کسی از مرکز شمیرانات نبوووووووود؟
Printable View
کسی از مرکز شمیرانات نبوووووووود؟
تاریخ امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور تغییر کرد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (PnuNews.com) بعد از آن که تاریخ انتخابات ریاست جمهوری سال آینده مشخص شد حدس و گمان هایی مبنی بر تغییر تاریخ امتحانات پیام نور زده می شد.امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ پیام نور که پیش از این در تقویم آموزشی سالیانه دانشگاه قرار بود از ۲۰ خرداد ۹۲ آغاز شود باید به اطلاعتان برسانیم که از ۳۱ اردیبهشت تا ۲۲ خرداد ۹۲ برگزار خواهد شد.این یعنی فشرده ترین امتحانات پیام نور است که در چند سال گذشته برگزار می شود. دانشگاه پیام نور باتوجه به حجم بالای امتحانات خود همچنین مجبور به یک تغییر اساسی دیگر هم در امتحانات خود شده است و آن برگزاری ۵ نوبت امتحان در طول روز است.فشردگی برگزاری امتحانات پیام نور در این نیمسال آنقدر زیاد است که اندکی تامل لازم است.در آخر بدون هیچ حرفی توجه شما را به جدول ساعت برگزاری امتحانات نیز جلب می کنیم
نوبت امتحان امتحان اول امتحان دوم امتحان سوم امتحان چهارم امتحان پنجم ساعت امتحان 8 الی 9 9.30 الی 10.30 11 الی 13 14 الی 16 16.30 الی 18.30
:n23:
تکراری :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا مهدی...حال بچه رو نگیر دیگه....:n19:نقل قول:
تبعیضی وجود نداره . خوشم نمیاد فرق باشه بین بعضی ها .نقل قول:
در چنین مواقعی یا درستش میکنم یا خودم میرم .
منظورم شخص خاصی نیست .
خوبه باز تو خرداد ماه ساعت 6 و نیم عصر هوا روشنه وگرنه باید تو تاریکی می اومدیم خونه D: خدا ازشون نگذره
سلام دوستان
یکی از بستگان فراگیر شرکت کرده بود بعد تو آزمون اصلی روانشناسی کرج قبول شده
این بنده خدا مدرک پیش دانشگاهی نداره رشتش کاردانش بوده می خواستم بپرسم تاریخ ثبت نامش کی هستش ؟ میتونه باسه مهر 92 ثبت نام کنه
معمولا چقد طول میکشه پیش دانشگاهی گرفت ممنون میشم پاسخ بدید
سلام بچه ها بالاخره این میانترم ها برای تغییر باز شده یانه؟:n14:
بچه ها یه سوال دارم : ببنید یه درسی پیشنیاز یه درس دیگه است میشه هر دو رو تو یه ترم بردارم ؟ زود تند سریع جواب بدید :n02:
امروز از مسئول آموزشمون پرسیدم ولی گفت فعلا معلوم نیست ولی چون انتخاب واحد ها شروع شده و میخوان هر چه سریع تر نمرات رو تایید کنن احتمالش خیلی کمه یکی از دوستای منم چند صدم کم آورده و منتظره باز شدن میان ترم هاست .نقل قول:
در صورتی میتونی درس رو با هم ور داری که ترم قبل درس رو افتاده باشینقل قول:
به عنوان مثال من این ترم در صورتی میتونم میانه 1 و میانه 2 رو باهم وردارم که ترم قبل میانه 1 رو داشتم و افتادم و حالا این ترم جفتشو با هم ور میدارم
فقط دقت کن که اگه اینجوری ورداری ریسک محسوب میشه چون خدای نکرده اگه میانه 2 رو قبوول شی و میانه 1 رو بیفتی یعنی جفتشو افتادی .
از بد اقبالی نیوفتادم :n02: فقط خدا این ترم رو به خیر بگذرونه امیدوارم درسهایی رو که انتخاب کردم زمان امتحاناشون رو هم نیوفته :n27:نقل قول:
نه ... این قانون رد شده ... مثلا میانه 2 رو قبول میشی ولی اون میانه 1 رو باید پاس کنینقل قول:
بدبخت شدم :n02: 6 تا درس برداشتم امتحان اکثرشون پشت سر هم ــه :n27: در عرض 10 روز من باید 6 تا امتحان بدم ! اونم صبح و عصر :n08: برنامه ریزی این ترمشون واقعا افتضاحه . برداشتن عمومی ها رو گذاشتن جز اولین امتحان ها اختصاصی ها رو گذاشتن پشت سر هم . خوب ن ا... (:n09:) اون عمومی ها رو بزار بین امتحانای اختصاصی :n27: اولین امتحانشون هم عمومیه (تفسیر موضوعی قرآن ) . آخه من نمیدونم یعنی اینا نمیتونستن بین دروس اختصاصی الزامی یه روز وقت بدن ؟ خوب نمیتونستن بین این دروس , واحد های عمومی یا اختیاری رو بزارن ؟ خیلی سخته ؟
ناسلامتی میخواییم شب امتحان درس بخونیم ها اگه گذاشتن :n02:
اینم از وضعیت نمراتشون . انتخاب واحد ترم بعد رو کردیم در حالی که اصلا نمرات تشریحی ترم قبل نیموده :n09:
سلام کوروش جان صبور باش ، زیاد به خودت فشار نیارپیام نور همینه !! :n09::n02:
ادم نمیتونه جلو جلو تصمیم بگیره برای ترم ایندش.باید علی بی غم باشی.
فدات...:sq_25:
دهنت سرویس :n02:نقل قول:
ناسلامتی میخواییم شب امتحان درس بخونیم ها اگه گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم1ساعت و نیم دیگه انتخاب واحد دارم.خدا به خیر بگذرونه.:sq_13::n02:
این رو بگوش یکم جون بگیری برای شروع ترم ::n20:
سایت از بس شلوغ باز نمیشه برام :n02: مثلا زمان انتخاب واحدم رسیده :n02:
سلام دادانقل قول:
الان که باز میکنه. ولی یه درس ها ارائه نشد ... کلا خراب کرد به این ترمم:n03:
سلام مجدد
آقا ممکن هست درسی که موقع انتخاب واحد ارائه نشده باشه ، بعد چند روز ارائه بشه ؟ مثلا موقع حذف و اضافه؟:n15:
اگر این درس لعنتی ارائه نشه ، واحد عملی هام بهش گیر میکنن و خراب میشه :n27::n28::45:
سلامنقل قول:
آره امکانش خیلی زیاده . همین امروز یه درسی رو میخواستم بردارم ولی ارائه نشده بود . زنگ زدم کارشناس مون گفت بیایید درخواست بدید اگر تعداد درخواست ها زیاد شد ارائه میشه و میتونید تو حذف و اضافه بردارید .
این درس منم اختصاصیه اگر این ترم برندارم ترم بعد 2 تا از درس هام میمونه
اقا کوروش مرسینقل قول:
حالا باید دنبال رفقا بگردیم که ترم پیش، پیش نیازش رو پاس کردیم . :n02: اگر 15نفری بشیم فکر کنم درس ارائه بشه . چون درسی هست که افتادنی زیاد داره ( اینجور که رفقا گفتن ) :n13:و مجبور میشن ترم دیگه بردار
توکل برخدا
به گزارش پایگاه خبری پیام نور : PNUNA.COM
منم یه نکته ای رو بگم امیر جاننقل قول:
ممکنه درس ارائه شده و تو لیست شما نیست . برو دانشگاه به مسئول آموزش بگو برات ور داره .
به عنوان مثال ترم پیش بنده خواستم تربیت بدنی 1 رو وردارم اما تو لیستم نبود ولی درس ارائه شده بود .........
دوستان کسی جواب این سوالا رو نمیدونه؟ :n27:نقل قول:
این سر ترم جاری من هم هنوز تولید نشده انگار...باید برم دانشگاه به نظرتون؟ :n29:
بچه ها ذخیره و بازیابی رو میشه تابستون نمره خوبی آورد ؟ بدون میان ترم؟:n13::n13:
آره هر چه زودتر به مسئول آموزش خبر بدین ببینین قضیه چیه .....تا دیر نشده :n02:نقل قول:
تابستون مگه دروس تخصصی میشه برداشتنقل قول:
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ... میشه درسهایی مثل فیزیک 2 رو برداشت ؟
معارف و عمومی که میشه برداشت
جدیدن رویت شده که میشه .... :n02:نقل قول:
اما یه نکته : ممکنه اون درسی که مد نظرتونه نباشه تو لیست . اما تخصصی هم میدن تابستون :n16:
آره اکثرا ارائه میشه من الان دو تا تابستونه که اختصاصی ها رو بر میدارم ولی خوب به شخصه موقع امتحان پشیمون میشم :n02: ولی با هر سختی که شده پاس میکنم :n09:نقل قول:
نقل قول:
تابستون مگه دروس تخصصی میشه برداشت
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ... میشه درسهایی مثل فیزیک 2 رو برداشت ؟
معارف و عمومی که میشه برداشت
عرف اينه كه درس هاي ترم هاي آخر رو ميدن و يه سري درساي ترم پايين مثل رياضي 1 و عمومي ها
فيزيك 2 رو تا حالا نشده بدن
فعلا 20 واحد فول ورداشتم . تا ببینیم خدا چی میخواد .
ببینم مهدی مگه ترم تابستون تربیت بدنی 1 رو پاس نکردی ؟ نکنه افتادی :n24: :دی
نه تابستون هیچی ورنداشتم :n02: تاحالا خوشبختانه نیفتادم :n02: وگرنه میفتادم الان دست و پام میشکست :n02:نقل قول:
فقط خدا به دادت برسه :n02: من سال پیش تربیت بدنی 1 رو برداشته بودم از دروس اختصاصی بیشتر اذیتم کرد :n27: استاد تربیت بدنی هر جلسه اونقدر ما رو اذیت میکرد که همون جلسه اول قند خون من اومده بود پایین :n09: تا یه هفته هم بدنم درد میکرد حتی نمی تونستم راه برم :n02: تا حالا اونقدر ندوییده بودم . آخر سر هم بهم نمره عملی زیر 10 داده بود که با نمره ورقه شده بودم 13 و خورده ای :n29:نقل قول:
خدا ازش نگذره هی :n09:
ما که هنوز نمره تشریحی ها رو نزدن. :n24:
ثبت نام اصلی رو هم که میزنم میگه از 20 بهمن ساعت 11 صبح باز میشه واسه شما :n23:
این استاد برنامه سازی پیشرفته هم نمره تشریحی رو صفر :n04: زده. یکی نیست بگه وقتی هنوز داری تصحیح میکنی چرا الکی واسه همه صفر رد کردی :n13:
امیدوارم استاد تربیت بدنی ما خوب و فهمیده باشه :n02:نقل قول:
راستی واسه تربیت بدنی ، باید با لباس ورزشی بریم دانشگاه :n02: ؟ جلوی دخترا ضایع س :n02:
تو که تجربه داری بگو چه خبره :n02: چیا لازمه :n02:
ببینم تو گرگان مختلطه ؟ :n08:نقل قول:
نه با لباس خواب هم بری کافیه :n08:
من عملی شدم 18
پس من ترم تابستان آینده چیکار کنم ؟ ( حالا این ترم شروع نشده فکر تابستونیم !!! ) ... اگر درخواست بدیم میزارن واسمون ؟
راستی بچه ها راسته که میگن امسال عید بیشتر از 5 روز تعطیلی نداریم به خاطر انتخابات ؟
این قانون مشروطی هنوز تصویب نشده در پیام نور درسته ؟ منظورم 4 بار ( یا 3 بار ) و سپس اخراج هست
هر درسی رو انتخاب می کنم پیام سیستم میده میگه برای این ترم در نظر گرفته نشده یا غیر فعال است !
فعلا که سایت پُکیده
اره باید لباس ورزشی ببری :n09: ولی دیگه دخترا نمی بیننت که :n02: مختلط نیست که . بیخودی به دلت صابون نزن یه جوری برنامه ریزی میکنن که سایه دخترا رو هم نبینیم :n09:نقل قول:
خلاصه یه چیزی میزارن دیگه :n02: تو ترم تابستون خلاصه اش یه 8 واحدی هر جور که شده میتونی جور کنی از اختصاصی گرفته تا عمومی و اختیارینقل قول:
دروغه :n09:
من تو این 2 سال و نیمه که تو پیام نورم ندیدم کسی رو اخراج بکنن ولی دیگه دانشجویی که 4 بار مشروط میشه رو باید یه گوش مالی داد که سر به راه بشه :n02:
مرسی کوروش عزیز از پاسختنقل قول:
حالا توی این 2 سال و نیم ، تابستون چیا برداشتی ؟ بیشتر تخصصی بوده ؟ شده مثلا ترم 4 رو تموم کرده باشی و درسهای پایه ی ترم 5 رو تابستون ارائه بدن و برداری ؟
گوش مالی رو خوب اومدی :n02: