خدا وکیلی ادم این تخمین درصدا رو که میبینه بیشتر به سختی کنکور 88 پی میبره!نقل قول:
اگه یکی این درصدا تو کنکور88 میزد رتبه اش به زور بالای 10 هزار میرسید اما الان....
Printable View
خدا وکیلی ادم این تخمین درصدا رو که میبینه بیشتر به سختی کنکور 88 پی میبره!نقل قول:
اگه یکی این درصدا تو کنکور88 میزد رتبه اش به زور بالای 10 هزار میرسید اما الان....
ممنوننقل قول:
ولی چرا؟
اینو که بهتر از 84 زدم!!
آها نسبت به سختی و آسونی و رتبه اون سالو و تراز و ... می سنجه؟:41:
دوستان برای تخمین رتبه و ارائه کارنامه و کلا بحث های کارنامه ای و درصدی به این تاپیک مراجعه کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ...
نمیدونم به نظرم اگه این بحث درصدا رو بزارین بعد کنکور بهتر باشه! الان شاید یه کم تمرکز بچه ها رو بهم بزنه!نقل قول:
البته ممنون از تاپیکتون!:46:
اگه همین درصد ها رو تو کنکور 88 میزد حدود رتبه ی 9000 تا 10000 رو بدست میاورد .نقل قول:
کسی الآن فرصت برابر رو دید؟ نیکخو و دیبازر با هم بودن. من فقط آخرش رو دیدم!:41:
منم فقط 10 دقیقه آخرش رو دیدم اگه می دونستم این دو تا با هم هستند از اول می نشستم می دیدمنقل قول:
به نظرم تو کل مشاوراش فقط این دوتا به درد به خور هستند.بقیه همون چیزایی می گند که خودمون می دونیم
شما می دونید دیبازر برنامه هاش برای کنکور 89 را از کی شروع کرد؟
حدودا شهریور 88نقل قول:
هر برنامه ای که از صداوسیما پخش بشه می تونید از سایت زیر از فردای پخش تا یک ماه تماشا و با برنامه netxfer دانلود کنید:
iransima.ir
همین سایت بالایی ولی با کارایی بیشتر و پوسته! بهتر:
iribsima.com
*منظور از زدن این پس کمک به دوستانی هست که برنامه ویژه کنکور خاصی را از دست داده اند.
سوالات سال 88 يا 89 آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد رو از كجا ميتونم دانلود كنم ؟؟
این سی دی انتخاب رشته دانشگاه آزاد که کانون موقع ثبت نام می فروخت کسی دیده؟
اگه الآن برم دفتر مرکری قلم چی بهم میدند؟
دوستان من مي خوام يه 10 تا 20 درصد عربي و رياضي بزنم چكار كنم كه بتونم اين درصد ها رو بزنم همين برام كافيه بيشتر نمي خوام ضمن اينكه اينم بگم توي اين دو تا درس گاو پيش من انيشتينه :18:
از درس عربی کافیه 5 تا سوال رو درست بزنی و غلط نداشته باشی ...نقل قول:
در ریاضی هم حداقل 11 تا درست بدون غلط .
بطور کل هر درست در دروس عمومی یعنی 4 درصد و هر غلط یعنی 1.3 درصد منفی .
در ریاضی هم هر درست 1.8 درصد و هر غلط 0.6 درصد منفی .
، حالا تو عربی می تونی معنی ها رو بزنی که این حدود درصد رو بگیری ...
تو ریاضی سوالای آمار ، هندسه بحث دایره و نگاشت ، تحلیلی بحث خط و صفحه ، احتمال هم بسیار راحت می تونید درصد بگیرید
خیلی از بچه ها از تناسب درصد ها و رتبه ها خبر ندارن ... اینجوری خیلی ها ارامش پیدا میکنن و باعث کاهش استرس هم میشه ...نقل قول:
نمیدونم به نظرم اگه این بحث درصدا رو بزارین بعد کنکور بهتر باشه! الان شاید یه کم تمرکز بچه ها رو بهم بزنه!
البته ممنون از تاپیکتون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجز کسی که انتظار بی جا از خودش داشته باشه ...
به نظرت زود نیست برای دانلود سال 89؟!:31:نقل قول:
پشتیبان من بهم میگه دوتا از آزمونای خارج رو حذف کن از برنامت و به جاش دوتا از آزادا رو بزار !
مگیه سوالات آزاد نسبت به کنکورای خارج به کنکور سراسری نزدیک ترن !!!!!!!!!!!!!!
منم بهش گفتم باشه حتما حذف میکنم :19:
این پشتیبانا حرف مفت زیاد میزنننقل قول:
پشتیبان من توی ماه دی میگفت تو دینی رو تموم کن بزار کنار:دی:دی
شما بازی های جام جهانی رو نگاه می کنید؟ اگه چند تا بازی رو برای نگاه کردن انتخاب کنیم به نظرتون اشکال نداره؟:31:
من که اگه بازی ها رو نبینم شب خوابم نمیبره و نمیتونم درست درس بخونم! :31:نقل قول:
جدا از شوخی، من که روزی 2 بازی رو واسه خودم کنار گذاشتم :46:
یعنی از 24 ساعت 4 ساعت جام جهانی..8 ساعت هم خواب بقیش درس و مخلفات... :31:
والا این پشتیبانتون یا هنوز کنکور شرکت نکرده یا اگه شرکت کرده دولتی شرکت نکرده وگرنه همچین چیزی به گوش طراحای سازمان سنجش برسه از اولین ساختمونه بالای 15 طبقه که پیدا کنن خودشونو میندازن پایین:46:نقل قول:
من که حتی سعی کردم هیچی از زمان برگزاری. زمان مسابقات . چه تیمهایی هستن و خلاصه هرچیزی راجبه جام جهانی رو متوجه نشم که وسوسه نشم برم دنبالش . بخصوص من که عاشق بازیای جام جهانیم:41: البته فکر کنم فینالش بیوفته بعد از کنکور . اگه اینطور بود میبینم اگه نه که باشه دور بعدی اگه زنده بودم:31:نقل قول:
ولی بچه ها خداییش دور بعدی جام جهانی ما کجاییم چکار داریم میکنم؟ تا حالا به این فکر کردین؟(شرمنده . میدونم دارم اسپم میدم)
من که طرفدار آرژانتینم احتمالا فقط بازیهای این تیمو نگاه کنمنقل قول:
در ضمن مسعودجان همه بازی های جام جهانی که بدرد بخور نیستن میخوایی روزی 2 تا نیگا کنی
این سپ بالتر هم میدونسته ما کنکور داریم گل بازیها رو گذاشته بعد کنکور:27::27:
در ضمن ما هم مثل بازیکنا ریکاوری داریم و اون هم آزمون آزاده:31::31:
...................
................
........
.
پاک شه
بابا بی خیال! فقط 4 ساعت نمی شه هر روز هم ها! یک ساعت قبلش میای برنامه ی عادل فردوسی پور رو قبل بازی ببینی و تا یک ساعت بعد بازی هم تو فکر اتفاقات بازی هستی! کلا داغون می شه مسعود جان!نقل قول:
بازی های یک چهارم نهایی به بعد 11 تیر به بعده. اون موقع حال می کنیم!نقل قول:
ایشالله 4 سال دیگه این موقع ترم آخر کارشناسی هستیم و بازم درگیر امتحان های ترم که با جام جهانی 2014 برخورد می کنن!:31:
من 3 تا بازی اسپانیا رو می بینم. شااااااااید هم یکی دو تا بازی دیگه، بعضی جاهاشون رو دیدم!:31: اصلش همون حذفیشه که بعد کنکور بیشترش رو می بینیم.نقل قول:
سلام به همه بچه کنکوری های گل.قشنگترین آرزوهارو واستون دارم و امیدوارم همتون به اون چیزی کی میخواید برسید.
یه سوال دارم ازتون.میخوام بدونم برای آماده شدن واسه یه آزمون مثه کنکور،این بهتره که اول یه درسو تموم کنیم بعد بریم سراغ درس بعدی یا اینکه همزمان به همه درسا یه نیگایی انداخت؟(مثلاً اول زبانو کامل خوند و بعد رفت سراغ ادبیات.یا اینکه در حین زبان،ادبیات هم خوند؟وهمینطور برای اختصاصیا)
تشکر.
سلامنقل قول:
قطعا هم زمان خوندن درسا بهتره. یکی از مهمترین مزیتهای این شیوه درس خوندن اینه که شما موقع آزمون کنکور قراره توی زمان 4ساعته تمام درسارو آزمون بدی اگه مغز شما قبلا این تمرین رو کرده باشه که از یه مبحث به مبحث دیگه سوییچ کنه خیلی بنفع شما میشه . ولی اگه بخوایین هر درسی رو جدا جدا بخونین بعد برین سراغ کتاب بعد موقع کنکور مثلا وقتی از درس دین و زندگی میرین سراغ زبان به کندی با جو سوالا هماهنگ میشین و شاید به سختی یادتون بیاد سوال دقیقا چی میخواد (البته بعد از اینکه برسین وسط سوالای درس بعدی مثلا همون زبان سرعتتون دوباره زیاد میشه و عادت میکنین ولی...)
سلام
بچه ها سوالای کنکور خارج تو نت هست؟
من فقط 88 رو تو سایت قلم چی دیدم
میدونین بقیه شو از کجا میتونم بگیرم؟
واسه تجربیا فقط 85 و 88 رو گذاشته:41:نقل قول:
من فقط 88 رو تو سایت قلم چی دیدم
میدونین بقیه شو از کجا میتونم بگیرم؟
من ریاضیم فقط شیمی تجربیا رو میخوام
دوست عزیز بابت عربی ممنون ولی در ریاضی من رشتم تجربیه و تحلیلی نداریم یه راهنمایی دیگه بکنین ممنون میشمنقل قول:
از درس عربی کافیه 5 تا سوال رو درست بزنی و غلط نداشته باشی ...
در ریاضی هم حداقل 11 تا درست بدون غلط .
بطور کل هر درست در دروس عمومی یعنی 4 درصد و هر غلط یعنی 1.3 درصد منفی .
در ریاضی هم هر درست 1.8 درصد و هر غلط 0.6 درصد منفی .
، حالا تو عربی می تونی معنی ها رو بزنی که این حدود درصد رو بگیری ...
تو ریاضی سوالای آمار ، هندسه بحث دایره و نگاشت ، تحلیلی بحث خط و صفحه ، احتمال هم بسیار راحت می تونید درصد بگیرید
سلام
امروز بالاخره 86 رو زدم ، خراب کردم :41::41: ربته منطقه 1: 1100 تا 1200 :41::41:
ادبیات : 80%
عربی : 24%
معارف : 65%
زبان: 88%
ریاضی : 67%
فیزیک : 71%
شیمی : 57 % :19::19::19::19:
ولی چرا سال 88 رتبه منطقه 1 بین 800 تا 900 شد ؟ این نرم افزار قلم چی عاشقه یا رقابت کمتر بوده ؟ اگه اینجوری باشه امسال که 350 هزار نفر شرکت کردند خیلی به نفعمون هست. تا تنور داغه بچسبونیم :دی
سلام . دوستان کسی کنکور خارج از کشور رشته ریاضی رو داره ؟ از ساعت 83 به بعد
فکر کنم توی سايت گزينه 2 هست ، اما فقط مخصوص کسايی که توی طرح مرور آخر ثبت نام کردند .
کسی اينجا هست که ثبت نام کرده باشه و بتونه سؤالا رو گير بياره و اينجا بزاره ؟
سلام.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4983930&postcount=7508
هنوز تو سایتش قرار نداده ... تا چند وقت دیگه میزاره ...نقل قول:
دوست عزیز توی سایت کانون هست حتما پیداش میکنی!:8:نقل قول:
آقا یه سوال.
چرا خارج از کشور سوالاش با داخل فرق داره؟
به خاطر اختلاف ساعته؟
خوب خوده خارج هم که خیلی بزرگه! اونا هم اختلاف دارن...
چند وقته این سوال ذهنمو به خودش مشغول کرده:31:
به نظرم اگه کسی میخواد واقعا ذهنش مشغول نشه یا کلا جام جهانیو بزاره کنار یا مثل من کلا 2 .3 تا بازیو بیشتر نبینه!:31:نقل قول:
شما بازی های جام جهانی رو نگاه می کنید؟
من نگا کردم دیدم مرحله یک چهارم نهایی به بعد از 11 تیره که میتونیم با خیال راحت ببینیم!
کلا من یکی که هیچوقت شانس نداشتم...اون از زمان امتحان نهاییمون که یورو 2008 بود ایتم از الان!:13:
راستی برنامه امروز رامین جون نیکخو رو دیدین؟ خداییش این ادم اخر روحیه و انگیزه است...دمش گرم!
کارش خیلی درسته!:8:
خدمت دوستانی که درخواست کارنامه داده بودند عرض کنم که چون اینترنت من زغالی تشریف دارند در اولین فرصتی که کافی نت رفتم براتون کارنامه و سایر امکاناتش رو قرار می دم سوالای سالهای قبل جامعش رو هم داره .:11:
راس می گی!! چرا واقعا؟! :13:نقل قول:
الان چون سوالای داخل رو توی ابی قلم چی یا هر کتاب دیگه ای حل کردیم به نظرت خیلی فرق میکنه با داخل ولی اگر خارج از کشورو نزدی تا حالا به درصدای کنکور بیشتر شباهت داره چون برای اولین بار داری حل میکنینقل قول:
من خودم پارسال سراسری داخل و زدم ولی چون سوالا رو قبلا زده بودم سر کنکور فهمیدم درصدا یه مقدار زیادیش!! کاذب بود !!!
آخه من شنیدم سوالات خارج از کشور خودشون 5 دسته هستن (یعنی کنکور هر سال مجموعا 6 سری سواله برای هر رشته و تصادفی انتخاب می شه اینکه کدوم مال داخل باشه و کدوم مال هر منطقه از خارج از کشور) چیزی هم که ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا این همه ناشر فقط یه دسته از سوالا رو منتشر می کنننقل قول:
واقعا چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته یکی از دلایلش اینه که کنکور اونا آزمون سه تا رشته تو یه روزه ولی اینجا تو سه روزه! البته خوب اونا هم میتونن تو 3 روز برگزار کنن!
شاید هم به این خاطره که چون اگه سوالا بره خارج کشور احتمال لو رفتنش زیاد میشه میگن یه سری سوال دیگه طرح کنیم که حداقل اگه لو رفتش گندش زیاد در نیاد همون یه سری بچه های خارج حقشون خورده بشه بهتره تا حق همه خورده بشه:27:
چه حدسایی زدم واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1-اگر کسی در رشته ریاضی چنین درصدی را در کنکور بزند حدود رتبه او چه قدر می شود؟با تشکر
ادبیات55
عربی60
دینی60
زبان60
ریاضی25
فیزیک30
شیمی45
2-من برای ریدینگ کتاب انتشارات سبز را دارم و قصد دارم حتما به تمامی سوالات ریدینگ پاسخ دهم آیا کتاب شهاب اناری بهتر است؟که بروم آن را هم بخرم یا با همین کتاب سبز می شود به 10 سوال ریدینگ پاسخ داد؟
لطفا بنده را دوست خود دانسته و به سوالاتم پاسخ دهید.غریبه هستم اما مرا دوست خود بدانید
با تشکر.حسین