حد اقل بهتر از هیچیه که :27:نقل قول:
آقا یکی که زبانش خوبه بره با تمام شهر های بقل متحد بشه همگی بریزیم سر چینیها مادرشون رو ... :31:
Printable View
حد اقل بهتر از هیچیه که :27:نقل قول:
آقا یکی که زبانش خوبه بره با تمام شهر های بقل متحد بشه همگی بریزیم سر چینیها مادرشون رو ... :31:
اسب از کجا میخرن ؟! :دی
تو Store ها فقط خر داره :دی
یک بار می بریم....نقل قول:
آقا یکی که زبانش خوبه بره با تمام شهر های بقل متحد بشه همگی بریزیم سر چینیها مادرشون رو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولیی بازم اینا جمله میکنند حتی بیشتر....
ما باید سعی کنیم خودمونو پرمیوم کنیم برای یک مدت حرف اینا رو گوش کنیم بعد که قوی شدیم دیگه گوش ندیم
باید لول آپ بشه تا اسب هم بیاد.....نقل قول:
اسب از کجا میخرن ؟! :دی
تو store ها فقط خر داره :دی
خوب پول داری :دی
اگه ما اونارو فاندر کنیم ممکنه کل شهر مارو خالی کنننقل قول:
چون اونا قبلا میخواستن شعبه 2 بزنن ولی هنوز نزدن ...
از همون اول اشتباه کردی که کنار اینا شهر ساختی.....نقل قول:
اگه ما اونارو فاندر کنیم ممکنه کل شهر مارو خالی کنن
ای کاش این بازی دادگاهی هم داشت :دی
دو راه به نظر من مي رسه:نقل قول:
اگه ما اونارو فاندر کنیم ممکنه کل شهر مارو خالی کنن
اول اين كه شهر رو بزاريم حراج!!! حدود 25000 دلاري مي ارزه!!! يه نفر مياد شهر رو مي خره اين طوري كه مياد عضو شهر ميشه 25000 دلار مي ريزه تو بانك!!! بعد يكي از ما اون 25000 دلار رو بر مي داره برا خودش. اونوقت تمام اعضاي شهر شهر رو ترك مي كنن! اوني كه 25000 دلار رو بر داشته ميره يه جاي خوب شهر رو ميسازه!! بعد پول رو ميريزه بانك و بقيه رو دعوت مي كنه!
===
دوم اين كه با شهر هاي ديگه يه گروهي تشكيل بديم به اسم جنبش عدم تعهد(!!!) و اسم شهر ها رو بزار شهر هاي غير متحد!!! بعد بگيم ما زير بار ظلم نمي ريم و از اين حرف ها!!! رياست گروه رو هم به صورت دوره اي به يكي از فوندر هاي شهر ها ميديم!! برا اين كه اعتراضي نباشه بر اساس حروف الفبا اين كار رو مي كنيم!!! از هر شهر يه نفر رو به عنوان ديپلمات انتخاب مي كنيم كه ارتباط بين شهر ها رو برقرار نگه داره!! خلاصه يه تشكيلات عظيم راه مي اندازيم!!! اونوقت بايد ديد كه شهر چينيه چي كار مي خواد بكنه!!!
دوستان اینو از کجا بگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم بهتره.نقل قول:
دوم اين كه با شهر هاي ديگه يه گروهي تشكيل بديم به اسم جنبش عدم تعهد(!!!) و اسم شهر ها رو بزار شهر هاي غير متحد!!! بعد بگيم ما زير بار ظلم نمي ريم و از اين حرف ها!!! رياست گروه رو هم به صورت دوره اي به يكي از فوندر هاي شهر ها ميديم!! برا اين كه اعتراضي نباشه بر اساس حروف الفبا اين كار رو مي كنيم!!! از هر شهر يه نفر رو به عنوان ديپلمات انتخاب مي كنيم كه ارتباط بين شهر ها رو برقرار نگه داره!! خلاصه يه تشكيلات عظيم راه مي اندازيم!!! اونوقت بايد ديد كه شهر چينيه چي كار مي خواد بكنه!!!
ولی چینی ها هم بیکار نمیشینن.
بهتره بهشون نام بزنیم که من قبلا خیال میکردم که چینی ها آدم های خوبی هستند ولی با این کارتون فهمیدم چه آدم های به فهمی هستین :دی
با اين كار:نقل قول:
Setting up telegraph poles
خیلی ممنون
ولی شانس من اینم باز نیست.
من الان توی 4-5 تا کوئست گیر کردم چون کار هاش برام باز نیست
به نظر من راه حل اول بهتره یعنی شهر رو انتقال بدیم .
چون تا زمانی که این جنبش تشکیل بشه هم چینی ها بیکار نمیشینن (به هر حال با خبر میشن) هم اینکه ما رو مقصر میدونن . ما هم که در تیر رس هستیم اینقدر میزنن تا چیز بالا بیاریم . شهر های اطراف هم که زیر سایه ما دارن زندگی میکنن . ببینن داریم کتک میخوریم بی خیال اتحاد میشن .
یا باید این اتحاد به سرعت تشکیل بشه و بقدری هماهنگ باشه که چینی ها رو فلج کنه یا خودمون از بین میریم xD
اگه میشد شهر را جابه جا کرد خوب بود:دی
با مدیریت این بازی تماس بگیریم شاید بشه....
دوستان من این بازی رو از دیروز صبح شروع کردم و الآن لول 4 هستم.فقط یه سوالی که دارم اینه که الآن چطوری می تونم ببینم چه کسی تو کدوم شهره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !نقل قول:
_
در ضمن دوستانی که به هر دلیل نمی تونن به شهر Cyrus The Great بپیوندند ، به بنده یک تلگرام بزنن تا به شهر تازه تاسیس ما دعوت بشن ... البته باید سرمایه زیادی داشته باشن ( در ضمن شهر ما فعلا توسط Cyrus The Great پشتیبانی میشه ! )
تو کوئست اولینش مال اون زنه میگه Bring Me To Ham ... یعنی چی ؟
ممنون. جایی هست که بشه شهرها رو هم سرچ کرد؟نقل قول:
با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !
شما باید تو قسمت mini map گزینه ی tending pig's رو انتخاب کنی وکار کنی.تا گوشت خوک ببری برای اون خانومه.نقل قول:
ّبله.نقل قول:
همون قسمت رنکینگ بخش towns.
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی من می رم تو قسمت ranking فقط می تونم بر اساس player و rank سرچ کنم.ولی من می خوام بدونم مثلا همین شهر Cyrus The Great کجای نقشه قرار داره. ممنون می شم راهنمایی کنید.نقل قول:
توي همون صفحه رنكينگ گزينه اي به اسم Town هست. انجا كليك كنيد. توي همون صفحه اي كه باز ميشه ميشه اسم شهر ها رو سرچ كرد. براي اين كه بفهميد كجاي نقشه هست بر روي آيكوني كه جلوي اسم هر شهر هست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )كليك كنيد اونوقت درست ميريد بالاي اون شهر:نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی من می رم تو قسمت ranking فقط می تونم بر اساس player و rank سرچ کنم.ولی من می خوام بدونم مثلا همین شهر Cyrus The Great کجای نقشه قرار داره. ممنون می شم راهنمایی کنید.
======
دوباره اين چيني ها:
جلوی اسم هر نفر یا شهر یه همچین علامتی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این کلیک کنی روی نقشه نشون میده کجاست .نقل قول:
چی شده رئیس ؟نقل قول:
دوباره اين چيني ها:
عکس گذاشتی ؟
راستی من لول 20 شدم xD عکس بدین جسد تحویل بگیرین D:
ای بابا ما کی با این HardTime رفیق شدیم !! من زدم آسفالتشون کردم !! البته قبلش یکی از اونا به من حمله کرده بود .
ممنون به خاطر راهنمایی.یه سوال دیگه: الآن من که تو World 7 هستم می تونم با کسانی که تو ورد های دیگه هستن ارتباط داشته باشم یا به World های دیگه برم؟نقل قول:
نه باید توی همون world باشی .نقل قول:
کلا هر world یک دیتابیس مخصوص خودش داره :31:
رئیس این شهر جدیده کجاست ؟ من کاراکتر لول 8 دارم xD
ما کاری میکنیم که اونا بگن که چرا اینا پیش ما شهر زدن !! :21:نقل قول:
مگه میشه سرمایه یه شهر رو گرفت و یه جا دیگه شهر زد ؟!نقل قول:
بعدشم ... کسی 25000$ نداره که !!
بهتره همه شهر هارو شیر کنیم و بندازیم به جون چینی ها :21:
هرکی اذیتتون کرد به من بگین جنازه بگیرین :27:نقل قول:
کار خوبی کردی !! :27:نقل قول:
از دوستان کسی تو World 7 شهر داره؟
لود نميشه مگه؟ برا من كه مشكلي نداره!نقل قول:
چی شده رئیس ؟
عکس گذاشتی ؟
يه شهر به اسم شيراز توي اون ورلد هست به همون روشي كه گفتم دنبالش بگرد پيداش كن!!نقل قول:
از دوستان کسی تو world 7 شهر داره؟
من تا یوزر بیلدر رنک زیر 500 دارم ...
کسایی که میخوان بگن تا بهشون بدم ! ( فقط به حرفه ای ها داده میشه ... )
mohrd جان میشه آیدی تو بازیتو بدی من تلگرام بزنم D:
اون یکی کاراکتر من تو ورد 9 اسمش HolyPrince ه . اگه میشه من رو دعوت کن (لول 8 هستم) میخوام سرباز melee شم البته Offence .
نه لود نمیشه !! حالا کی بودش ؟نقل قول:
لود نميشه مگه؟ برا من كه مشكلي نداره!
اگه دوست داری بازم برم بزنمشون D: .نقل قول:
کار خوبی کردی !!
بریم امشب یکی رو نفله کنیم ؟ من امروز چنتا از این club ها رو زدم سری بعدی که خواستم برم گله ای رفته بودن هتل پناهنده شده بودن . lol
اسم شهرشون اينه:نقل قول:
mohrd جان میشه آیدی تو بازیتو بدی من تلگرام بزنم D:
Persepolis
خدایی حال میکنید با چه سرعتی تو رنکینگ حرکت میکنم xD
دیشب 1000 بودم الان 867 (چاکرم)
ممنون رئیس به فاندر میل زدم :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه لود نمیشه !! حالا کی بودش ؟
به به . خیلی هم خوب :27:نقل قول:
این همونی نبود که وقتی اسلحه نداشتی شاخ شده بود :31: شیطونه میگه برم یه حالی ازش بگیرم :21:
منم یوزر جدیدم لول 8 هست.
تا هفته بعد میام توی شهر :دی
البته تنها نه با الاغم :دی