کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره که دانلود کنم
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره
Printable View
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره که دانلود کنم
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره
این ورژننقل قول:
Trial version of Kaspersky Internet Security 2011 (11.0.1.400) ( English ) 103.91 MB
اگه اجازه دانلود نداد برو اینجاکد:http://downloads.kaspersky-labs.com/trial/registered/508PKD9GWW7Q0YQS35BN/kis11.0.1.400en.exe
کد:http://www.kaspersky.com/internet_security_trial?done=1
برای ذخیره کردن آپدیتها به این پست مراجعه کنید:نقل قول:
برای استفاده از آپدیتها به این پست مراجعه کنید:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5171951&postcount=2487
شاد باشید :40:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5173026&postcount=2491
آقا من کسپر ورژن pure رو نصب کردم ولی کلا ارتباط منو با شبکه و اینترنت قطع کرد و اصلا نمیتونم وصل شم و حتی اگه پاکشم بکنم وصل نمیشه . چجوری وصل شم دوباره؟
دومین سوال اینکه چجوری میشه اکتیوش کرد با تریال ریست؟ وقتی برنامه نصبش تموم میشه کدوم گزینه رو باید بزنم؟
active licence
avtive terial licence
aactive later
سلام برای اکتیو کردن روی activate with trial licence کلیک کنید.
برای مشکل شبکه هم دقت کنید شما روی آیکون آنتی ویروس کلیک راست نکرده باشید و گزینه ی block network traffic رو انتخاب نکرده باشید
دوست عزیز مشکل حل شد . الان من اینو اکتیو نکردم نصب کردم بعد با آپدیت آفلاین آپدیتش کردم .نقل قول:
اینجوری آنتی ویروس کامل کار میکنه؟
حالا اگه بخوام اکتیوش کنم باید چیکار کنم کلیدی داره که بشه باهاش اکتیو کرد؟
من فقط تریال ریستو دارم .
باسلام
من با يه مشكل عجيب روبرو شدم. ديروز ورژن 11.0.1.400 اينترنت سكيوريتي كاسپر رو نصب، اكتيو و آپديت كردم. و چراغ برنامه سبز شد. بعد گذاشتم يه Full Scan انجام بشه. يك تروجان داخل محتويات يك فايل ايميج پيدا كرد ولي با توجه به اينكه فايل اصلي ايميج يه DVD بود نميتونست به تروجان دسترسي پيدا كنه و اون رو پاك كنه و گزينههاي پيشنهادي خود آنتي ويروس نيز همه غير فعال و بصورت خاكستري رنگ بودند بنابراين هيچ راهي نبود جز پاك كردن خود فايل ايميج. من فايل ايميج رو بصورت كامل پاك كردم ولي از اون به بعد چراغ برنامه به رنگ قرمز در اومده و پيغام ميده كه تروجان پيدا كردم دقيقاً همون آدرس فايل ايميج كه حالا پاك شده هر كاري كردم نتونستم برنامه رو به حالت عادي برگردونم حتي با نصب مجدد، آپديت، فول اسكن مجدد و ...
حالا سئوالم اينه كه چجوري چراغ برنامه رو سبز كنم؟
دوست عزیز این یه باگه و تو این ورژن هست و نمیشه کاریش کرد.حداقل من که نتونستم
سلام به همه
دوستان من می خواهم آنتی ویروس بخرم ولی بین کسپر و نورتون موندم دوستان به توجه به این دو محصول کدوم را به من پیشنهاد میدهید منظورم نسخه Internet_Security هستش
سوال دومم اینکه من می خواهم این آنتی ویروس رو هم رو پی سی نصب کنم و هم روی note book برای این کار باید نسخه 3 یوزر را بخرم؟؟
و اینکه پشتیبانی نورتون در ایران چه طوری هستش و میشه روش حساب کرد؟؟؟
ممنون از همه
بچه ها يه سوال دارم آيا از آپديتهاي kis ميشه براي Kaspersky PURE هم استفاده كرد؟
دوستان چرا من هرچی کسپراسکای 2009 رو نصب میکنم باز هم این ارور رو میده
Start Application Repair
که وقتی روی این گزینه کلیک میکنم سیستم ریسیت میشه و باز هم همین ارور رو میده
دوباره باید تعمیرش کنم
عزیز خوب 2010 یا 2011 نصب کن . چرا خودتو اذیت میکنی!نقل قول:
دوست عزیز من چون اینترنت ذغالی دارم
میرم کافی نت و با نرم افزار KasperskyUpdater آپدیتهای جدید رو دانلود میکنم
حالا اگه 2010 رو نصب کنم
آیا نرم افزاری مثل KasperskyUpdater هست که بتوانم از طریق کافی نت دانلود کنم؟
اگه هست لطفا لینکش رو قرار دهید
ممنون
من از این نرم افزار استفاده نمیکنم ولی ولی فکر میکنم برای 2011 هم کار بکنه .نقل قول:
اینم لینکای آپدیتر دو ورژن متفاوت میتونید ا این سایتا دانلود کنید.
کد:http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Kaspersky-Updater.shtml
http://www.brothersoft.com/kaspersky-updater-download-233361.html
دوست عزیز سایتی هم هست که بشه آپدیتهای جدید رو مستقیم دانلود کنیم؟
یک سوال دیگه
حجم آپدیتهای جدید 2010 چند مگ هست؟
شما می تونی برنامه رو آفلاین نصب کنی و بلافاصله بعد از نصب بری توی تنظیمات فایروال کسپراسکی یا هر برنامه دیگه ای که استفاده میکنی و برنامه مورد نظر رو به لیست برنامه ها و فایل هایی که به اصطلاح Deny یا Block میخوان یشن اضافه کنی تا جلیو ارتباط با اینترنت رو بگیری.نقل قول:
دوستان یه سایت خوب معرفی کنید واسه گرفتن آپدیت بصورت آفلاین آخه من از هرسایتی که دانلود میکنم کپی میکنم همونجایی که باید باشه آپدیت رو که میزنم ارور میده . کاسپر تریال ریسیت نداره؟ چطور کی بدم به کاسپر 2011
نقل قول:کد:www.---------.com
تریال ریسیت کسپر تو امضام هستنقل قول:
دوستان لطفا لینک Kaspersky 2010 ورژن 9.0.0.763 رو لینکش رو برای دانلود قرار بدهید
رفتم یک آپدیت 80 مگی دانلود کردم که به ورژن 9.0.0.463 نمیخوره و به روز نمیشه
خیلی ممنون
سلام دوستان
يه مشكلي كه من با كاسپر دارم اينه كه تو مسير زير كلي فايل با پسوند tmp ايجاد ميشه و مرتب هم از حجم درايو كم ميشه مي خواستم ببينم ميشه كاري كرد كه اينها را حذف نمود يا بشه تنظيم كرد كه اصلا ايجاد نشه.نسخه كاسپر هم 8.0.0357 هست
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
دوست عزیز شما میتونید به سایتنقل قول:مراجعه کنید هر چی بخوای اونجا هست از اپدیت بگیر تا نرم افزاری دیگهکد:www.---------.com
شما می تونید از تنظیمات وارد قسمت reports and storage بشید و اونجا کلید clear رو بزنید.نقل قول:
دوست من اين كار رو كردم اما باز هم تموم فايل ها هستند هيچي پاك نشدنقل قول:
self-defence رو غیر فعال کنید بعد فایلها رو دستی پاک کنید دوباره SD رو فعال کنید. هیچ مشکلی هم پیش نمیادنقل قول:
سلام من Kaspersky2011 دانلود کردم چطوری كرك و سريال کنم راهنمایی کنید
دوستان +این متن دقیقا چی میگه در سایت کاسپر دیدمش
Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7.
می گه ورژن های 9.0.0.736 (کریتیکال فیکس 2) و بالاتر با ویندوز 7 سازگار هستند.
سلام من Kaspersky2011 دانلود کردم Internet Download Manager غیر فعال شده راهنایی کنید وقتی Kaspersky را پاک میکنم فعال میشودInternet Download Manager راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
برای استفاده از اون شما به اینترنت وصل شو و گزینه اکتیو تریال رو بزن و 30 روز اونو فعال کن بعد از 30 روز یه برنامه هست تو امضا دوستمون تو صفحه قبل تریال ریسیتر اونو دانلود کن و طبق راهنما استفاده کن و دوباره همین تریال رو 30 روز اکتیو کن به همین سادگی
اين گزينه در قسمت تنظيمات كسپراسكي 2010 هست به نام concede resources to other applications كه در قسمت optionsتنظيمات واقع شده به چه كار ميايد وبراي انتي ويروس چه فايده اي دارد لطفا كسي جواب دهد.باتشكرفراوان
سلام
من kav_rescue_10 رو دانلود کردم.حالا چطور میتونم سیستممو اسکن کنم.ممنون میشم راهنمایی کامل کنید.راستی این فایلو باید رایت کنم؟! ممنون
سلام
برای فول اسکن کردن
اینترنت وصل باشه بهتره یا نباشه؟
یا اینکه فرقی نمیکنه؟
ممنون
پس چرا يك ادم باحال و با مرامي جواب سوال من را نمي دهد.باتشكرازسايت خوبتون.نوكر تمام وقت شما karkas20
من نرم افزار Kaspersky Pure 9.0.0.192 رو دانلود کردم از آنتی یوروس و انترنت سکیوریتی خیلی بهتر هست.
اما دوست من Key و سریال نمی تونی براش گیر بیاری و باید فقط همیشه از trial استفاده کنی .
خب مگه تریال چشه؟
اگه می خواهید تریال ریسیتشو از آدرس زیر دانلود کنید
کد:www.pc-mechanic.persiangig.com\ktr.exe
آیا دوستان با این مشخصاتی که سیستمم داره پیشنهاد نصب KIS2011 رو میکنید:
CPU: Intel Pentuim D 3.0 Ghz 4Mb
Ram: 2 Gig Dual Channel
Main: Gigabyte 8I945P-G
VGA: GF8400 512Mb
HDD: Samsung 1T
Power: Green GP380A
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسپر 2011 باعث میشه که DVD های خام بسوزند و از کار بیفتند؟
چرا کسپر 2011 جلوی اجرا شدن بعضی از برنامهها مثل Jetaudio قد علم میکنه و مشکل ساز میشه؟
این دو مورد رو در چند سیستم که کسپر داشتن به خوبی مشاهده کردم و از این مطمئن هستم.
شاد باشید :40:
سلام.وقتی kaspersky internet security در حال اجرا هستش دانلود منیجر ارور دانلود میده ولی وقتی می بندمش خوب میشه.چه باید کرد؟!