شرکت شبکه رسانه تهران ، نماینده شرکت فن آوا در امور ارائه خدمات ADSL 2+ بودهنقل قول:
Printable View
شرکت شبکه رسانه تهران ، نماینده شرکت فن آوا در امور ارائه خدمات ADSL 2+ بودهنقل قول:
یعنی ۱۲۸ و ۲۵۶ هیچ فرقی ندارن؟فرق سرویس اقتصادی و معمولی چیه؟برای خانگی کدوم ها رو میده؟نقل قول:
جالب اینجاست که هیچ کدوم سرعت اسمی رو نمیدن و باید از یکی بپرسی مثلا ۱۲۸ سرعتش چقدره.
تو قسمت تمدید که همه سرویس هاش ۱۲۸ هست.
پ.ن:۱۰ روز بعد از شر ماکس خلاص میشم.:2:
فانوس جان اگه سرعتهای 64 و 128 و 256 یکی اند چرا 64 نمیگیری که قیمتش مناسبتر باید باشه
سلام به همه اساتید محترم این تاپیک
از اساتید محترم میخواستم در مورد این عکس برام توضیح بدن لازمه قبلش این توضیحاتو بدم که در زمان لاگین تایم مودم من اصلاً روشن نبوده و اینکه مودمم وایرلسه و یکی هم اینکه با بخش پشتیبانی همارا صحبت کردم حرفای صد من یه غاز تحویلم دادن و خلاصه اینکه قبول نکردن که اشتباهی از مقدار اعتبارم کسر شده عجب آدمای .............. هستن زیر کادر کالر آی دی باید مک آدرس نوشته باشه در حالی که همونطور که در تصویر می بینید چیزی نیس و این تنها کانکتیه که زیر کادر کالر آی دی خالیه در حالی که تمام اتصالات قبلیم همه زیر کالر آی دی مک آدرس نوشته شده!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
امکانش هست که یکی از کادر همارا که به اطلاعات دسترسی داره بتونه با اکانت یکی دیگه وصل بشه؟
نقل قول:
منم تو همینش موندم هی به پشتیبانی میگم سیستم نرم افزاری شما که اتصالاتو ثبت میکنه سیستم پایگاه فضایی ناسا نیس که اشتباه نباشه تو کارش قبول نمی کنن که نمی کنن!!!!!!!!!1:angry::angry:
به احتمال زیاد 1 مگ یا اگه بشه 2 مگ بگیرم:27::27::27::46::46:نقل قول:
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
بله هر نمایندگی میتونه با یوزرنیم کاربر دیگه ای وصل بشه(هر کدوم که دلش بخواد)نقل قول:
رو مودمت رمز گذاشتی ؟:11:نقل قول:
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
می تونه ولی نمی کنه چون اونا 100 درصد برا خودشون یه سرویس نامحدود با سرعت بالا می بندن . یعنی من تو یه آی اس پی کار کنم بیشترین پهنا رو می بندم برا خودم . :27:نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. پس اول 12 تومن اضافه میدم 3گیگ دیگه هم میگیرم بشه 7گیگ خوبه برام، چون روزی فوقش 3 الی 4 ساعت میتونم آنلاین باشم. به نظرتون می ارزه؟ ( چون اینجا که آ. غربی (شهر بوکان) نمایندگی ماکس نت فقط 3 تا سرویس 512 و 1 و 2 مگ محدود رو گفتن ارایه میدن :41: )نقل قول:
نقل قول:
بله رو مودمم رمز گذاشتم اونم از نوع 128 بیتی محاله کسی بتونه هکش کنه نمیدونم چرا باید از اعتبار من کسر بشه آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
غیر ممکن غیر ممکنه !!!نقل قول:
رمز WEB که ظرف چند دقیقه -- میشه
رمز WPA2 هم اگه طرف حرفه ای باشه بالاخره -- میکنه
پیشنهاد میکنم تو مودم فقط مک ادرس وسایلی که خودت باهاش به وایرلس (گوشی یا کامپیوتریا لپ تاپ) وصل میشی رو تعریف کنی تا اگه کسی رمز پیدا کرد باز هم نتونه وصل بشه
(البته این روش هم -- میشه دیگه اونوقت باید وایرلس رو خاموش کنی :31:)
حالا چقدر اعتبار اضافی کم شده؟
نرم افزار du meter رو نصب کن تا تمام ترافیکی که کامپیوتر مصرف میکنه رو ببینی شاید ویروسی تو کامپیوتر باشه
فکر نکنم هکش کرده باشن چون اونموقع مک آدرس رو مینوشت که اینجا مک آدرس خالیه جاشنقل قول:
نمیدونم والا
ماله مکس نت هم همین شکلی هست ولی هیچ وقت مک ادرس رو زیر کالر ای دی نمینویسه
یعنی کارمند همارا اومده با adsl مشتری رفته اینترنت دانلود کرده ؟:42:
اون وقت که باید مک ادرس کامپیوتر اون شخص رو مینوشت
نقل قول:نه اصلا هم اینجوری که فکر میکنی
نیست
من با نمیایندگی صبانت چت میکردم سرعت اون 30 تا بود در حالیکه مال من 230 تاس
و خودش گفت که با یوزر هر کی بخواد میتونه وصل بشه(ولش نمیخواد دزدی کنه)
مرسی از راهنماییت ولی تموم کارایی رو که اسم بردی قبلاً خودم انجام دادم:20: مشکل از جای دیگه آب میخوره که همون سیستم نرم افزاریه هماراس قبلاً هم سابقشو داشتن منتها ایندفه به ضرر من !!!!! حدود سه سال پیش که برای اولین بار از همارا سرویس گرفتم یه روز تو مدت رایگان وقتی ساعت رایگان تموم شد به طور اتفاقی گذاشتم همینجور به دانلود ادامه بده در همین حین دانلود رفتم تو پنل و با کمال تعجب مشاهده کردم هیچی از اعتبارم کسر نمیکنه در حالی که ساعت رایگان تموم شده بود همینجوری گذاشتم دانلود کنه تا شب که ساعت مجدد رایگان شروع میشد:31:......به هر حال منظورم اینه که سابقشو دارن حالا یه بار اونجوری یه بارم اینجوری:41:نقل قول:
من بالاخره اینترنت محدود همارا گرفتم. دانلود شبانه از ساعت چند تا چنده با چه سرعتی؟
سلام داداش . من از مهابادم واقعا اگه تنها راهت مکس نت هست بگیر . به شدت توصیه میکنم نگیری . افتضاح هست . باور کن کلافت میکنه . حالا خود دانینقل قول:
راستی نماینده بوکان هیچ کاره نیست . شما برو سایت مکس نت هر سرویسی دلت خواست بگیر . اصلا به نمایندتونم بگو تو چی کاره ای واسه من محدودیت میزاری ؟
یک عدد دعوت نامه سایت demonoid موجود هست هرکی خواست اینجا مگه بدم بش
خوب این عکس و میذارم یکم دلتون وا شه! :27:
تست یکی از دوستانم در تهران هستن:
کد:http://up.--------.com/images/md0aa3jwi3vd9o7ebqpa.png
دلمون وا نشد كه هيچ، زد و همه جامون هم آتيش گرفت!!!نقل قول:
واقعا تهران رو مخصوصا منطقه 1و2و3 را بايد جدا از ايران دونست.
سرویس کلاسیک همارا ساعت 6 صبح امروز گل کاشتند واقعا،فلکه رو باز کردند کاش همیشه اینجوری باشه.
یه تست بذارنقل قول:
از ساعت 2-8 و جمعه ها 2-10 رایگانه
اگه مال خود همارا باشه سرعتش شبا 40-50 هست ولی اگه مخابرات باشه 120-130 شبا میده و روزا 130-140
من که باهاشون صحبت میکردم گفتن مشترکهای جدید رو همرو مخابرات میبندیم
اگه زحمتی نیست واسه من بفرستنقل قول:
TurkOglu1993[at]gmail.com
مگه سایر مواقع سرعتتون چنده که واسه این سرعت خوشحال شدین؟نقل قول:
فقط سرعت آپلودت زیاده
اینم مال من :نقل قول:
من در اینجا چیزی نمیبینم که خوشحال کننده باشهنقل قول:
تنها چیز خوبش پینگشه
رسانت بگیر و نگیر داره
بعضی شبا سرعت 120 تا 160 هست
بعضی شبها هم سرعت از 50 تا 90
دیشب کم بود و 2 گیگ تونستم دانلود کنم
بطور متوسط 2 گیگ دانلود میکنم
اینم تست کنونی من :
تازه از 96 درصد مردم ایران سریعتره
خدایا خودت رحم کن به این مردم
ای بر پدر دروغگو
گل محمدی جان رسانت همون مکس نت هست ! ولی مکس نت شما کجا و مکس نت ما کجا !
این چطوری نوشته سریعتر از 85 درصد!!!:18:نقل قول:
یادمه یه بار با همین حدودای سرعت آپلود و دانلود 0.74 واسه من نوشته بود سریعتر از 74 درصد!!!
دوستانی که از مکس نت کلاسیک استفاده میکنن سرعت دانلود شبانه و روزانه به طور متوسط چنده؟ به نظرتون برای کسی که دانلود زیاد انجام میده کلاسیک بهتره یا 128 نامحدود؟
128 نامحدود اگه شب و روز هم دانلود کنی که نمیتونی ! 1 گیگ میتونی بگیری . ولی کلاسیک با 6 ساعت شبانه میتونی 1.5 - 2 گیگ بگیری !
گزینه ی 3 . :31: توربو:10:نقل قول:
نقل قول:
خيلي به speedtest توجه نكنيد. اكثر پارامترهايي كه ميزنه بيشتر از واقعيته مثلا واسه من دانلود ميزنه 70K كه غير ممكنه چون در بهترين شرايط از 55K بالاتر نميره يا آپلود ميزنه 40K كه اين بدتر از دانلود غيرقابل باورتره.
من واسه سرعت به speedtest.ir سر ميزنم و واسه پينگ به pingtest نتايجي اين سايتها ميدن خيلي به واقعيت نزديكتره.
speedtest.ir که یه سکریپت در حد کودکستان هست و بدردبخور نیست . همون speedtest.net خوبه . فقط به FASTER/Slower نباید توجه کرد
گفته بودین تست بزارم (همارا محدود 128 کلاسیک):
البته ضمانت میدم که این الکیه!
ولی واقعا خیلی بهتر از نامحدوده. کدوم یک از شما میتونه با سرعت 15 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه؟ (من!)
راستی، از کجا میشه فهمید که چقدر حجمم مونده؟
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
یکی دیگه هم گرفتم. اینم از قبلیه بدتر! (بدتر که... کجای این بده؟:31:):
یعنی شما با محدود دارید با 15 دانلود می کنید ؟ :27:نقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
من که دارم با 240 دانلود می کنم .
کجا درسته سرعت رو هم درست نشون نمیدهنقل قول:
واسه من زده 1.51 مگ در صورتی که اینترنتم خودشو بکشه سرعتم میشه 145 و کلا میانگین 130 که میشه 1 مگ
نه. با نامحدود، 15 بود. الان با محدود، دورو بر 100 کیلوبایته.نقل قول:
کسی نیست بگه چطور میشه فهمید چفدر از شارژم مونده؟ (همارا)
كلا همه ي اين سرويسهاي تست سرعت بصورت لحظه اي سرعت رو اندازه گيري ميكنن و خيلي زياد نميشه بهشون اعتماد كرد
در ثاني speedtest.net كه سرور ايراني نداره چطور ميشه انقدر بهش اعتماد كرد؟ خيلي ها كه تست ميگيرن سرورهاشون متفاوته. براي يكي با سرور باكو همه چي عاليه و براي يكي ديگه از همون شهر با سرور باكو در حد فاجعه. معيار سنجش زماني درسته كه واسه همه يكي باشه يعني همه از يه سرور داخلي تست بگيريم
ولي باز ميشه بطور تقريبي يه نتايجي بدست آورد
بری سایت همارا صفحه اصلی نوشتهنقل قول: