شما هیچ اقدامی و اعتراضی نکردین که افزایش بدن؟ چطوری بدون اینکه پیگیری کنین افزایش پیدا کرده ؟نقل قول:
ممنون
Printable View
شما هیچ اقدامی و اعتراضی نکردین که افزایش بدن؟ چطوری بدون اینکه پیگیری کنین افزایش پیدا کرده ؟نقل قول:
ممنون
چرا اعتراض کرده بودم البته بصورت حضوری اما چند روز بعدش تماس گرفتن گفتن افزایش سرعت امکان پذیر نیست منم قید افزایش سرعت رو زدم اما بعد از یک ماه دیدم خود به خود پورت روی 5 مگ بسته شدهنقل قول:
سلام. من تازه adsl مخابرات رو گرفتم. روز ثبت نام اطلاعی از تعرفه های اصفهان نداشتمو فکر کردم نامحدود هم داره. موقع ثبت نام هم (توی مخابرات) من گفتم سرعت 512 با پهنای باند نامحدود و اونها همین رو ثبت کردن. تازه امروزکه تحویل گرفتم اتفاقی فهمیدم اصلا نامحدود نیست. الان هم هر چی می خوام وارد سامانه بشممیگه یوزرو پس اشتباهه با اینکه درسته. مشکل کلا از پنل یا ...؟
یه سوال دیگه اینکه اصفهان شبانه رایگان داره؟ چجوری میتونم بگیرم؟ و دیگه اینکه چجوری وقتی نامحدود نداره اینا نامحدود ثبت کردن ؟ من امروز به هزار زحمت با مخابرات تماس گرفتم تنها جوابی که داد گفت 12 گیگ حداکثر میتونی استفاده کنی گیگی 3700 تومن؟!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز برای ورود به این سامانه حتما باید با این ای پی ادرس وارد بشی 217.219.5.9
طرح زرین برات ثبت نام کردن که شبانه نداره و محدوده.زنگ بزن 2020 بگو یوزر و پسورد پنل رو میخوام بهت میدهنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید
این طرح ولادت تا ولایت بدون مودم همون که شبانه 1 درصد هست
این چطوریه واقعا 1 درصد کم میکنه ؟
ساعت رو باید چطوری تنظیم کرد که قطعا همون یک درصد کم شه
همون 2 روشن کنیم مودم رو تا 7 مشکلی پیش نمیاد ترافیک زیادتر مصرف کنه
ممنون ومتشکر
همون 1 درصدهنقل قول:
برای من دقیقا ساعت 2:10 دقیقه شبانه شروع میشه.شما هم 2:10 شروع کن دانلود رو و برای احتیاط 6:50 قطع کن دانلود رو
سلام دوستان طرح کمپین تابستانه شبانه رایگان داره؟ تو سایتش که چیزی ننوشته
ممنون
نقل قول:
درود بر شما ...
این طرح شامل شبانه رایگان نیست
اگه بخوام تغییر بدم کجای سایت میشه اینکارو انجام داد؟نقل قول:
توی خود سایت شارژ الکترونیکی رو که می زنم قسمتی که نوشته تمدید تعرفه ی جاری یا جدید وقتی تعرفه ی جدید رو انتخاب میکنم هیچ تعرفه ی جدیدی نمیاد واسه انتخاب کردن؟
کدوم طرح ها شبانه رایگان داره؟؟ اصلا جایی توی سایت وجود داره ه من جواب این سوال هامو بگیرم؟
برای تغییرش باید شماره ی توزیع تلفن رو داشته باشی و همینطور شماره ی مشتری که بالای پنل زدهنقل قول:
قبل از اینکه وارد پنل بشی از گزینه ی رزرو برای ثبت نام تعرفه های دیگه استفاده کن.
در حال حاضر طرح اعتباری ولادت تا ولایت فقط شبانه داره
سوالات رو هم میتونی از پشتیبانی که همون 2020 ئه بپرسی یا اینجا بنویسی تا جواب بدیم
عذر میخوام شماره ی توزیع تلفن چیه؟نقل قول:
شبانه طرح اعتباری هم مثل روزانش نیاز به این داره که مدام خریداری کنی یا میشه جوری تنظیم کرد که خودش تموم که شد مجدد شارژ شه؟
میخوام بدونم ممکنه شب موقع استفاده یه دفعه تموم شه و از روزانه استفاده کنه ؟ نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!!!!
واسه شبانه هم محدودیت پهنای باند داره ؟
شماره ی توزیع روی قبض تلفن نوشته.نقل قول:
شبانش 99 درصد رایگانه یعنی اگر 1 گیگ دانلود کنی 10 مگ از شارژت کم میکنه مثل اینکه همون 10 مگ رو توی روزانه مصرف کرده باشی
سرعت روزانه و شبانه یکیه
واقعا ممنون بابت جواب هاتون خیلی کمک کردید.
یه سوال دیگه؛ من اگه طرح ولادت تا ولایت رو الان خریداری کنم طرح زرین که ماهیانه خودش شارژ میشه رو از قسمت مشخصات سرویس باید غیر فعال کنم یا نیازی نیست و خودش غیر فعال میشه؟ 2 گیگ شارژی که الان دارم میسوزه؟
2 گیگ شارژ رو استفاده کن و بعدش غیر فعال کن.خودکار غیر فعال نمیشهنقل قول:
سلام
برای انصراف از طرح حضورا باید به مرکز مخابرات مراجعه کنید
لطفا از 2020 بپرسید
مراکزی که جهت انصراف از طرح باید مراجعه کنید
1-مرکز خرازی خیابان فروغی
2-مرکز ردانی پور خیابان 22 بهمن
3-مرکز استقلال سه راه سیمین ابتدای اتوبان حبیب اللهی
4-مرکز خاتم خیابان رباط دوم
سوال دیگری هم باشه در خدمت شما هستم
برای ثبت نام نیازی به شماره توزیع نیست.نقل قول:
فقط کد ملی و شماره مشتری.
اگر شماره مشتری را ندارید ثبت نام کنید
اگر هم قبلا با کد ملیتون ثبت نام داشتید میتونید شماره مشتری را از 2020 داخلی 3 دریافت کنید.
برای طرح ها هم بگم که جدیدا طرح کمپین تابستانه هم داره.شبانه رایگان هم داره به نظر من بهترین طرحش همین کمپین تابستانه هستش.
تعرفه ها را میتونید تو سایت آشنای اول ببینید
سلام من دو هفته ای میشه طرح ولادت رو گرفتم به صورت یکماهه.... تا 26 شهریور هم اعتبار داره.اگه من مثلا 25 شهریور چند گیگ شارژ کنم فرداش میسوزه؟ یا تمدید میشه؟ اگه آره ، چه مدت؟ خیلی ذهنمو مشغول کرده....ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه
ببینید طرح شما یک ماهه هستش وقتی که رفتید گیگ تمدید کنید
باید زمان رو هم تمدید کنید.چون طرح های یگ ماهه اتوماتیک تمدید نمیشن
البته به فرض گیگ گرفتید ولی زمان تمدید نکردید
این گیگ محفوظه تا زمانی که شما دوباره برید زمان رو تمدید کنید.اگه زمان رو تمدید نکنید حجم دارید ولی زمانش تموم شده و نمیتونید استفاده کنید
در کل حجم هایی که شما بین دوره میگیرید به ترافیک دائمی معروفه و نمیسوزه
اگه جوابم روشن نبود بگید تا واضح تر بگم
سوال دیگری هم باشه در خدمتتون هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز در قسمت رزرو برای ثبت نام سرویس شماره ی توزیع میخوادنقل قول:
در ضمن من سوال نپرسیدم جواب اون دوستمون رو دادم پست ایشون رو باید نقل قول میکردید
جالبه کارشناس مخابرات... احتمالا همون افراد پشتیبانی هستند که به صورت خود جوش فعالیت می کنند ... این نکته را هم خدمت شما دوست یا دوستان عزیز عرض کنم افرادی که این قسمت سوال میپرسند همان اشخاصی هستند که توسط پشتیبانی 2020 به هیچ جوابی نرسیده اند و یا به علت تخصصی بود سوالات ارتباط بر روی آنها قطع شده پس لطفا آنها را دوباره به سمت پشتیبانی 2020 پاس ندهید...
ببخشید که اشتباها جواب شما را دادمشما برای ثبت نام دیگه نیازی به شماره رزرو نداریدالان تقریبا نزدیک پنج ماه میشه که دیگه نیازی به شماره رزرو نیستفقط شماره ملی و شماره مشتری
سلام خدمت دوستان
من دیشب مثل یک ماه و نیم گذشته سیستم رو گذاشتم برای دانلود شبانه
صبح که پا شدم دیدم حجم باقیمانده شده منفی 17 گیگ!!!
با 2020 هم تماس گرفتم گفتن بررسی میکنن.
کسی از دوستان تا به حال به چنین مشکلی مواجه شده؟
نقل قول:
درود بر شما ...
من چند شب بود که دانلود نکردم از شبانه اما متاسفانه دیشب مشکل شما را داشتم تمام حجم من تمام شده !!!!! جالب اینجاست که زنگ زدم پشتیبانی میگه طرح شما شبانه رایگان نداره !!!!! واقعا جای تعجب دارد. در حال بررسی مشکل هستم.
الان من حساب کردم
بخوام این اکانت رو صفر کنم باید 64 هزارتومان بدم!!!
اگر به جای حجم تمدید سرویس بزنم از الان محاسبه میشه یا تاریخش اضافه میشه به قبلیه؟
پیشنهاد میکنم فعلا کاری انجام ندهید تا وضعیت سرویس شما مشخص شود چون در هر صورت شما باید اون -17 گیگ را پرداخت کنیدنقل قول:
من کارشناس مخابرات هستم و به صورت خود جوش حواب میدم،الزامی برای این کار نیستنقل قول:
دلیل نمیشه هر کسی اینجا سوال میپرسه سوالش تخصصی باشه و از پشتیبانی جواب نگرفته باشه،شاید بخواد اطلاعات کسب کنه
پاس ندادم،وقتی شماره مشتری را نداره خب باید از پشتیبانی جواب بگیره
من اینا نباید بگم ولی کارشناس پشتیبانی به هیچ وجه گوشی را قطع نمیکنه،لطفا بدون علم جو سازی نکنید
برا بعضی کارها حتما باید با پشتیبانی سوالشون را در میون بگذارند اما اگه امکانش باشه من تا حایی که بتونم اینجا به سوالاتشون جواب میدم
نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
شما طرحتون چی بودهنقل قول:
?
طرح عید تا عید شبانه 99 % رایگان بدون مودم
[QUOTE=*سینا*;8361669]طرح عید تا عید شبانه 99 % رایگان بدون مودم[/QUOTE
به احتمال خیلی زیاد اپراتور اشتباه کرده
شما اگه براتون مشکلی نیست لطفا شمارتون را برام تو pvبفرستید من اعلام میکنم مکالمتون را با اپراتور دوباره گوش بدند و هم اینکه طرحتون چی ثبت شده را کامل بهتون میگم
البته میتونید جزییات طرح خودتون را تو سامانه سرویس دهی به مشترکین ببینید
سلام آقا
منم منفی خوردم در صورتی که کلا حساب کردم 600 مگ هم استفاده نکردم این دوره
طرح هم همون یک درصد ولادت بود
با پشتیبانی تماس گرفتم میگن که حجم منفی رو ترافیک بخرید استفاده کنید و بعدا که تاریخش هم مشخص نیست برمیگرده به حسابتون بصورت ترافیک
اگه فکر میکنید که از شارژتون خودتون استفاده نکردید باید مراجعه کنید به یکی از چهار مرکزی که تو پستای قبل گفتم فرم اعتراض به کارکرد پر کنید تا ریز مصرف را بهتون اعلام کنندنقل قول:
پس احتمالا یه باگ شدید تو اکانتیگشون بوده
حالا کی رفع بشه خدا میدونه
من اگر یک گیگ دو گیگ بود میخریدم
آخه 17 گیگ رو کجای دلم بزارم :n03::n30:
خدا رو شکر من دیشب دانلود نداشتم.به نظرم مخابرات میخواد بزنه زیر شبانه و شبانه ی این سرویس رو کلا حذف کنه
در هر صورت من که این چند وقته 370 گیگ دانلود داشتم:n26:
ریز مصرف رو تویه همون سامانه دیدم و حساب کردم 600 مگابایت کمتر مصرف شدهنقل قول:
از اینکه که اشتباه شده مطمئن هستم ولی نمیدونم کی برمیگرده
و با این وضع دانشجویی ترافیک های منفی خورده رو بخریم آخه
اکانتیگ هیچ مشکلی نداره اینا مطمئنمنقل قول:
همه مسوولین این چند وقته دارند مشکل شارژ مشترکین را پیگیری میکنند،حتی واحدی تو مخابرات برای این مشکل راه اندازی کردند و چند تا نیروی متخصص هم تو این زمینه استخدام کردند
خیالتون راحت باشه که شبانه رایگان رو حذفش نمیکنندنقل قول:
این سیاست جدید مخابراته
حتی ممکنه طرح نامحدود ارائه کنند
به نظر خودم همچین چیزی غیر ممکنهنقل قول:
حضورا مراجعه کنید
پیشنهاد میکنم فعلا از شارژ مجدد خود داری کنید
خوب شما میفرمایید مشکل از کجاست؟
من نظرم اینه که استفاده کردیدنقل قول:
البته الان نه پنل رو دیدم نه نحوه ی استفاده شما را