله ايجاد وبلاگه ---فكر كنم يا آدرسو اشتباه داديد يا لينك عوض شدم
اگه لينك درست رو بديد ممنون ميشم
game for windows رو تو dvd 4 میشه پیدا کردنقل قول:
رفتم لود رو زدم اما گفت هيچ سيو گيمي نيست
من نه game for windows رو پيدا كردم نه ميدونم چه جوي كپي كنم --آخه شنيدم بايد يه جوره خاصي كپي كرد
لطفا دوستان يه راهنمايي جامع و كامل و درست بكنند
اصلا راهي هست يا نه ؟؟فكر نكنم درخواسته سختي داده باشم--فقط يه راهنمايي
نقل قول:
من دنبال این بازی میگردم.کسی سراغ داره کجا میفروشن؟:19:
منم مثل تو گیرم هر جا میرم یارو میگه نداریم تموم کردیم یا غیر مجازه:18:دیگه اعصابم رو خورد کردن میخواستم یارو بگیرم بزنم:31:ولی نگران نباش gta iv گم گشته باز آید به بازار:27:حالا از شوخی گذشته کسی جایی رو تو تهران سراغ نداره مردیم از خماری:42: البته من نسخه ps3 رو مخواهم چون pc من نمیکشه :24:نقل قول:
اگه آشنات نباشه نمیدن.برو مغازه هایی که زیاد تو چشم نیستن.نقل قول:
نمي دونم چرا توي تهران بازي سخت گير مياد اينجا اصلا بازي رو پوسترش رو بزرگ مي زنن سر در مغازه هانقل قول:
سلام؛نقل قول:
چه جالب، البته من تا رفتم در مغازه گفتم GTA IV گفت بیا میشه 4500 خیلی قشنگه عالیه!:31:
دوستان كسي نميتونه مشكله منو حل كنه ؟
سلام
من می خوام پچ دانلود کنم
لطفا لینک دانلود پچ بدید
من تا حالا هیچ بچی دانلود نکردم،الان اگه بخوام دانلود کنم حتما باید از پچ 1 شروع کنم با میشه همین الان آخریش رو نصب کرد؟؟(پچ ها روی هم نصب میشن؟؟)
حق بدید که نمیشد 764 صفحه رو بگردم.
پچ 1.03 رو همراه با كرك راور دانلود كن حالشو ببر سيوهات هم توي My Document ذخيره ميشن پچ 1.04 به دردم من يكي نخورد اصلا پيشنهاد نمي كنم. البته لينك پچ و كرك توي همين تاپيك نزديك 100 بار تكرار شده يه جستجوي ساده عبارات 1.03 و كرك پست ها رو برات ميارهنقل قول:
کرک راور چیه؟؟با زادور کارو نمیکنه؟؟؟نقل قول:
سرچ کردم ولی پیدا نشد...
كرك Razor جستجو كن (اشتباه تايپي بود زياد سخت نگير)نقل قول:
کرکشو خودم دارم،پچ رو می خوام،صد بار جستجو کردم چیزی پیدا نمیشه.جستجوگر ها معمولا خوب عمل نمیکنن.
هرچی گشتم پیدا نکردم...
لطفا لینک دانلود پچ و کرک بدین.
کرک رو باید قبل از نصب پچ کپی کرد یا نه؟؟
بيا اينم لينك پچ از خود سايت راك استارنقل قول:
اينم تاثيرات پچکد:http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_Patch_1030.rar
محتوای مخفی: Benefits
من پچ 1.0.4 دارم فقط دو تا فریم بیشتر گرفتم پچ 1.0.3 فریم بیشتر میده ؟ اگه میده بگین منم بگیرم .نقل قول:
دیشب داشتم بازی میکردم به یه چیز جدید برخوردم ! شاید برای شما اشنا باشه ولی من اولین بارم بود که دیدم . رفتم سوار sultanrs شدم همون ماشین اسپرته که شبیه سوبارو هست بعد تو نقشه یه جا رو علامت زدم تا برم دیدم ماشین سخنگو هست مثلا اکه باید دور بگیرم میگه اگه باید چپ برم میگه وقتی رسیدم اخطار میده ! برام تازگی داشت . اینو فعلا تو ماشینای sultanrs - admiral - washington میشه پیدا کرد . نمیدونم چطور تاحالا بهش برنخوردم !
grand theft auto عزيز شما گفتي كرك رو دارم من فكر كردم كرك 1.03 رو داري براي هر ورژن كرك جدا گانه باس استفاده بشه اينم كرك 1.03
اما من كلا با پچ 1.04 حال نكردم اصلا 100 تا هم فريم اضافه بده نمي خوامش. فكر كنم اگه توي اين تاپيك هم نظر سنجي بكنيد همه موافق باشن كه پچ سوم بهتر از بقيه هستکد:http://www.2shared.com/file/7006186/eb5c1b7f/Razor1911.html