دوستان از اونجایی که صبانت دهن ما روسرویس کرده واسه شبانه،کسانی که 512 دارن سرعتشون چه طوریاست شبانه؟
ممنون!!
Printable View
دوستان از اونجایی که صبانت دهن ما روسرویس کرده واسه شبانه،کسانی که 512 دارن سرعتشون چه طوریاست شبانه؟
ممنون!!
سلام
یکبار دیگه میگم من با اکانت 2 مگ یا 1 مگ که بستگی داره کدوم رو ست کنم شبانه تا 3.8 گیگ هم دانلود دارم حالا شما حساب کن برای 512 همین حول و حوش 3 گیگ باید باشه
اون دسته از دوستانی که با 128 هنوز مثل سابق یا نزدیک به اون دانلود میکنند واقعا شانس آورده اند
من سرویس خونه 128 هست و 100 مگ هم به زور دانلود کنم تا صبح البته الان 2 ماهی میشه دیگه اون رو برای دانلود شبانه نمیذارم ولی یک شبی که گذاشتم تا صبح 50 مگ دانلود شد !
ممنون پیشی جون،پس مجبور میشم برم این 512 که مال فصل تابستونه :37: بگیرمنقل قول:
ای داد بیداد!!!!!!
سلام کسی اینجا 128 نامحدود رو داره ؟ پینگش چطوره ؟ من فقط برای بازی آنلاین میخوام چون مستاجرم و مخابرات هیچ جوره قبول نمیکنه که بدون حضور صاحبخانه ثبت نام کنه مجبورم از شرکت ها بگیرم !
کسی میدونه چه مقدار که استفاده کنی سرعت شبانه محدود میشه؟
دوست عزیز صبانت شبانه محدود نمیکنهنقل قول:
من یک هفته از 128 به 512 گرفتن هیچ فرقی نداره شبانه بگو یک کیلو بایت . حالا شاید برای یک یا دو مگ فرق کنه اما برای من که 512 گرفتم فرقی نکرد شما قبل از اقدام از چند نفر دیگه بپرسنقل قول:
جدی؟ای تف به این شانس!!چه گیری کردیم با این صبا نت ها!!!خدایا این جا هم جا بود مارو انداختی واسه اینترنت زغالی باید رهنمون صاف بشهههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستانی که 512 دارن شبانه سرعتشوت چطوره؟من شیراز هستم!!!
ممنون!!!!!
من با 512 شبانه میانگین 1.5 گیگ میارم
البته مشهدم
آقا این صبانت چش شده امشب ؟؟
اصلا" هیچ سایتی به غیر از گوگول بالا نمیاد از ساعت 2 اینطوری شد
پینگ درسته
جالب اینجاست که من الان با پراکسی آمدم
معلومه اصلا" چه خبره؟
بدون پراکسی فقط گوگل باز میشه
سایت خود صبانت هم بالا نمیاد
بعد از نیم ساعت فعلا" درست شده
ساعت 2:26 صبح
دیشب قاط زده بود
بقیه شبا با سرعت 80-90 دانلود میکردم دیشب ساعت دو دانلود هارو گذاشتم سرعت حداکثر 5 کیلو بایت بود
سلامشهر ب شهر فرق میکنه عزیزم منم مشهدم و ب نظر سرویس های 512 ب بالای اینجا وضعیت خوبی دارند همونطوری ک دوستمون اشاره کردنقل قول:
من تا قبل از عید اینجا با سرویس 128 شبها تا 3.5 گیگ دانلود داشتم ولی متاسفانه بعد از اینکه شبانه از 3 اومد به 1 صبا خیلی وضعیتش تو تبریز به هم ریخت که اصلا نمیشه شبها 1 گیگ دانلود کرد<br>برای همین خیلی از کاربرهای صبا تو تبریز ازش تخلیه کردن نمونمش 2 تا دوستای خودم
دقیقا.. من فکر کردم مشکل از مودم منه ! هنوز هم اینترنت من قطع و وصل می شه ! گویا با DNS مشکل داره ! من فعلا تنظیمات DNS ام رو گذاشتم روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی:نقل قول:
IPv4 addresses:
8.8.8.8
8.8.4.4
سلام!نقل قول:
بالاخره لطف صبانت شامل حال من هم شد و سرعت شبانه ام شد 15!
تا 2 روز پیش درست بود.. ولی بعد از اینکه کاکنشن بهم ریخت و هی قطع و وصل میشد (مثل همین پست بالایی)، و پس از تماس با پشتیبانی محترم! و همیشه آنلاین! صبانت، و ریست شد خط، داغون شد.. (از من به شما نصیحت تا مجبور نشدید زنگ نزنید به پشتیبانی و نگذارید خط رو ریست کنه.. البته اگر مثل من بودید! و با 128 خوب دانلود میکردید..)
حالا من چند تا گزینه دارم: (با توجه به اینکه 6 ماهه 128 تابستانه 24 گیگ دارم الان و تقریباً 6 ماه و 23 گیگش مونده.. 81 تومن هم هزینه اش رو دادم..)
- ارتقا به 1 مگ
سرویس هایی که مد نظرمه: نقره 1مگ سه ماهه جمعاً 12 گیگابایت ویژه جشنواره تابستانه - 50 تومن | نقره 1مگابیت حجم 5 گیگابایت سه ماهه جمعا 15 گیگابایت - 71 تومن
- ارتقا به 2 مگ
سرویسی که مد نظرمه: طلایی 2مگ سه ماهه جمعاً 12 گیگابایت ویژه جشنواره تابستانه - 60 تومن
- دانلود شبانه رو بیخیال بشم و همین 23 گیگ رو روزانه دانلود کنم تا وقتی که تموم بشه..
- فسخ کامل قرارداد
اصلاً امکان ارتقا وجود داره؟ خب من فرضاً بیام به یک سرویسی که 50 تومنی ارتقا بدم، با توجه به اینکه 81 تومن دادم، این 31 تومن باقی مونده رو چکار میکنن؟ بستانکاری میزنه صبانت یا نه؟ یا اینکه فقط میشه به سرویس هایی با قیمت بالاتر ارتقا داد؟
کسی از دوستان سابقه فسخ داره؟ (البته کسی که فسخ کنه اینجا نمیاد دیگه :| ) چند درصد پول رو بر می گردونن؟
و نکته پایانی: من اولین سرویسم رو از نماینده گرفتم (سابین).. ولی این چند تای آخری (من جمله همین آخری!) رو اینترنتی توی سایت خود صبانت شارژ کردم (=خریدم). الان هر کدوم از راهکار های بالا رو که بخوام انجام بدم باید با کی تماس بگیرم؟ صبانت تهران یا همین نماینده اش؟ تهران جواب گو هست اصلا؟
با تشکر از اینکه در بحث شرکت میکنید ./. :46:
6 صبح سرعت دانلود : 6KBps . شرم بر تو ای Dozd net .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
درود
دوستان سرعت شبانه ۲مگ یا ۱مگ صبا چقدره ؟؟؟
میخوام اگر خوبه برای شبانم برم روی ۱ یا ۲ از ۱۲۸کیلو .
سلام
توی این دو پست توضیح دادم من به عنوان مثل که چه سرعتی دارند
اگه شما دنبال کننده این تاپیک باشی چنین موردی رو من از دو ماه قبل دارم توضیح میدم.
یعنی واقعا الان که صبانت اینقدر داره به مشتری هاش توهین میکنه و کیفیتش رو اینقدر کاهش داده شما دوستان تازه میخواید برید پنل بالاتر و گرون تر از صبا بخرید !!!!!
مطمئن باشید 2 مگ هم بخرید دانلود شبانه صبانت دیگه فایده ای نداره .
خوب دوست عزیز چکار کنیم؟ من که الان 5-6 ماه از سرویسم مونده برم فسخ کنم؟ فکر میکنی چند درصد رو برمیگردونن؟نقل قول:
البته هرکسی اختیار داره مطابق میل خودش عمل کنه :20:ولی وقتی سرویس های بالاتر رو از طرف کاربرا گرفته بشه دقیقاً صبا به خواسته اش میرسه .:13:نقل قول:
خوب دوست عزیز چکار کنیم؟ من که الان 5-6 ماه از سرویسم مونده برم فسخ کنم؟ فکر میکنی چند درصد رو برمیگردونن؟
دام پهن کردند مشتری هاشون رو جمع کردند حالا هر بلایی بخواند سرشون در میارند در آخر هم سود می کنند !
سلام به همگی
من الان سه روزه که دارم از سرویس نامحدود 128 صبا استفاده می کنم .
اما همش قطعی دارم و شرکتم می گه عیب از ما نیست .
وقتی تو پروفایل سرویسم می رم تو قسمت اعتبار باقی مانده زده 1 مگ .
چند لحظه ای یه بار قطع می شه
وقتی بصورت دستی تنظیمش می کنم این خطا رو می ده . کسی می دونه باید چی کار کنم ؟
لینک خطا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چینم : v a t a n d o w n l o a d
دوستان تهرانی، برای شما هم خیلی error 691 میده؟
username/password اشتباه
من الان یکی دو هفته ـس که چه روز و چه شب هر وقت میخوام وصل بشم حداقل 10 بار باید ریکنکت کنم تا وصل شه هی error 691 میده...
اصن این سیستمشون ری ده
بابا خسته شدیم انقدر ارور 691 داد چیکار میکنه صبانتنقل قول:
دوستان چطوریه این قضیه من شب میزنم دانلود 7 کامپیوتر خاموش میشه ولی مودم رو یک ساعت بعد خاموش کردم 60 مگم پریده!!یعنی مودم روشن بمونه اتوماتیک حجم کم میشه؟؟
سلامنقل قول:
من هر روز این مشکل رو دارم تا 90 مگ داره هرروز کم میکنه ! من که نمیتونم خودمم هرروز پاشم 7 مودم رو خاموش کنم آخه ! چون دانلود رو مطمئن هستم حتی دو دقیقه بعد از 7 ادامه نداره !!!!!!!
عجب بی شرف هایی هستن اینا!!!روی هرچی دزده سفید کردن!
زنگ هم بزنیم پشتیبانی که تاثیر نداره برای حجم از بین رفته؟؟!!!
از دیروز که کلا نت من شده به صورت دیال اپ،1 دقیقه یک بار باید مودم رو خاموش روشن کنم!!کسی این مشکل رو داره؟
من هم همین مشکلو دارم و خیلی بیشتر از 90 مگ به نظرم کم میشه ! و مطمعن هستم که بعد 7 کامپیوتر خاموشه !!!نقل قول:
زنگ میزنم پشتیبانی میگه درست میشه و فلان و فولون! 3-4 هفته ـس اینجوریه و هر بار بخوام وصل بشم یه 7-8 بار حداقل ارور 691 میده user/pass اشتباهه تا وصل بشه...!!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:همونطور که قبلاً گفتم سیستم اکانتینگ صبانت مشکل و باگ زیاد داره.نقل قول:
برای اطمینان یافتن از اینکه بین ساعات 2 تا 7 صبح ازتون چیزی کم نشه، تنها راه اینه:
بعد از 2 یعنی حدود 2:02 و 2:03 به بعد، اتصال اینترنتتون رو قطع و وصل کنید.
قبل از 7 یعنی قبل از 6:57 و 6:58 هم دوباره باید اینترنتتون رو قطع (و اگه دلتون خواست) وصل کنید.
برای آسونی کار میتونید مودم رو بزارید تو حالت bridge و از داخل سیستم عاملتون با pppoe connection وصل بشید و با windows scheduler (یا برنامه های مشابه در دیگر سیستم عامل ها) تنظیم کنید خود سیستم عامل این کارو بکنه.
در مایکروسافت ویندوز، برای ساخت scheduled task میتونید از دو برنامه داخلی دایالر و مدیریت کانکشن ویندوز، به کمک command ـهاشون استفاده کنید: rasdial.exe و rasphone.exe
مثال:
به شخصه استفاده از rasphone رو پیشنهاد میدم؛ CONNECTIONNAME اسم کانکشنه. در صورت استفاده از rasphone بایستی قبلاً اطلاعات اتصال (username/password) داخل کانشکن save شده باشن.کد:
rasdial.exe CONNECTIONNAME USERNAME PASSWORD
rasdial.exe CONNECTIONNAME /disconnect
rasphone.exe -d CONNECTIONNAME
rasphone.exe -h CONNECTIONNAME << قطع کانکشن
برای اطلاعات بیشتر به command prompt (یا همون cmd) رفته و بنویسید rasdial یا rasphone و در انتهاشون با یک فاصله ?/ رو نوشته و اینتر بزنید تا راهنما به نمایش دربیاد.
چجوری بزارم رو حالت bridge؟؟؟نقل قول:
با مرورگر اینترنتتون به صفحه مدیریت مودم (معمولاً 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 //توی دفترچه ـش نوشته) برید؛ username/password اگر تغییر نداده باشید معمولاً به طور پیشفرض admin/admin هست.نقل قول:
در داخل تنظیمات، بخشی به نام WAN رو پیدا کنید، در اونجا چیزهایی با نام ATM PVC احتمالاً باید ببینید که برید داخلش روی PPPoE تنظیم شده؛ تغییرش بدید به 1483 Bridging یا چیز مشابه.
در اینصورت، دیگه مودم وصل نمیشه و باید از داخل سیستم عامل با PPPoE connection وصل بشید.
p.s.: در هر صورت این روش بهتریه؛ با توجه به پایین بودن امنیت شبکه های این ISP ـهای داخل ایران، اگر مودمتون به اینترنت وصل میشه، حداقل پسورد مناسبی برای مودم بزارید (که اغلب فرقی نمیکنه و احتمال هـک شدن مودمتون و دزدیده شدن username/password اتصالتون وجود داره).
خب الان گذاشتم رو این حالت...فقط دیگه وایرلسم کار نمیکنه دیگه؟؟
دوستانی که سرعتشون پایینه شبا ساعت 2 که میشه قطع و وصل میکنند؟
من الان هر شب سرعتم(سرویس 128) بین 100-90 هستش
شما هم قطع نکنید ببینید سرعتتون بازم پایینه یا نه
آخه من دوشب سر ساعت 2:05 قطع کردم بعد وصل شدم سرعت همون 15 بود
مثلا ساعت 1:30 کانکت بشید دیگه قطع نکنید
وایرلس و شبکه ایجاد شده توسط router به این موضوع ارتباطی ندارند.نقل قول:
تنها تفاوت این است که دیگر دستگاه های اتصالی به اینترنت دسترسی ندارند و هر دستگاه بایستی با PPPoE connection از داخل سیستم عامل خودش متصل بشه (یا اینکه یکی وصل بشه و بعد در شبکه به اشتراک بزاره).
قبلاً صبانت اجازه 3 اتصال همزمان میداد ولی الان شده 1
اگر تعداد سیستم هاتون زیاده، راهی غیر از گذاشتن مودم روی PPPoE و اتصال داشتن اون به اینترنت ندارید.
من که دیگه برام هیچ فرقی نداره چون من دیگه از این صبانت آشغال و دزد رفتم
قبلا 512 داشتم شبی میانگین 1.5 گیگ دانلود میکردم
طرح تابستانه سه ماهه 1 مگ شارژ کردم دیشب 3.2 گیگ دانلود کردم...!
چرا شما اینقد ار صبا شاکی هستین آخه؟
خداییش اینهمه دانلود کردم تا حالا یکبار هم اشتباه نکرده در محاسبه ی حجم و اینکه مثلا بخواد اضافی ازم کم کنه!!
روزانه ی صبا هم که دیگه هیچی نمیگم در حد تیم ملی هستش...
نقل قول:
!!!
- دو برابر پولی که برای 1 مگ دادی برای 128 سه ماه 60 گیگ میدم به خاطر اینکه مثل شما خواص نیستیم و اینترنت شبانه برامون تعطیله
- به تو معلوم نیست چطور 1 مگ میدن و اینجا برای 512 جواز کسب و کار و نامه بیت می خوان !
- تو این 40-30 صفحه اخر غیر از مشهدی ها هیچکس دیگه ای رو نمی بینم که راضی باشه ! والا بقیه جاهای ایران هم آدم هستن و دارن پول میدن حالا این چه عدالتیه خدا میدونه
صبانت رو بیرون مشهد امتحان کن بعد بیا براش تبلیغ کن
آقا کی گفته من خواص هستم آخه؟یک شهروند کاملا معمولی هستم...
غیر از مشهد هم نمیدونم خب
هیچ تبلیغی هم براش نکردم آخه مگه ماله بابامه که بخوام براش تبلیغ کنم؟؟!!
صبانت آشغاله همه بزنین ازش بیرون....
آدم راستم که میاد میگه اینطوری برخورد میشه!!!!!!:2: