:n14:منم پستام پاک شده همه میدونین خیلی وقته تو این فروم هستم
Printable View
:n14:منم پستام پاک شده همه میدونین خیلی وقته تو این فروم هستم
زمانی که پلی استیشن 1 اومد _ در مقایسه با ساخت بازی به بروزترین کنسول، بیشتر تر کار و تلاش میشد _ یجورایی با ورود پلی استیشن 1 بازی ها از اون رو به این رو شده بودنقل قول:
((( بازی رو با همکاری صمیمانه و با عشق میساختن! اما الان به خاطر رقابت و پول )))
نقل قول:
سلام
ببین عزیز دل برادر -دوست عزیز-داداش-همسایه- به من هیچ مربوط نیست چنتا پست داری ! حرف اصلی من اینه که اگه یه نفر یه مطلب خوب
پرمحتوا و غیره بنویسه هیچکس ازش تشکر نمی کنه! من تو هیج جای p30world ندیدم مثله اینجا !
انگار با آدم دعوا دارن !
نه من با شما خصومتی دارم نه شما با من !
من سوال کردم """"=== کسی اینجا تو کار تشکر کردن هست==="""" دیدم نه انگار همه با هم دعوا دارن....
--------------------
/و اینکه من طلب تشکر نکردم <=== ...-- > حرف من اینه که اینجا چرا خشکه؟؟؟؟ نمی دونید چرا هیچکدوم از قدیمیا نیستن !؟؟؟ تا حالا فکر کردین چرا گذاشتن رفتن...؟؟؟
/============\
در هر صورت ... (= من همیشه دوستای گلمو دوست دارم (:
م.ن.ح.خ
-------
TNX---- A.GREEN.H
دوست عزیز اگه واقعا مطلبی می گذاشتی که به درد دیگران بخوره ازت تشکر می کردند چون خودم بارها مطالبی قرار دادم که دیگران از مطلب من خوششان اومده و تشکر هم کردندنقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و درباره اینکه چرا قدیمیا دوباره نمیان اینجا برای اینکه اولا موقع امتحانات بود و همه مشغول درس خوندن بودن دوما بیشترشون برای این نمیان که پستاشون پاک شدند و اونا هم ناراحت میشن این یه چیزی مغرضه
در ضمن اینجا هیچ کسی با شما مشکلی نداره و کسی هم با کسی دعوا نداره :n16:
بچه کد گیم شارک پوکت استیشن کسی داره و دانه سوارشدن رو گاوها نیاز دارم
لینک خرابه:n13::n13::n13::n24::n13::n13::n13::n13: :n13:
دوست عزیز وقتی تایپ میکنی یه چکی هم بکن...نقل قول:
کدهای گیم شارک برای همه چیز یک بازی هست-فقط کافیه پیدا بشه...(با کد گیم شارک غیر از صدا و گرافیک، همه چی قابل تغییره)
هر یک جا توی کوله پشتیت یک کد داره و کد دیگه برای شیع داخلش! حالا اون دانه ای که میگی یه کد داره که من نمیدونم:n02:
تو سایت های خارجی شاید باشه...
((( میگردم و اگه پیدا کردم خبرت میکنم، اگه نه که دیگه شرمنده)))هیشکی هم حوثله نمیکنه یکی یکی کد بزنه ازمایش کنه-فک کنم یه 8 ماهی طول بکشه
نقل قول:
من داخل 700 صفحه فروم دوتا کد چه شکلی پیدا کنم آخه:n04: در ضمن من از قدیمیهای تاپیکم و میخوام ببینم میشه با این کد ها چیزهای راجع به بازی فهمید یا نه تنبلم نیستم حوصله ندارم بگردم زیاد:n24::n16::n08:
نقل قول:
کد گیم شارک فقط برای تغییر دادن اطلاعات و متغیر های بازی هست....
نمیشه کاری کنی که بازی فیلم جدید نشون بده و بگه چیکار کن چیکار نکن!!!
نقل قول:
آقای من اگه کد رو داری بده اگه نداری چرا صغری کبری میچینی اسن اینهمه user مگه من کد گیم شارک فقط از تو خواستم گفتم هر کی داره بده بازم خوش مرام قدیمیا مثل آرش و مجید و ایمان چته مارو میزنی از خیر کد گذشتم باو:n28:
12C - Cow Reinsنقل قول:
06F - Pocketststion
اينم کد کيف:
Slot 1 80071AC0 ???0
0??? Slot 2 80071AC6
0??? Slot 3 80071ACC
کد جعبه ابزار:
Slot 1 80070EC2 ???0
Slot 2 80070EC8 ???0
Slot 3 80070ECE ???0
سلام خدمت دوستايه گلم شرمنده اگه اينقد دير به دير سر ميزنم اين کنکور(7 تير) رو بدم راحت ميشم و بعدش در خدمتم:n18:نقل قول:
داداش چرا حالا خودتو نارحت ميکني اين دوتا کد و که خواستي .......البته من کد سوار شدن گاو رو داشتم يعني وقتي کدو ميزدي ميرفتي کنار گاو ضربدر ميزدي سوارش ميشد .خودم چندتا عکسم تو فروم گذاشته بودم ..... بازم دنبالش ميگردم و پيداش کردم حتما برات ميزارم :n12:
کوچیک شمام هستیم =)نقل قول:
ولی داداش زود رنج نباش دیگــه :دی
ما همه میایم داش A.Green.H هم منظوری نداشت... :n16:
|\پــــ.نــــ
TimeShift چرا با User قبلی ـت نیستی؟؟
ضمیمه شد (لینک های آرشیو و غیره دارای کد گیم شارک)
محتوای مخفی: سایت های دارای کد گیم شارک هاروست من
ضمیمه شد :
بگردید سیو های PSداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاعات عمومی هاروست مون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااااااا داداش من که چیزی نگفتم:n02: نظرم این بود خب:n13: بیخیال بابا دست بده دوست شیم :n12::n16:نقل قول:
دوستان بلاخره کسي تونست بره شهر؟
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
شهری وجود نداره!!! :n01: داداش شک نکن که وجود نداره.... تا حالا شنیدی هیچکس تو جهان نتونه یه بازیو تموم کنه.....یه نکته تو بازی باشه و تمام مردم جهان نتونن اونو پیدا کنن و بدستش بیارن....البته جز عده ای که میگن رفتنو اونجا رو دیدن ،جایی که واسه جهان هنوز سواله که واقعا هست یا نه .اگه یه سرچ بزنی اکثر کسایی هم که میگن رفتن شهر ایرانی هستن ((اینا اونایی هستن که فعل خواستن رو صرف کردن))نقل قول:
خلاصه بین تمامی این علت هایی که شنیدم بنظرم یکی از همه درست تره : اینکه شرکت سازنده میخواست همه ی این چیزا (شهر ،کمباین،سگ جدید و... ) بزاره ولی پروژه نیمه کاره تعطیل شد و این بازیا که دست همه ی مردم جهانه ناقصه
این فقط نظر من بود به کسی هم نخواستم توهینی بشه و دلیلی هم نداره که درست باشه :n16:
arash-30r7قربونت برم دادشی که هر وقت میای مثل آجیل مشکل گشا همه مشکلاتم حل میشه داداشی خودمی:n11::n12::10:
[QUOTE=Harvest_moon_majid;7706084]کوچیک شمام هستیم =)
TimeShift چرا با User قبلی ـت نیستی؟؟
نمیدونم با قبلیم هستم ولی پستام پاک شده
سلام خدمت همه
من دیشب اون بذز گلی که کاره میده(moon drop) رو ازاد کردم . 1 نامه اومد که سوپرمارکت بذر رو اورده اما تو تو سوپرمارکت نبود و won داشت بذر ها رو میفروخت
کسی میدونه کجای سوپرمارکت میشه خرید
یکی منو راهنمایی کنه
چطوری تو مسابقه اسبا برنده بشم
الان تو سال دوم و قلب اسبم هم 10 تا هست و از وقتی که زین دار شد هر زو هم براش هم سوت زدم هم سواری گرفتم
سلام
نه منظورم اونی که یه نقطه داشت : Time.shiftنقل قول:
نمیدونم با قبلیم هستم ولی پستام پاک شده
فکر کنم Won بفروشه ولی چند وقته اصلا بازی نکردم ...نقل قول:
سلام خدمت همه
من دیشب اون بذز گلی که کاره میده(moon drop) رو ازاد کردم . 1 نامه اومد که سوپرمارکت بذر رو اورده اما تو تو سوپرمارکت نبود و won داشت بذر ها رو میفروخت
کسی میدونه کجای سوپرمارکت میشه خرید
باید حدودا تو مسابقه 3 بار ضربدر رو بزنی هم اینکه اسبت خسته نشه بعد چند لحظه هم تا میتونی ضربدر بزن تا برنده شی..نقل قول:
یکی منو راهنمایی کنه
چطوری تو مسابقه اسبا برنده بشم
الان تو سال دوم و قلب اسبم هم 10 تا هست و از وقتی که زین دار شد هر زو هم براش هم سوت زدم هم سواری گرفتم
--------
اینم user قبلیم رمزشو یادم رفته بود:n08:
:|
من همش تو این فکر بودم چرا اونی که نقطه داشت نیست =)))))
رفقا نظرتون چیه از این به بعد یه نسخه دیگه Harvest moon رو شروع کنیم و با هم تا تهش بریم؟؟؟ موافقید عایا؟!!!:n10:
اینجوری باحال تره .... یه بازی تازه ...رمزو راز تازه....مشکلات تازه و کلا تازه!!! :n02:
تو اون نسخه جدید لینکشو بده ما دانلود کنیم ما پول نداریم بخریم:n30:
راستم میگی چون این تاپیک واسه همه نسخه های هاروست مون ما چرا فقط رو یکیش بحث کنیم :n13: تکبیر:n08:
خوب اول بزار بچه ها نظر بدن ببینیم کدومو شروع کنیم بهتره بعد دنبال دانلودش باشیم :n01:نقل قول:
نظرت چیه کدومو بریم؟؟؟ :n01:
منم موافقم ولی یه نسخه با حال باشه....
من بصورت 24 ساعته , همواره و همیشه پایه اُم ... :دی
چی شد یهو فروم شلوغ شد داریم؟؟ میشه؟!! :n04:
خوب نظرتون در مورد magical melody یا save the homeland چیه من هر دو رو تو سیستم پایینم روون اجرا کردم!!
دومی به نظر جالب تر میاد........
من میگم Harvest moon 64 یا magical melody ... :دی
بعد یه دو -سه ماه ـی تایپک شلوغ شد... :دی
(قبل این من بودم که هِی اسپم می دادم و چنتا از اسپمر ها :دی)
ضمن تشکر مجدد شماره های 45 , 46درست نیست لطفا اگر کسی دستور صحیحش رو داره بده
نقل قول:
save the homeland من خودم یه مدت بازیش کردم ، افسردگی گرفته بودم اینقد که بازیش تاریک بود انگار همیشه شبه و رنگهایه بازی جون ندارن ولی از یکی از بچه ها شنیده بودم فقط فصل اولش اینجوریو بعد خوب میشه ولی خودم امتحان نکردمنقل قول:
64 که خیلی شبیه back to nature ست بنظرم magical melody بهتره که بریم، گرافیکشم خیلی بهتره ولی نمیدونم چرا مردمش کوتولا؟!! :n02:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگه بازیه دیگه ایش هم هست که باحاله بگین ببینیم چی میشه:n01:
نظر منمmagical melody است
تصویب شد...
HARVEST MOON Magical Melody ..
D:
داش اینهمه رو نمی زاشتی ولی فکر کنم درست باشه اینا غلط نیست !!!نقل قول:
ضمن تشکر مجدد شماره های 45 , 46درست نیست لطفا اگر کسی دستور صحیحش رو داره بده