جدیدی که زمان ما هم توی شهادت ذوالفقار بود ، نه عاشورا!نقل قول:
کلا گروهانش هیچوقت رژه درست حسابی نمیرفتن!!
ولی ادم باحالی بود!
Printable View
جدیدی که زمان ما هم توی شهادت ذوالفقار بود ، نه عاشورا!نقل قول:
کلا گروهانش هیچوقت رژه درست حسابی نمیرفتن!!
ولی ادم باحالی بود!
سلام خسته نباشید
من 20 اسفند اعزام هستم اما چون تکمیلی دارم افتادم سپاه محمد که همونجا پخشمون کنن
من از دانشگاه امام حسین و ناحییه مقاومت بسیج محلمون پذیرش گرفتم که الان افتادم سپاه
میخواستم بدونم من 20 اسفند برم سپاه محمد منو به این قسمتا که پذیرش گرفتم میفرستن یا هرجا که دلشون بخواد؟
اصلا من که از دو جا پذیرش گرفتم اگر بفرستنم کدوم یکی میفرستن؟
ممنون میشم به 2تا سوالم با دقت جواب بدید
با تشکر
عزیز کاملا طبیعیه...بدتر از ایناش هم میشه....نقل قول:
ولی در کل شما حتما سعی کن آخر هر روز پاهات رو با آب سرد قشنگ بشوری...
نگران هم نباش...
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
نه دوران ما عباس جدیدی فرمانده گردان عاشورا بود...فرمانده گروهان ایثار عاشورا هم ستوانیکم عبدالعظیم کریمی بود......نقل قول:
بعدا جابجا شد...اون زمان جدیدی ستوان یکم بود...:دی
یادش بخیر....وقتی اسمش میومد بچه ها قلبشون از ترس می ایستاد.....(دوران جاهلیت بود دیگه چه کنیم:27::31:)
الانم تو ذوالفقاره :31:نقل قول:
آقا کسی خبر نداره این مستثنیات (تک فرزند ، کثیرالاولاد ، تک پسر و ...) درسته یا نه؟ یعنی میندازن تو شهره خودمون؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این کاملا طبیعیه
البته شست پا
ما همه گروهان اینطوری بودن. من بعد از آموزشی هم طبیعی نشده بودم. بخاطر پوتین و رژه هستش. کلا خیلی ها پادرد میگیرن و با ژلوفن مشکلشون حل میشه. بعضی ها هم پاشون آب میاره یا متاسفانه واریکوسل میگیرن
من 8 ماه و 15 روز خدمت کردم ولی الان دانشجو هستم و 1 سال دیگه باید برم دوباره ادامه خدمت سربازیم. برای کسری خدمت چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟ (سابقه جبهه و بسیج هم نداشتم):20:
خب تنها راهش بسیجه . برو بسیج شو این یک ساله رو بگذرون . تکمیلی برو توی این شرایط ته ته زوری که بزنی فکر کنم بتونی 3 4 ماهی کم کنی . البته یه سری دم و دستگاهای دیگه هم هست مثلا یه کارتی بود یادم رفت اسمشو می بردنت یه دوره خاص اونجا هم 2 3 ماهی کم میشد. ولی در کل واسه کسری گرفتن باید در پناه بسیج بری :27:
گروهان ما از 153 نفر حدود 30 نفر قدشون حدود 180 و بلندتر هستش که باعث شده جناب فرمانده گروهان حساب ویژه ای رو رژه رفتن ما باز کنه، در نتیجه حتی مواقعی هست که کلاس خودش رو تعطیل می کنه و ما رو میبره میدون و باهامون رژه کار می کنه! انقدر رژه رفتیم که نزدیک به 10 نفر از بچه ها شلواراشون جر خورده :31: و بعضیا مثل من مجبور شدن کلا شلوار دومشون رو بپوشن و قید شلوار اول رو بزنننقل قول:
اونایی که دچار مشکلات مفصلی میشن دلیلش اینه که پاشنه پارو میزنن زمین نه کف پارونقل قول:
نقل قول:
برو مثل مرد خدمتت رو بکن و بخاطر یه ماه یا دو ماه کسری گرفتن خودت رو کوچیک نکن
ضمنا یه چیزیکه کسری دارها هرگز نمیفهمن اینه که تو یگان وقتی بفهمن یکی کسری داره پدرش رو در میارن و بیشتر ازش کار میکشن تا جبران شه
محض احتیاط:نقل قول:
آخرین مدرک تحصیلی+کپی
کارت پایان خدمت پدر+کپی
کارت ملی و شناسنامه شما+کپی
کارت ملی و شناسنامه پدر+کپی
3 قطعه عکس شما+3 قطعه عکس پدر
+هر مدرکی که ثابت کنه پدر شما تو اون مدت تو اونجا بوده و به شما کسری تعلق میگیره...
اگر قبلا کارهاشو انجام دادید که دیگه فکر نکنم زیاد لازمشون داشته باشید...گفتم فقط محض احتیاط!که نرید دوباره این مسیر رو برگردید!!!
موفق باشی
سلام
بچه ها من قبلا 8ماه خدمت کردم اما بدلیل قبولی در دانشگاه نیمه کاره موند
الان ادامشو با کارشناسی میخوام برم. برای اینکه اطلاعاتتون بیشتر بشه اینو میگم که رفتم واکسن بزنم فقط واسم مننژیت زد و کزاز و دیفتری رو گفت لازم نیست :20:
در ضمن رفتم پلیس +10 گفت باید برم نظام وظیفه که تایید کنه قبلا خدمت کردم؛ که فردا باید برم دنبالش :13:
راستی بچه ها اگه تا آخر این ماه دفترچه رو ارسال کنم به نظرتون اعزامم میفته واسه کی؟
اگه بیفته واسه تیر میشه جلو بندازم اردیبهشت برم؟
منم وضعیتم تقریبا مثل شماس. میخوام فردا یا پس فردا برم مدارکم رو از پلیس + 10 بفرستم . احتمالا اعزاممون اردیبهشته . اگرم تیر بیفته به راحتی میشه انداختش جلو .نقل قول:
فقط یه سوالی ، منم باید بابت تاییدیه ی مدت زمان خدمت قبلیم برم نظام وظیفه ؟
آخه یه کسایی کسری می گیرن که آدم شاخ در میاره. طرف کار خودشم انجام نمیده بعد نامه از بسیج آورد 5 ماه کسری گرفت و رفت. این ها رو که آدم می بینه یه جوری میشه.:19:نقل قول:
سلام دوستان. منم بلاخره اومدم خونه (مشهد). آموزشیم تموم شد(04 بیرجند)!!
افتادم مشهد، لشکر 77!! البته من شانس آوردم. بیشتریها افتاده بودن پرندک واسه دوره تکاوری!!
من چندتا سوال دارم.
1- کلا چجور جایی هست این لشکر 77.(درجه سرجوخه)
2- کجاش خدمت کنی بهتره. چه جور جاهایی ممکنه بیفتم و کلا کجاهاش بهتر و کجاش بدتره؟!!
3- من باید 25 این ماه (5شنبه) خودمو معرفی کنم، چه ساعتی باید اونجا باشم و اصلا کجا باید برم؟ از کدوم در باید وارد شم؟
4- برنامه زمانیش چطوریه؟ برا من که ساکن مشهدم، عصرها میتونم خونه برم یا نه؟ روزای تعطیل چطور؟
توصیه خاصی اگه دارین حتما راهنمایی کنید. ممنون میشم.
آره 100%. چون طرف بهم گفت سیستم میخواد این چیزا رو!نقل قول:
بعدش اینکه حتما میفتیم یگان خدمتی قبلی که بودیم. من آموزشی مالک اشتر بودم. متاسفانه ناجا.
منم همونجا بودم متاسفانه . ولی الان هیچ فرقی برام نمیکنه . یه سال باید بگذرونیم دیگه . به جای shawshank redemption (اگه احیانا نمیدونید ، اسم یه فیلمه) باید Malek ashtar redemption رو میساختن :31: (البته شوخی کردم . اونقدرها هم بد نیست)نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اسم این کارت که میگید کارت سبز هست که به جای دوره آموزشی اعتبار داره
سلام
آقا اگه خدا بخواد من واسه نیرو هوایی سپاه امریه گرفتم و امروز کاراش تموم شد
آموزشیش اینطور که میگن اردکان یزده، چجور جاییه؟
کسایی که بودن آیا خودپرداز و اینا توش داره؟
مرخصی چجوریه وضعیتش و آب و هواش چجوریه تو دوره آموزشی ما؟ اعزامی 1/اردیبهشت/91
و اینکه خود اردکانه یا دورتره و جاهایی که مواقع مرخصی ساعتی میشه رفت کجاهاست؟ :دی
آقا من امروز دکتر بیمارستان نجمیه سپاه بهم گفت که فتق اینگوینال سمت راست دارم و باید جراحی کنم...حالا می خواستم ببینم این فتق معافیت داره یا نه؟البته من الان 7 ماه هست که دارم خدمت میکنم در سپاه
نقل قول:
سلام
امیدوارم زودتر خوب شی
واریکوسل معافیت داره ولی مشکل شما رو نمیدونم
ضمنا بهتره که معاف نشی چون اگر مافیت پزشکی بگیری بعدا دیگه بهت کار نمیدن
تو که 7 ماهم خدمت کردی حیفه
نقل قول:البته دوست عزیز اگر ادامه خدمت برات مضر باشه(با توجه به مشکلت و شرایط خدمتت) حتما معافی بگیر(اگر معافیت داره) چون تمام عمرت ضرر می کنی.نقل قول:
در مورد کار بستگی به مدرک و رشتت و محل کار داره. من۷ماه خدمت کردم مثل شما و بخاطربیماری معاف شدم. اما شغلی که میخواستم تمام عمرم (و لیسانس مورد نیازش رو هم گرفته بودم) و قانون آزمونش معافیت پزشکی رو منع نمی کرد قبول شدم و الان دو سال هست مشغول هستم
خوب دوستان ما هم رفتیم کارهای معافیتمون رو انجام دادیم و بعد از تکمیل مدارک تشکیل پرونده دادیم و بنا شد که یه کمیسیون بعد از عید واسمون بگیرن از دوستمم که پسیدم گفتن انگای رییس سپاه و دادستان مورد تایید سپاه و 2-3 نفر دیگه عضو کمیسیون هستن که کارشون بررسی نهایی مدارک هستش و بعد از صدور رای 100.000 تومن +8.200 تومن برای گواهی ارایه شده و صدور کارت هوشمند میریزی تو حلق مملکت.
ما به دلیل اینکه امریه بودیم ارگان خدمیتمون رو کردن سپاه ، روز اول یه عده کارت سبز به دست اومدن فرداش راست راست برگشتن . ما موندیم و یه دنیا تنهایی ... خاک ... گرما ... خاطره !!!نقل قول:
داداش فتق معافیت داره ، چون جراحی داری !نقل قول:
منم مثه دوستان فکر می کنم دیگه پایه 7 هستی ، به اصطلاح تک دستی !
سپاه هم که هستی !
برو جراحی کن از مرخصی استعلاجیت استفاده کن ، تا اونجا که ا آموزشی یادم میاد {درس آیین نامه فکر کنم } این مرخصی جزو خدمتت حساب میشه . باز حالا بیشتر پرس و جو کن !!! :10:
1 تیر 90 !نقل قول:
9 ماه مثه برق و باد گذشت ، گاهی انگار یهو میرم تو آسایشگاه پیش بچه ها . امشب عکس هارو دیدم دلم گرفت . سخت میگذشت ، اون موقع میگفتم :
"اگه اینا قراره خاطره بشه ، میخوام صد سال دیگه خاطره نشه"
دوست ندارم برگردم اون دوران . فقط دلم تنگ شده . بی دغدغه بودیم ، با هم بودیم ، دهواها ، دکمک ها ، دزدی ها ، کار تو آشپزخونه و مرغ دزدی فرستادن تو آسایشگاه ، تو اردو هندونه دزدیدن از چادر آشپزخونه ، نماز روی سنگ های تیز و داغ ، دراز کشیدن روی سنگ های تیز تا 12 شب ولی کنار هم ، سینه خیز روی خار و دست خونی تو شب ، منور ...
همش سخت بود ، ولی دلم گرفته ! واقعا راست میگفتن !!! همش خاطره شد ...
من تو ارتش خدمت میکنم و تا به امروز خیلی ها رو دیدم که واریکسل و فقق داشتن که عمل کردن و معاف نشدن
حتی یکی بود که مفصل کتفش مشکل داشت .اینطور بگم که کتفش هی در میرفت! خودش میگفت طبیعی هست از قدیم اینطوری بوده.
گفتن بهش عمل کن بعد معاف میشی!
عمل کرد ولی باز معافش نکردن و الانم فراری شده ( تو کف معافیت بود. با 5 ماه خدمت )
فتق و واریکسل عمل شده معافیت نداره . اونها باید بدون عمل اول کمیسیون ، بعد معافیت و بعد عمل میکردند .نقل قول:
دوستان تا میتونن خدمتشون رو بندازن جلو.من هم اگر تنبلی نکرده بودم و 2 ماه انداخته بودم جلو 1 ماه دیگه خدمتم تمام بود.با این حال هم خدا رو شکر.88 روز دیگه تا آزادی.
در چه حالی برادر؟ رو به پایان؟ از دار عزا و مکافات خلاص شدی؟نقل قول:
دوستان تا میتونن خدمتشون رو بندازن جلو.من هم اگر تنبلی نکرده بودم و 2 ماه انداخته بودم جلو 1 ماه دیگه خدمتم تمام بود.با این حال هم خدا رو شکر.88 روز دیگه تا آزادی.
سالمی انشالله ؟
من یه ماه بیشتر از تو دارم!
تو برچ 3 تمومه من 4
نقل قول:پایه 9 !نقل قول:
15 ماه دیگه دارم ، حدود 450 روز !!!
خوش به حالتون ...
خیلی مخلصیم.حال خوشی ندارم.هر روز بدتر از دیروز.دینگ دینگ.نقل قول:
چون میگذرد غمی نیست دوست عزیز.تمام میشه اینشالا.نقل قول:
سلام دوستان. منم بلاخره اومدم خونه (مشهد). آموزشیم تموم شد(04 بیرجند)!!
افتادم مشهد، لشکر 77!! البته من شانس آوردم. بیشتریها افتاده بودن پرندک واسه دوره تکاوری!!
من چندتا سوال دارم.
1- کلا چجور جایی هست این لشکر 77.(درجه سرجوخه)
2- کجاش خدمت کنی بهتره. چه جور جاهایی ممکنه بیفتم و کلا کجاهاش بهتر و کجاش بدتره؟!!
3- من باید 25 این ماه (5شنبه) خودمو معرفی کنم، چه ساعتی باید اونجا باشم و اصلا کجا باید برم؟ از کدوم در باید وارد شم؟
4- روز 25 اسفند که برم اونجا چطور میگذره؟ احتمال داره بیفتم یه شهر دیگه؟ مثلا تربت یا قوچان؟ بند پ تاثیری داره واسه اون روز، یعنی برم بگردم تو آشناها کسیو پیدا کنم؟؟
5- برنامه زمانیش چطوریه؟ برا من که ساکن مشهدم، عصرها میتونم خونه برم یا نه؟ روزای تعطیل چطور؟
توصیه خاصی اگه دارین حتما راهنمایی کنید. ممنون میشم.
این یه سوالم واسم پیش اومده، آخه چند نفری بمن میگفتن که میتونم معاف شم.
من پدرم 8 سال پیش فوت کرده و 2 تا برادر دارم که هر دو خدمت رفتن و تموم کردن. اینطوری که من شنیدم اگه اونا ازدواج کرده باشن من میتونم معاف شم. همچین چیزیو کسی شنیده؟؟
ظاهرا در این شرایط یک پسر از چنین خانواده ای میتونه معاف شه! اینم اضافه کنم که من آخرین پسر خانواده ام و خواهرهام ازدواج کردن.
کسی اگه میدونه کمک کنه یا اگه جایی هست که بتونم دقیق سوال کنم، ممنون میشم کمک کنید.
با تشکر
-------------------------------------اگه کسی در مورد دوره آموزشی 04 بیرجند سوال داره حتما بپرسه. همراه با نکات مهم برای گذراندن(دودره کردن بیشتر) آموزشی راحتتر!!
اقا راهکار واسه نرم کردن و رام کردن پوتین چی دارید ؟!! دریغ نکنید لطفا !
به نظر من به همراه مادرتون برین بهزیستی و مادرتون بگه که کفالت خانواده و ایشان برعهده شماست و نامه اس بگیرید و روند معافیت رو شروع کنید.من تا این حد به ذهنم رسید که کمکت کنم دوست عزیز.نقل قول:
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
هر روز واکس بزن بعد از یک ماه خودش نرم میشه مثل هلو.بهترین راه همینه که بهت گفتم.نقل قول:
1. اولین و بهترین راه تعویض با مورد مشابه و سبک ، فقط مال ارگان خودت رو بگیر . یه 15 تومنی ازت سر میگیرن . من عوض کردم انگار کتونی پوشیده بودم . لااقل دیگه دمل هام بیشتر نشد .نقل قول:
2. هر روز واکس - ضربه با چکش به قسمت جلو و بقل های پوتین ، نه محم و نه آروم آروم ، ضربات ریز و متوسط . ولی پوتین که سنگین باشه حالا هرچقدر هم نرمش کن !!!
3. واکس آماده دست باشه ، اونم خوبه دم به دمن بزنی بهش .
موفق باشی
سلام دوستان ...
.
یه سوال راجع به کسر خدمت جبهه داشتم ... اونم اینکه بنده تو شیراز ( محل خدمت پدر ) تموم کارهارو انجام دادم و مدارکم تکمیل بود و فقط موند امضا و اینای فرمانده پادگان که از شانس ما 2 روز دیگه بر میگشت و منم ناچار دست خالی برگشتم و گفتن دو روز دیگه میتونی بیای نامه ی کسریتو بگیری. و وقتی که گفتم دو روز دیگه مرخصی پایان دورم تموم میشه و باید خودمو به یگان خدمتی معرفی کنم.. یارو گفت چند ماه دیگه هم میتونی بیای بگیری .
.
حالا سوال اینجاست اگه همین اوایل که وارد یگان خدمتی شدم فرمی چیزی بدن که باید توش ذکر کنم کسری رو چی بزنم ? اصلا این اوایل راجع به کسری ها میپرسن ?
و یه سوال دیگه هم اینکه اگه یهو مثلا زدن سال جدید قوانین این کسری هارو تغییر دادن شامل حال من که نمیشه ?
دوستان من متولد 1372.5.9 هستم با این شرایط جدید که سن سربازی به 19 تغییر کرده من میتونم سال 92 هم کنکور بدم یا فقط
91 میتونم کنکور بدم؟
سلام.من پدرم فوت کرده و برادرم معافیت کفالت گرفته و حالا ازدواج کرده رفته.میخواستم بدونم امیدی به معافیت من هست یا نه؟که خودم فکر می کنم نه.در ضمن من چیکار میتونم بکنم که هر وقت که رفتم خدمت موقع تقسیم بیفتم شهر خودم یا نزدیک شهر خودم؟چون چندین پست قبل خوندم یکی گفته بود من شرایط دار هستم(پدر فوتی) و تو اولویتهای اول تقسیم واسه شهر خودم هستم.
تو فرم هایی که میدن جایی برای ذکر کردن کسری نیست...ولی اگه پرسیدن بگو ندارم...اگه بفهمن کسری داری همه سرباز ها و هم کادری ها از رو عقده بازی اذیتت میکنن...نقل قول:
اگه تا قبل از صدور و ارسال بخشنامه جدید به یگان ها کسری رو براشون ببری شامل حالت نمیشه....پس تا جایی که میتونی عجله کن...
چون برادرت از کفالت استفاده کرده دیگه شامل حال شما نمیشه.نقل قول:
شما برو سربازی و اونجا تو فرم بنویس که پدرت فوت کرده و از این حرفا.احتمالش کمه که بندازنت شهر خودت.
از من میشنوی برو پارتی پیدا کن که این روزا از نون شب هم واجب تره.
دوستان ممکنه یکی راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان من متولد 1372.5.9 هستم با این شرایط جدید که سن سربازی به 19 تغییر کرده من میتونم سال 92 هم کنکور بدم یا فقط
91 میتونم کنکور بدم؟