نمی دونم چرا بعضی از سایتها بالا نمیادنقل قول:
Printable View
نمی دونم چرا بعضی از سایتها بالا نمیادنقل قول:
امشب ترافیک اینترنت به شدت بالاست به خاطر انتخابات.نقل قول:
از 1 تا 1:30 سرعتم رو 6 7 میچرخید الان خوب شد دوباره
سلام دوستان
من یه مشکل اساسی دارم که امروز به اوج خودش رسیده که بعید میدونم از طرف شاتل باشد و اونم قطعی که فقط با خاموش و روشن کردن مودم مشکل برطرف میشد
به پشتیبانی که تماس میگیرم میگد مشکل از سیستمته
میتوند از فایروال مودم و ویندوز باشد چون خاموشش کردم
از پنجشنبه اینترنت قطع بود انگار یه چیزی کم داشتیم :31:
6 ماه اکو 512 رو تمدید کردم و 70 تومن الان ریختم و وصل شد :31:
نقل قول:
صبا که بحثش جداست، چون چند وقت یه بار پورت 512 یا 1 مگ خود رو برای همه باز میکنه ، حتی کسانی که 64 دارن!!! ولی خوب دائمی نیست و بجاش گاهی مواقع سرعت خیلی خیلی کم میشه و شبها هم که دیگه اصلا...
ولی شما که آرت 1 داری باید روی 21 ثابت باشه، البته به شرط اینکه لینک مستقیم و دانلود منیجر استفاده کنی. در مورد قطع شدن سند و ریسیو هم حتما با پشتیبانی تماس بگیر تا مشکلت سریع حل بشه.
احتمالش زیاده که از مودم یا سیستمت باشه.نقل قول:
:10::10::10:نقل قول:
فایروال ویندوزا روشن کردم فعلا قطعی نداشته باید دید دانلود شبانه وضعیتش چطوریهنقل قول:
احتمالش زیاده که از مودم یا سیستمت باشه.
به نظر من اول مودم را اپدیت کنیننقل قول:
بعد هم 1 ویندوز جدید نصب کنید که خیالتون از مسایل نرم افزاری راحت بشه
بعد هم مسایل سخت افزاری را بررسی کنید:46:
سلامنقل قول:
حدود 24 ساعت فروم تعطیل بود دلمون پوسید
مشکل الان کاملا حل شد ولی چیکار کردم
مشکل از مودم نبود از سیستمه
1.فایروال ویندوزا روشن کردم
2.ویندوز ویروسی شده بود از نوع trojan که با full scan پاک شدند ولی نمیدونم چراnod 32 اتوماتیک نشناختشون
فکر کنم هر به چند روز باید درایو c اسکن کنم
امروز حدود 1200 مگ دانلود داشتم
نتیجه گیری کلی شاتل بهترین isp تو ایرانه
سلامنقل قول:
خب خدا را شکر که مشکلت رفع شد
اره بابا خفه شدیم فروم خراب بود
راستی facebook و youtube هم فیل شده!!!:41:
عجب ادمای...نقل قول:
راستی facebook و youtube هم فیل شده
سایت میر حسین موسوی نزاشتند 24 ساعت از انتخابات بگذرد فیلش کردند
راستی قیلتر کردن سایتها مربوط به isp یا شرکت مخابرات
سلام
شماها میتونین mail.yahoo.com را باز کنید:18:
یاهو هم فیل شده:27:
دیروز اینترنتم تقریباً 2-3 ساعت قطع بود فقط سایت شاتل باز میشد ... باهاشون چت کردم گفتند که از طرف مخابراته!!!!!!
برا من باز شدنقل قول:
اگه اینم فیل کنند دیگه ابرو هرچی ازادی بیانه را بردند:31:
یه سری از پست ها ماله دیروزه مگه دیروز سایت باز بود؟
من که میومدم میگفت سایت بستس؟
البته دلیل واقعی بسته بودن رو هم میدونم
شاید P30 را ....
امروز هم سايت بسته شد ، هم چند تا سايت قيلطر شد ، هم شاتل چند ساعت قطع شد ، هم يه مقداري سرعت اومد پايين ، هم عوامل اغتشاش گر ، به فعاليت مشغول بودند !!
.............................................
تلفنهای همراه تهران شبها قطع میشه،sms هم که 3روزه قطعه،دهها سایت سیاسی و غیر سیاسی هم از شنبه قیلتر کردن،شاتل هم که خیلی اذیت می کنه،الان زنگ زدم 02123089 گفت:کل کشور دچار مشکل شده.
عجب انتخاباتی بود!!!
البته به نظر من شبها این لینک ها را باز کنید چون بدجور ترافیک میخوره:46:نقل قول:
قیلترینگ با مخابرات هست !نقل قول:
عجب ادمای...
سایت میر حسین موسوی نزاشتند 24 ساعت از انتخابات بگذرد فیلش کردند
راستی قیلتر کردن سایتها مربوط به isp یا شرکت مخابرات
الان من 512 را دارم با IDM حدود 68 می دانلودم !
هر سایتی که اسم یکی از کاندیدا هستش! ف ی ل ت ر میشه...
دوستانی که از شاتل adsl می گیرن یک سوال کسی که توی محوطه ART باشه ولی توی ECO نباشه نمی تونه از ECO استفاده کنه اخه ارزون تره بعد هرکی از اینجا سرویس می گیره خواهشا بگه سرعتش چطوره شبانه سرعت واقعی میده یا نه؟
اگه تو مرکز شما فقط art ارایه بشه نمیتونید eco بگیرید یعنی فقط میتونید art بگیرید البته قراره در آینده در این مراکز eco هم ارایه بشه که خدا میدونه کی!نقل قول:
درباره سرعت , من eco-512 دارم سرعت در طول شبانه روز ثابت هست یعنی من با 55-65 دانلود میکنم
سرعت وبگردی هم خوبه. قطعی هم خیلی کم دارم در حد صفر
البته اینا به مرکز مخابراتی هم بستگی داره!
من ECO 128 دارم. همیشه بالای 128 داره بهم میده. تازه خط تلفنم نویز داره. DC هم نمیشه. حتی تو این شبها هم خوب بوده. راضیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال از دوستان شاتلی.من الان حدود 11.3 گیگ از 12 گیگ رو مصرف کردم .اگه مصرفم از 12 بیشتر بشه سرویسم رو قطع میکنن یا اخر ماه برام قبض صادر میشه و تو قبض به ازای هر گیگ 3 تومن ازم میگیرن؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم :مگه پول سرویس رو اول هر ماه نمیگیرن؟ پس این قبض دیگه چه صیغه ایه؟
سرعت وبگردی خیلی کم شده اما سرعت دانلود خوبه،پینگ خیلی بالاست.
اگه منطقتون اکو ارائه نشده بهت اکو نمیدننقل قول:
سرعتش در روز و شب سرعت واقعی یه کمی بالاتر هستش
مثلا برای 128 سرویست رو 168 میبندن
چرا همه چیز داره "ف""ی""ل""ت""ر" میشه ؟ دیروز youtube امروزم tinypic ?! ( از شاتل سرویس دارم )
یه سوال برام پیش اوومد : سایت ها رو شرکتهای سرویس دهنده "ف""ی""ل""ت""ر" میکنن یا ............ ؟؟؟
دوستان اگر ميخوان فروم دوباره به دليل پاره اي مشكلات!!! بسته نشه لطفا رعايت كنن...
بهتر نيست اسم نبريم يا عكسي چيزي نذاريم فعلا؟!
-------- ها فقط مربوط به شاتل نيست، همه ي ISP ها همينه،
تايني پيك، فيس بوك، يوتيوب، كلوب دات كام،بي بي سي انگليسي، و ... فعلا فيـــلتــره!
بلاگفا و ايرنا و ... هم با مشكلاتي مواجهه كه بلاگفا گفته بود حمله به سرور ها بوده!
احتمالا بعد از مدتي دوباره باز ميشن.
الان وبگردي واقعا دردسره ولي دانلود خوبه،
اوضاع اينترنت دوستان چطوره؟
کاملا تایید میشه. دوستان لطف کنید یه مقدار بیشتر رعایت کنید تا همین فروم هم بسته نشده!!!نقل قول:
در ضمن قیلطرینگ دو طرفه هست، هم همه isp ها موظف هستند به این کار، هم خود مخابرات.
اکیدا تایید میشدنقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه میشه این سوال من هم جواب بدید که برایه گرفتن اکو 512 جواز مغازه خوب است ؟
اطلا عیه شاتل به کابران
به اطلاع مي رسانيم به دليل وجود اختلال در اينترنت سراسر كشور با افت سرعت و قطعي اينترنت روبهرو شدهايم. از صبوري شما تا برطرف شدن اين مشكل سپاسگزاريم.
با تشکر
گروه شركتهاي شاتل
...........................
دوستان سرعت اینترنت من نصف شده زنگ زدم به پشتیبانی گفتن بخاطر مسائل ... از تهران سرعت رو بردن رو 128 (از 256 به 128)
درسته این جریان یا خواستن سره کارمون گذاشته باشن.
سلام . راست گفتن . من آسیاتک دارم . 512 کیلو بایت دارم . سرعت دانلودم اومده رو 5 کیلو بایت .
فکرش رو بکن از 79 بیاد رو 5 .
موفق باشید
نقل قول:نقل قول:دوستانی که مشکل سرعت دارن میتونن PM بدن تا ایمیل یکی رو بگم تا اگه مشکلشون قابل حل بود حلش کنه چون نمیشه اینجا گذاشتنقل قول:
سرعت من شب 23 خرداد رفت رو 5K من هم عصر 24 خرداد گزارش دادم در عرض 30 دقیقه سرعت از 5 رفت 65 سرعت شبانه هم که از همیشه بهتره
خودشون از مرکز به دلیل دستور مقامات سرعت رو میارن پایین
سلام
اخیش
این چند روزه که ایران افت سرعت اینترنت پر سرعت داشت شاتل فقط سرعت باز کردن صفحات پایین اورده بود ولی دانلود ثابت بود
بله دانلود ثابت و فوقالعاده عاليه
لود صفحه يه كمي پايين اومده
ياهو مسنجر اصلا لوگين نميشه!
چرا می شه اما باید صبر ایوب داشته باشی:46:نقل قول:
البته send و recieve اش افتضاحه ها (توی مسنجر)
اگه از یاهو مسنجر 9 استفاده میکنی برو تو این مسیر: messenger>>connection performancesنقل قول:
توی اون صفحه گزینه connect via a pro**xy server رو انتخاب کن بعد گزینه HTTP pro**xy و در آخر اون صفحه internet connection رو high speed انتخاب کن.
من با این روش به راحتی لاگین میکنم:10: