نه از اون بدتر :n10:نقل قول:
عکس کوچیک کردم بزرگ نشه .:n02:
Printable View
نه از اون بدتر :n10:نقل قول:
عکس کوچیک کردم بزرگ نشه .:n02:
آقا این لینک شارژ آنلاین مخابرات بازم مشکل پیدا کرد ؟ باز نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هیچ مشکلی نداره!!!نقل قول:
همین الان تست کردم سالمه
خوب عزیز من خودم میدونم که ISP ها سرویسهاشون یک به هشته منظورم این بود که یه سرویسی بدن که واقعا بینی و بین الله 128 باشه حالا با یه کم بالا پایین عیب نداره ولی نه تا این حدنقل قول:
خداییش یه چیز میگم دور از جون شما کسی ناراحت نشه مثلا یکی رفته یه سرویس دو مگ گرفته بعد داره با سرعت 200-250 دانلود میکنه واقعا آدم احساس میکنه اسکل شده خوب عزیز من اگه تو نمیتونی یا نمیخوای واقعا سرعت دو مگ بدی خوب لامصب بنویس 256 پول همون دو مگ هم بگیر لابد آدم دلش خوش باشه که سرویسو ننداختن بهش
آقا یکی یه تست از مخابران با سرور Frankfurt یا London از طریق Speedtest.net بگیره لطفاً!
همین الان گرفتمنقل قول:
خیلی ممنون. نیازی نبود از صفحه عکس بگیری. اگه روی Share This Result کلیک کنی خودش لینک عکس رو بهت میده.نقل قول:
بازم ممنون.
دوستان ظاهرا ساعات رایگان به خاطر جشنواره اضافه شده و حالا از 1 تا 7 ـه. لینک: (سمت چپ جدول به صورت عمودی نوشته)
ولی من که دیشب امتحان کردم از 6 تا 7 حجم کم میکرد. برای شما هم کم میکنه؟
نقل قول:دوست من مسئله 1 به 8 یا 1به5 بودن نیست...اون سرعتی که شما موقع دانلود میبینی برحسب کیلوبایته...ولی سرویسی که isp ها میدن بر حسب کیلوبیته! (1Byte=8bit )نقل قول:
مثلا یکی رفته یه سرویس دو مگابیت گرفته بعد داره با سرعت 200-250 کیلوبایت دانلود میکنه
مثل اینه که سرعت ماشینی که خریدین زده حداکثر 160 کیلومتر...ولی بیاین بگین چرا بیشتر از 100 مایل بر ساعت نمیره!:n06:
سرعت سرویس 512 کیلوبیت باید به طور استاندارد با 64 کیلوبایت دانلود کنه...که سرویس 512 مخابرات با حدودا 70 دانلود میکنه و من در پوست خودم نمیگنجم:دی
دیشب که تا 6 بود .به حرف اینا گوش نده الکی حجمت میره.اینا اشتباه زیاد میکنند از اون قیمت که چقدر اشتباه داشتند.اینم احتمالا اشتباه نوشتند.نقل قول:
یادش بخیر پارس انلاین بودم تا 6 بود رایگان وای تا 7 من دانلود میکردم کم نمیشود.
الانم که مخابراتم پول 4 گیگ میدم 8 گیگ استفاده میکنم:n09:
من دیشب تا ساعت 7 دانلود کردم و حجمی کم نشد !نقل قول:
پ.ن: قضیه این 8 گیگ چیه : دی
خوبه امشب امتحان میکنمنقل قول:
قضیه شو ته پخ بهت میگم
دوستان من یه بار داشتم تو اینترنت میگشتم خوردم به یه آگهی که مال یه شرکتی بود که هر فایلیو میخواستین براتون دانلود میکرد و روی دی وی دی یا هارد میزدو براتون میفرستاد
اون موقع بهش اهمیت ندادم ولی الان به اینجور جایی نیاز دارم اگه کسی آدرس یه همچی شرکت یا موسسه ای رو بلده ممنون میشم اگه بگه
توی انجمن پرشین تولز دانلودر زیاد هست.نقل قول:
.........................
چرا سایت tcnet بالا نمیاد! اینترنت رو چطوری شارژ کنیم :|
Sent from my XPERIA S using Taptalk HD
قضیش همون جشنواره پاییزی نبود که تو تبلیغاتشون میگفتن: "با هزینه سرویس 4 گیگ، 8 گیگ حجم ماهیانه دریافت کنید"؟نقل قول:
با آیپیش وارد شو: 46.100.176.217. هر لینکی هم که داخل سایت خواستی باز کنی به جای قسمت tcnet.ir این آیپی رو بزار.نقل قول:
احتمالا مشکل یا از DNS و یا از Nameserver ها هستش.
دمت گرم نیم مگابایت حجم برام مونده بود : دینقل قول:
[QUOTE=AliMirzaie;7659887]قضیش همون جشنواره پاییزی نبود که تو تبلیغاتشون میگفتن: "با هزینه سرویس 4 گیگ، 8 گیگ حجم ماهیانه دریافت کنید"؟
قضیه اش همونه که قبلا بهت گفتم تو پیام نگاه کن توضیح دادم .
دوست عزیز درست میگفتی فکر کردم نوشتن بایت :n02:نقل قول:
اما یه سوال آقا اصلا من تا الان تو کوه بودم و هیچی حالیم نیست شما که از این چیزا بلدین بگین که این سرعت ماله سرویسه چند کیلوبیته تا منم یه فیضی این وسط ببرم:n13:
[QUOTE=aligool21;7660057]آقا الآن که برای من پیغامی نفرستادی. منظورت همونه که چند ماه پیش واسم فرستاده بودی؟نقل قول:
این سرعت واسه هیچ سرویس قابل قبول نیست، حتی برای 64. البته بعضی مواقع، معمولا شبا سرعت خیلی کم میشه. ولی اگه مقطعی نیست و بیشتر مواقع این طوره حتما با 2020 تماس بگیر و اعتراض کن.نقل قول:
[QUOTE=AliMirzaie;7660540]این تست ماله سرویس 128 نامحدود هستش و حدودای ساعت 10 و 11 صبح گرفته شدهنقل قول:
سلام من اینترنت 128 نامحدود دارم از حسابگر چند سالی میشه و سرعت دانلود و ... یه خرده پایین اخه نامحدوده نهایت 18 کیلوبایته حالا میخوام تعرفه جدید مخابرات که داده میخوام 256 نامحدود بگیرم میخوام بدونم سرعت دانلود چنده ؟ چزوریاس کسی داره ؟ راضی هستید مرسی:n16:
اگه دنبال دانلودی برو مخابرات اگه پینگ برات مهمه نرو مخابراتنقل قول:
سرور داخل اصلا مهم نیستنقل قول:
سرور خارج باید بگیری
اینم از speedtest.comنقل قول:
[QUOTE=AliMirzaie;7660540]اره همونو میگم .از اون موقع دارم از این روش استفاده میکنم .نقل قول:
حاجی این چه سرویس گولاخیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
از کجا گرفتی؟با چه سرعتی؟
تست سرور خارج بگیر تا پینگت معلوم شهنقل قول:
به سرورهای لندن و آلمان و ...
در مورد سرعت هم با سرویس های محدود 2 مگ (حسابگر )بیشتر از این هم میشه گرفت احتمالا
البته احتمالا شما هم همون 2 مگ محدود حسابگر رو داری
از حسابگره مشخصهنقل قول:
سرعتشم هم احتمال 2 مگ محدود باشه
نه قبلا 2 مگ داشتمنقل قول:
این 256 نامحدود هست
فقط چن روز این سرعتو داشتم بعد عوضش کردن فکر کنم اشتباه کردن پینگشم اون موقع 130 بالاتر نرفت
ممنون وقتی نامحدود باشه به نظر من پینگو بیخیخ
فقط میخوام سرعت دانلود 256 نامحدود مخابرات رو بدونم مثلا چند کیلوبایت در ثانیس :s
حداکثر 32 کیلوبایتنقل قول:
دیشب سرعت من افتضاح بود از 130 بالاتر نرفت:n05:
دیشب واسه منم سرعت خوب نبود.بالاتر از 200 نمیرفت!!!
قبلا مخابرات مازندران الان مخابرات خوزستان داره سرعت بالا تر میده...
حسابگر نامحدوداشو برگردونده؟ یا هنوز حجمیه؟
حسابگر اصلا حذفشون نکرده بودنقل قول:
چند روزه اینترنت مخابرات خیلی داغونه....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
واسه من تو این 3-4 روز اخیر هیچ مشکلی نبوده:n09:نقل قول:
2مگ با 1مگ یا 512 مخابرات فرقی داره سرعت دانلود و آپلودش چقدره؟
یه سری به این سایت بزنید: