ببخشید
Line Rate - Upstream (Kbps):508Line Rate - Downstream (Kbps):2044سرویس من 512 هست این به نظر شما برای این سرویس درست هست
Printable View
ببخشید
Line Rate - Upstream (Kbps):508Line Rate - Downstream (Kbps):2044سرویس من 512 هست این به نظر شما برای این سرویس درست هست
برای من که 128 هستش هم همینه.... :|نقل قول:
دوست عزیز این سرویسی که دارن به شما میدن 4برابر چیزیه که باید باشه !!نقل قول:
از همه نظر درسته :46:
اگر گیگ اضافی بخریم ، همون موقع اضافه میشه یا بعد از اتمام ترافیکمون؟
نقل قول:
همان لحظه..
همون احظه ای که بخری اضافه میشه به حجم ترافیکت !نقل قول:
این سرویس لیتل مور چرا این جوریه؟ این سرویس شبانه رایگان نداره٬ اما بعد ۵ روز اگه سرویسمون رو تمدید کنیم حجم و روزها ازش کم میشه. در حالیکه این ۵ روزی که از سرویسم کم شده در حالت عادی دانلود شبانه رایگان داره.
آقایون امروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم الان 2 هفته هست درخواست سرویس با پول رو دادم به پیکتون ولی هیچ خبری هنوز نشده
گفت سرویستون آماده هست میتونین با این شماره تماس ........... بگیرین ولی ساعت از 4 گذشته بود و طرف نبود
ولی مودم رو که روشن میکنم چراغ مربوط به رانژه روشن نمیشه دوستان فردا دوباره زنگ میزنم ولی آیا برای شما ها هم اینطوری بود که تا آخرین لحظه چراغ مربوط به رانژه خط روشن نمیشد؟؟؟
فکر کنم قاطی کردن یا کلاً پار آنلاین اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی روزی 850 مگ ! توی نیم ساعت ، 850 تا دان زدی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
10 مگ الی 3 گیگ . :31:نقل قول:
نقل قول:
شما اسپلیتر رو سر راه مودم نصب کردی ؟
....................
این سرویس :POL-128-2G * هشت هزارتومنه ماهیانه! شبانه رایگان هم داره؟؟؟
نقل قول:
شبانه رایگان برای همه سرویس ها هست
شما 256 بگیر چون قیمتش یکیه
3 ماهش رو بگیری بصرفه هست
دقیقا کدوم سرویس منظورتونه؟نقل قول:
...............
POL-256-2Gنقل قول:
نقل قول:
بله دوست گرامی اسپلیتر هم نصب هست
ولی اگه میخوای بگی که اون رو بردارش و یا مشکل از همون هست باید بگم که بدون اون هم تست کردم هیچ فرقی نمیکنه بعد از چند ثانیه چراغ status مودم خاموش میشه
کلاً موندم چیکار کنم حالا فردا زنگ میزنم ببینم چی میگه با این وضعیتی که من میبینم جریان
سالی که نکوست از بهارش پیداست
هست
اونوقت این سرویس ماهی 2 گیگه یا 3 ماه 2 گیگ؟نقل قول:
یکی از دوستان من همین مشکل رو داشت و هرکاری کرد چراغ رانژه روشن نمیشد اخر مودم رو ریست کرد درست شد.نقل قول:
ریست پشت مودم هستش و باید با به چیزه نازک مثه نوک مداد وقتی مودم روشنه فشارش بدی.
نقل قول:
ماهی 2 گیگ در مجموع برای 3 ماه 6 گیگ
فکر کنم اشتباه میکنی. آقا من سرویس pol-512-4.5G دارم. و ماهی 1.5 گیگ دارم. مجموع 3 ماه میشه 4.5 گیگ.نقل قول:
احتمالا اینم س ماهش میشه 2 گیگ
منم فکر میکنم وقتی زده 3 ماه 2 گیگ،یعنی 3 ماه 2 گیگ نه اینکه 2 گیگ تو هر 1 ماه!!!نقل قول:
البته زنگ بزن نمایندگی یا پشتیبان مرکزی تا خیالت راحت باشه :5:
سلام
دوستان اگه من سرویس POL-256-2G را بگیرم . داون استریم را رو چند تنظیم می کنند ؟ 256 تنظیم می کنند یا بالاتر ؟ مرکر مخابراتی هم سید الشهدا است نزدیک میدون قزوین
با تشکر
همه سرویس های pol ماهانه است . یک ماهه .نقل قول:
منم سرویس 2 گیگ خواستم گفتن میشه مجموع 3 ماه جمعا 6 گیگ
تعرفه ماهیانه سرویس ADSL2+ در سراسر کشور
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
سلام
پینگ پارس انلاین خوبه ؟
بد نیس ولی خیلی نوسان داره.نقل قول:
پینگ خوب میخای برو داتک.
چرا قیمت 128 با 256 یکیه؟
این قیمت نهاییش چقدره؟ همون 8700؟
بعد با 256 چقدر دانلود دارید
دوستان آمار دقیق POL-512-2G چیه
یعنی چند گیگ تو دوره سه ماهه شارژ میده؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون این کار رو هم کردم ولی هیچ فرقی نکرد دوستان چیکار کنم شنبه برم پارس یا زنگ بزنمنقل قول:
عجب آدمهایی هستن ها الافمون کردن
اگه بهت خبر دادن که رانژه شده باید از خطط مطین شی و اولش هرچی تلفن هست پریزشو بکش و ببین که هیچی تو پریز نباشه الا سوکتی که مستقیم وصل شه به مودم اگه باز هم نشد و میتونی برو سر خط امتحان کن یعنی دم در جایی که داخلی محسوب نمیشه اگه اونجا هم نبود زنگ بزن پارس بگو ینفر رو بفرستن تا سر خط بهت تحویل بده.نقل قول:
سلام دوستان منم میخوام بیام از پارس بگیرم بعد از عمری :27:
اوضاعش چطوره؟
کدوم سرویس رو بگیرم که شبی 3 گیگ دانلود رو حتما داشته باشم؟:31:
بعدم من مودمم tp-link هست بهش گیر میدند؟ نمیشه یه جوری گولشون زد؟
سلامنقل قول:
اوضاعش نسبت به isp های دیگه نسبتا بهتره !!
خوبی ای که پارس داره اینه که سرویس هاش رو کمتر از 1 مگ نمیبنده !!
من سرویس 256 دارم که باهاش میشه شبی 2-3 گیگ دانلود کرد
از من که اصلا نپرسیدن مودمت چیه ؟؟ ولی اینطور که دوستان اینجا میگن بعضی از نمایندگیهاشون گیر سه پیچ میدن که حتما باید مودمت مورد تایید ما باشه و ...
اگه گیر دادن میتونی از یکی که مودمش مورد تایید پارس ـه مودم بگیری و ببری نشونشون بدی بعد از تایید از مودم خودت استفاده کنی :27:
شما از کجا گرفتی ما هم بریم از همونجا بگیریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
اوضاعش نسبت به isp های دیگه نسبتا بهتره !!
خوبی ای که پارس داره اینه که سرویس هاش رو کمتر از 1 مگ نمیبنده !!
من سرویس 256 دارم که باهاش میشه شبی 2-3 گیگ دانلود کرد
از من که اصلا نپرسیدن مودمت چیه ؟؟ ولی اینطور که دوستان اینجا میگن بعضی از نمایندگیهاشون گیر سه پیچ میدن که حتما باید مودمت مورد تایید ما باشه و ...
اگه گیر دادن میتونی از یکی که مودمش مورد تایید پارس ـه مودم بگیری و ببری نشونشون بدی بعد از تایید از مودم خودت استفاده کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من امروز پس از پایان شارژم این سرویس های جدیدی که اومده را شارژ کردم poL256_2GIG برای 3 ماه که میشه 6 گیگ را شارژ کرذم و با سرعت 190 تا 200 دانلود میکنم سرویس قبلیم 128 بود و با سرعت 140 تا 150 دانلود میکردم.
مودمو؟؟نقل قول:
گفتم که اصلا سوال نکرد که مودمت چیه :46:
شهر به شهر فرق داره !! اینجا که گیر نمیدن اونجا که شمایی رو نمیدونم !!
البته فکر میکنم شما هم اصفهان باشی :31:
چه هزینه ای واسه این سرویس جدیدتون دادین ؟؟نقل قول:
23500 توماننقل قول:
یه چیزی تو دلم مونده:
شماها چطوری با ماهی ۲ گیگ سر می کنید؟ من سرویس ماهیانه ۲۰ گیگم خیلی معمولی مصرف کنم ۴ ۵ گیگ اضافه بیاد. اما اضافه مصرف کنم با یک سری مشکلات مثل ماه قبل مجبور میشوم یک گیگ اضافه هم بخرم:دی
------------------
این پارس آنلاین برای ولادت حضرت علی چیزی اضافه نکرده؟
تعرفه ی جدیدشون خیلی خوب شدهنقل قول:
من 256 با 5 گیگ ترافیک رو 34000 تومن دادم
یعنی 10 تومن بیشتر و 1 گیگ کمتر !!!
سلاملکم:دینقل قول:
این امکان وجود داره که جدیداً سرعت ها رو واقعی کرده باشن؟!
نقل قول:
قیمت سرویس 128 با 256 یکیه و مسلما کسی دیگه بدنبال 128 نخواهد رفت
من هم همین سرویس رو دارم ولی سرعتم در کل شبانه روز اینطوری نیست