با سلام من وقتی متنی رو از اینترنت که دارای حروف فارسی و انگلیسی و پرانتز (علامت) است رو توی ورد کپی میکنم جای پرانتز و بعضی حروف و علائم عوض میشه دایرکشن هم روی rigt to left قرار داره(word 2010)
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
با سلام من وقتی متنی رو از اینترنت که دارای حروف فارسی و انگلیسی و پرانتز (علامت) است رو توی ورد کپی میکنم جای پرانتز و بعضی حروف و علائم عوض میشه دایرکشن هم روی rigt to left قرار داره(word 2010)
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
دو تا سوال داشتم.
1. خط پایین پی نوشت رو چطور میتونم بیارم سمت راست و راست نویس بنویسم؟
2. یه متن میخوام بنویسم میخوام پنج صفحه اول سفید باشه و از صفحه ششم شماره یک بخوره به بعد.
میشه همچی چیزی؟
نقل قول:
سلام دوستان این چند مورد را به من می گویید مرسی از شما خیلی احتیاج دارم
يه سوال در مورد پي نوشت دارم
دو تا پي نوشت توي يك صفحه داريم 1 و 2.
دومي رو اينتر ميزنيم تا بره توي صفحه بعدي
صفحه بعدي خودش يك پي نوشت داره
چكار كنم پي نوشت 2 صفحه قبل كه ميره توي صفحه جديد بشه شماره 2 صفحه جديد.
نقل قول:
سلام
word options> Advance قسمت Show document content اگه گزینه show picture placeholders تیک داشت تیکش رو بردارید و OK کنید.
در ضمن این مشکل قبلاً هم مطرح شده بود که گویا مشکل از فایروال بود که ارتباط ورد با اینترنت رو بلاک می کرد!!!
سلام
من یک مشکل اساسی با فرمتی که دانشگاه برای پایان نامه می دهد دارم
اون هم اینه که دانشگاه یک فایل نمونه می دهد که در آن از استایل های مختلف برای جاهای مختلف استفاده شده است
حالا سوال من این است که من چطور از این استایل ها برای تنظیم فایل خودم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای هر قسمت یک استایل تعریف شده است
ممنون اما مشکل من با پی نوشت اینه که دو تا پي نوشت توي يك صفحه داريم 1 و 2.نقل قول:
دومي رو اينتر ميزنيم تا بره توي صفحه بعدي
صفحه بعدي خودش يك پي نوشت داره
چكار كنم پي نوشت 2 صفحه قبل كه ميره توي صفحه جديد بشه شماره 2 صفحه جديد.
چجوری میشه چند تا عکس توی یه فایل ورد گذاشت و وقتی اینتر میکنی یا جمله ای اضافه میشه یا حذف میشه عکس ها با همون نوشته های متن جابجا شن نه اینکه بهم بریزن ؟ همچین چیزی میشه ؟
به نظر من بهترین روش برای قرار دادن عکس تو متن در ورد قرار دادن تصویر در Text Box هستش.نقل قول:
با سلام
چطور میتوان تمامی تنظیمات وورد 2007 را مانند روز اول نصب، برگرداند؟ یکبار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم، تاثیری نداشت.
نقل قول:
ر صورتی که با نرم افزار Microsoft Word زیاد سر و کار داشته باشید ممکن است ناخواسته تنظیمات این برنامه را تغییر داده باشید ، سپس هر کاری کرده اید نتوانسته اید آنها را به حالت قبلی بازگردانید یا گزینه ای در تنظیمات را گم کردید. گاهی با نصب مجدد برنامه هم تنظیمات به گذشته باز نمیگردد. در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی ساده از طریق رجیستری بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید تمام تنظیمات نرم افزاری برنامه را به حالت پیش فرض هنگام نصب برگردانید. این ترفند بر روی کلیه نسخه های Word قابل اجراست. [/SPOILER][SPOILER=بازگرداندن تنظیمات Word به حالت پیش فرض از طریق رجیستری]برای این کار:
ابتدا دقت کنید برنامه Word کاملأ بسته باشد.
از منوی Start به Run رفته و عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.
سپس به مسیر زیر بروید:
HKEY-CURRENT-USER/Software/Microsoft/Office/(10.0)/ Word/Data
همان طور که می بینید 10.0 در پرانتز قرار گرفته است. بسته به نوع آفيس مورد استفاده ، عدد مشخص شده در این مسیر متفاوت است. مثلا براي آفيس 2000 ، اين عدد 9 بوده و برای آفيس 2003 ، 10 یا 11 و براي آفيس 2007 اين عدد 12 ميباشد.
اکنون روی شاخه Data راست کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید. نام آن را به Data-Ajayeb 2009 یا هر نام دیگری غیر از Data تغییر دهید.
اکنون رجیستری را بسته و یکبار سیستم را از نو راه اندازی کنید.
خواهید دید که تنظیمات Word به حالت اولیه بازگشته است. ( یک شاخه Data جدید و دست نخوره ایجاد شده است.)
کاربران تازه کار دقت کنند این کار تنها جهت بازگرداندن تنظیمات نرم افزاری Word است ، طبعأ فایل های شما آسیبی نخواهد دید.
کد:http://www.vatanp30.blogfa.com/cat-121.aspx
ممنون از راه حل شما.نقل قول:
این ترفند را انجام دام و تنظیمات وورد را به حالت اول برگرداند. اما هنگامیکه یک فایل از قبل نوشته شده را باز میکنم باز هم تنظیمات قبلی خودش را دارد! چطور میتوان تنظیمات اعمال شده بر روی این فایل از قبل نوشته شده را به حالت اول برگرداند؟
سلام دوستان مشکلی که برام پیش اومده یه متن چند صفحه ای دارم میخوام در ص اول یه متن بنویسم و همین که اینتر میزنم کل صفحات جابجا میشن راهی هست که تو ص مورد نظر اینتر بزنم ولی صفحات بعدی تغییر نکنن ( ص مورد نظر نصفش خالیه و نوشته نداره)
سلامنقل قول:
متنی که تو صفحه بعدی دارین رو از طریق Page Layout>Breaks>Page ببرین به صفحه بعد، دیگه هر چی اینتر بزنین تاثیری نداره تا جایی که برسین به صفحه بعد
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم مشه یه کلمه ای رو به اول تمام خط های یه فایل متنی اضافه کرد ؟
من می خوام یه کلمه ای رو به اول 5000 خط از یک فایل متنی اضافه کنم.
لطفا راهنماییم کنین.
سلام دوستان یه متن را چطوری عمودی کنم ورد 2010 .منظور فقط یک متنه نه اینکه همه متن های داکیونت
سلام
من هنوز یه ورد 2010 که کرک اکتیو داشته باشه ، نتونستم دانلود کنم. کسی سراغ داره؟
سلام دوست عزیز به آدرس زیر برو .این مجموعه ی کامل Microsoft Office 2010 نیست و فقط Microsoft Office Word 2010 است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oft98.ir/software/office-tools/2028-Microsoft-Office-Word-2010.html
فاصله ی بین s و o رو بردار.
سلام
یه فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم فونتش رو عوض کنم
سلام.چطوری میشه چند صفحه به حالت landscape رو ما بین صفحاتی با فرمت portrait جا داد؟یعنش چیکار کنم که تو یه فیل ورد از هر دو نوع صفحه داشته باشم؟
سلامنقل قول:
با استفاده از سکشن و ایجاد صفحات از طریق Page layout>Breaks>Next page
می تونید این کار رو انجام بدید.(همچنین باید گزینه link to previous رو غیر فعال کنید)
سلام من ورود را از خود ویندوز اصلی سیستم موجود بود نصب کردم ولی ناقصه و مثلا قسمت Equation وجود ندارد
با درود
دوستان من توی ورود نزدیک به 150 شع رو در هر برگه نوشتم. این شعرها توی جدول سه تایی نوشته شدن و زیرنویس پایین هر برگه هم وجود داره. حالا می خواستم این شعرها رو درهم کنم. یعنی به صورت خودکار جای شعرها در صفحات گوناگون به گونه ی شانسی عوض بشه
آیا راهی وجود داره؟"
سلا م
من می خوام یه مقاله رو تو word کپی کنم
مشکلم اینه که بعد از کپی کردن بعضی از کلمات که بهشون لینک داده شده ترتیب جمله رو عوض میکنن
یعنی کلمه اول میره وسط جمله و ادامه اون دوباره میره اول جمله
باید چه کارش کنم که ترتیب جمله بندی خراب نشه ؟
سلام.
آقا در ورد 2010 چطور میشه کاری کرد که متن ها به محض بسته شدن به طور پیش فرض با حالت ورد 2007 ذخیره بشند. ممنون.
سلامنقل قول:
Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد پیست کنید ببینید باز همین مشکل رو دارید؟!
Word Options>Save>Save file in this formatنقل قول:
و تو منوی کشویی گزینه Word 97-2003 رو انتخاب کنید.
این کار رو انجام دادم ولی باز همون فرمت 2010 ذخیره میکنه.:41:نقل قول:
سلام بهدوستان
من یه سوالی داشتم اینکه من می خواهم تو یه فایل ورد یکسری از جملاتی را که با فونت خاصی هست رو انتخاب کنم و فونت آن رو تغییر بده آیا امکانی هست که ورد این کار رو انجام بده مثل replace فقط به جای دو کلمه دو فونت رو تغییر بده
سلامنقل قول:
برید به Replace , قسمت پایین More رو باز کنید .بعد Format رو باز کنید و سپس Font رو بزنید و فونتی که می خواید تغییر کنه رو انتخاب کنید و OK.
برای قسمت Replace with هم این کار رو انجام بدید و Replace all رو بزنید.
ممنون دوست عزیز ولی امتحان کردم نشد.من نمی خوام که کلمه خواستی رو فونتشو عوض کنم می خوام همه کلمه ها با اون فونت رو عوض کنم
سلام
من یک مشکل اساسی با فرمتی که دانشگاه برای پایان نامه می دهد دارم
اون هم اینه که دانشگاه یک فایل نمونه می دهد که در آن از استایل های مختلف برای جاهای مختلف استفاده شده است
حالا سوال من این است که من چطور از این استایل ها برای تنظیم فایل خودم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای هر قسمت یک استایل تعریف شده است
من قبلاً هم این سوال را پرسیدم ولی جواب نگرفتم خیلی برام حیاتی است
سلام
چند مورد در پنجره paragraph هست
window orphan control
keep with text
و ....
فکر می کنم مشکلم را این گزینه ها حل کنند
مشکل اینجاست که نمی دانم این گزینه ها را چطور باید استفاده کرد
یعنی به جز اینکه تیک بزنیم
چطور تعریف کنیم
1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟
سلام
کاش سوال های قبلی ام سریع جواب داده می شد
راستش من به صورت دستی نقطه چین زدم در فهرست
حالا می خوام در کادر replace تعریف کنم که کلید tab جایگزین اون نقطه ها شود
چطور کلید Tab را تعریف کنم
سلام
من آفیس 2010 نصب کردم اما وقتی میخوام ورد رو باز کنم یه پیغام میده که عکسشو میذارم. موقع بستن هم همین پیغام میاد دوباره. این چی هست؟ چطوری از بین ببرمش؟
[IMG]img]http://cend.net76.net/photos/77a78fc05c88.jpg[/img[/IMG]
سلام
تو رسم نمودار تو ورد یا اکسل مشکل دارم. می خوام نموداری رو رسم کنم دو سری داده رو با هم تو یک نمودار رسم کنه. یه سری از این داده ها بازه دارند یعنی باید به شکل مربع تو نمودار نشون داده شن و سری دوه هم به شکل ضربدر داخل این مربع ها باشن، کاری که انجام دادم به شکل زیر هست
یه سری مقادیر جرمی برای چند ذره بدست اوردم که هر ذزه یه سری داده تجربی(به شکل بازه) داره و یه سری داده های تئوری من(نقطه ای). داده های تئوری داخل بازه های تجربی قرار داره و کلا میخوام این چند ذره با مقادیر تجربی و تئوری بدست امده تو یه نمودار باشن
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
با سلام.
در وورد 2007، بعد از اینکه header رو وارد کردم، اندازه خطوط رو ناقص و نصفه زده است. همانطوری که در شکل زیر میبینید، خط header در صفحه سمت چپ ناقص است اما در صفحه سمت راست کامل. تمامی صفحات به صورت یکی در میون، همین مشکل را دارند. اگر راهنمایی کنین، ممنون میشم.
سلام چطور میشه در ورد 2007 خطوط یک پاراگرفا را هم اندازه کرد؟ به طوری که اول و آخر خطوط با هم برابر باشند؟
با سلام
بنده يك سري اعداد رو در ورد تايپ كردم و ميخوام ورد سه رقم سه رقم اعداد ((بر اساس ارزش مكاني مثل 123456789 رو به صورت 123,456,789)) نشون بده براي اينكار بايد چكار كنم؟؟:19:
با سلام.
من یه فایل وورد دارم که 500 مگابایت حجم داره. درواقع محتوی عکس و متن است. هنگام کار کردن با وورد هر از چند دقیقه قفل میکند و امکان سیو کردن هم از بین می رود. آیا راهی برای جلوگیری از قفل کردن سیستم وجود دارد؟