سلام..
سرعت دانلود 20 كيو بايت
ساعت 11:40
Printable View
سلام..
سرعت دانلود 20 كيو بايت
ساعت 11:40
خب سایت پشتیبانی Asus که بدرد نمیخوره و یکی از بدترین سایتهای پشتیبانی هستشنقل قول:
البته Asus AM602 مدتیه که دیگه تولید نمیشه و شرکت Asus بدلیل تقلب زیاد در این مدل دیگه ساپورتی صورت نمیده
شاید این حرکت در راستای فروش مدلهای جدید Asus هم صورت گرفت
در زمینه کیفیت Asus بیشتر تجربه شخصی هستش و البته صحبت هایی که قبلا در انجمن شده بود هم می تونید لحاظ کنید
حال اگه فرضا Asus رو بهتر ندونیم ولی حداقل هم سطح TP-LINK TD 811 هستش
چون وقتی قطعات Asus اگه بهتر از TP-Link نباشه حداقل در همون حده و هر دو مودم از چیپست Symphony SY602 استفاده میکنند
چطور ممکنه TP-LINK TD 811 بهتر از Asus AM602 باشه؟
در ضمن قیمت TP-Link حدودا 10 هزارتومان کمتر از Asus هستش
و این رو درنظر بگیرید Asus با تمام ISP ها سازگار هستش و هیچ ISP نمی تونه بهانه بیاره مودم شما با ما نمیخوره
ولی TP-Link مثل Asus نیست و شاید برخی ISP ها سرش بهانه بیارند
(البته در رشت فکر کنم تمام ISP ها با TP-Link موافق هستند و سرش بهانه نمیارند)
من در کیفیت محصولاتasus شک ندارم.و همیشه مادربورد و نوت بوک های ausu را بهترین تولید های این شرکت میدانم.نقل قول:
سایتasus هم از نظر پشتیبانی بسیار عالی است بستگی به محصول داره .
هیچ وقت مشکلی در پشتیبانی نوت بوک و مادربوردو........ نداشته
در ضمن کلی برسی نکنید چون tp-link فقط td-811 تولید نکرده.
من همیشه در برسی خودم 1 مدل با 1 مدل دیگر را برسی میکنم.
در ضمن مشکلات با isp های مختلف حل شده راحت می توانید مشکل خودتان را در سایت فرادانش حل کنید.
با تشکر.
هادی
خط 552 - سرویس 512 محدود - شاتل :
سرعت: 70
پینگ: زیر 300
شب/روز فرقی نداره.
سلام آقا هادی گل! چطوری؟ چرا روم به دیوار ، گلاب بروتون .... زدی؟!نقل قول:
من پرسیدم چرا اون مدل TP بهتره ؟ شما که فروشنده ای باید تفاوت کارایی و قیمت و تجهیزات و کیفیت قطعات وگارانتی رو یکجا بررسی میکردی و اینجا میگفتی!
من کلا این دو مدل از دو برند رو قبول ندارم! منظورم نبود که ایسوس بهتره ویا تجهیزات و ...ش بهتره!
ایشالا این دفعه اگه خواستم از این جور چیزا بخرم میام پیشت ببینم چیا میفروشی!؟ کجا هستی؟ برام پ خ کن!
من از دیروز مشکل تو کانکت شدن داشتم ارور 720 یا 738 میداد! بعد از چند بار کلنجار رفتن بزور کانکت شدم شما مشکلی نداشتید؟ البته الان خوب شده!
اندیشه مرکز 7
قربونتنقل قول:
دست درد نکنه.
من همه چی میفروشم .
از شير مرغ تا جون ادميزاد
اگر محصولا ال جی خواستی یه خبر بده به من یه حال اصاصی بهت بدم.(صوتی تصویری لوازم خانگی و...........)
چرا دیروز منم مشکل داشتم مودم کانکت میشود اما هیچ صفحه باز نمیکرد.
بابا بی خیال کانکت دستی شو pppoe تنظیم کن کلک کار بکن.
با تشکر.
هادی
من الان دو روز به پایان اشتراکم باقی مونده
اگه من تمدید موقت کنم منظورم 300 مگ در سه روز
آیا اشترکم همون دو روز تموم میشه یا بعد از سه روز ؟
سلام.. ديشب يهو ساعت 12 انگار سراسري قطع شد.. الان هم كه اصلا سرعت جالب نيست...:41:
727 اندیشه سبز خزر .
128 نامحدود سرعت دانلود 30.
همه چی اروم .
مشکلی نیست.
با تشکر.
هادی
تائید میشه من و یکی از دوستانم ه قطعی داشتن بعدشم که سرعت مثه همیشه داغون بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دیشب از ساعت 12 تا 1 کلا اینترنت تعطیل بود ولی بعدش خوب بود من تا صبح 1.3 گیگ دانلود کردم 128 محدود اندیشه مرکز 2 :5:
سلام. سرويس 128 نامحدود انديشه سرعتش چجوريه؟من امروز اينو گرفتم داغونه سرعتش.هميشه اينجوريه يا امروز كلا خرابه؟
سرعتش بین 25 تا 31 هست همیشه اینجوریه
:41:جدي؟مي دونستم نميگرفتم.شبها چجوريه:37:؟
شب ها هم همونجوریه:20::31:نقل قول:
حالا چیزی نشده کار 1 دقیقه تغییر سرویس هست.نقل قول:
فقط پیشنهاد میکنم برای تغییر سرویس حضوری نرو نمیدونم چه شکلی حساب میکنن همیشه 4تا 5 تومان بالا تر میشه.
از تو سیستم تغییر سرویس بده خیلی راحت هست.
ولی 128 نامحدود هم بد نیست من رازی هستم.
رعت دانلود همیشه 30 هست.
سرعت باز کردن صفحه هم عالی است.
سوال دیگر بود درخدمت هستم.
با تشکر.
هادی
ممنون هادي جون.سرويس هايي كه واسه جايگزيني گذاشتن همه گرونتر از اين سرويسه.خيلي ناكسن
سلام هادی جان! یه شوخی کوچولو: :31::16:نقل قول:
128 محدود هم خوبه! من گلسار هستم! :11:
دیگه من یاد اون زمان نیار هر چی پول داشتیم باید پول حجم اضافه میدادیم.نقل قول:
این شکلی 3 روز اشانتیون نامحدود هم میدن.
دمشون گرم.
چاکر اقای ماهانیان هستیم معلوم نیست تو این سایت با چه نام کاربری هست:31:
با تشکر.
هادی
به قول بچه ها گفتی ماهی نر خوایه اشپلان :21::18:نقل قول:
با تشکر.
هادی
سرعت افتضااااااااااح...!
مرسی ..:11:نقل قول:
128 سرعت دانلود لینک مستقیم 30.
تورنت 25.
256 سرعت دانلود 50 تا 55.
تورنت 45.
با تشکر.
شبهاش رو نگفتید..؟
به نظرم ارزش داره ... میرم بگیرم ببینم چی میشه:11:
دوست عزیز این سرویس ها نامحدود هست.نقل قول:
شب هم درست به همین صورت هست.
اون سرویس های محدود است که شب وصبح از زمین تا اسمون اختلاف داره.
با تشکر.
هادی
امروز شارژم تموم ميشه..
يه 500 مگ از ديشب زدم كه يه 500 مگ دانلود بشه.. هنوز تموم نشده دانلود !
شما چه سرویس داری از کجا؟نقل قول:
چند روزه سرعت شبای اندیشه من بدون نوسان شده، واسه همین سر نزده بودم به تاپیک، :31: هر شبی میتونم یکی و نصف فیلم بگیرم... احساس می کنم اگه قبل از ساعت یک ، مثلآ ساعت 12:59 شروع کنیم به دانلود با سرعت بالاتری میتونیم دانلود کنیم؟
من که اوضام همچنان خرابه.
فک نکنم..:13:نقل قول:
شب هم درست به همین صورت هست.
شما خودت استفاده کردی؟:20:
همین امروز دوستم میگفت سرعت شبم بالای 10 نمیره!!!
دوست عزیز ما هر شب دانلود میکنیم.نقل قول:
من سرعت کمم 25 است اونم تو تورنت.
نا سلامتی خط 7 حق اب گل داره:31:
با تشکر.
هادی
دوست عزیز منم فکر می کنم سرعت برای تمام کاربران به یک شکل نباشه و ممکنه حتی تو یه منطقه 2 کاربر با هم تفاوت داشته باشن البته دلایل مختلفی داره که از خرابی خط گرفته تا مشکلات کامپیوتر و . . . . و سر آخر شرکت سرویس دهندهنقل قول:
اینم بگم که بیشتر سرویس دهنده ها به خاطر استفاده رایگان شب برای کاربران به نوعی شبا با افت سرعت مواجه هستن
زیاد هم به منطقه و مرکز مخابراتی مرتبط نیست ،
سرعت دانلود 25.. پارس آنلاين...
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اگه با پارس مشکل داری چرا سرویس دهنده خودتو عوض نمی کنی
واسم خیلی جالبه
سلام آقا من یه static ip گرفتم که از بیرون ping می شه اما وقتی آدرس ip رو تو internet explorer میزنم وارد تنظیمات مودم نمی شه
کسی می دونه مشکل از کجاست؟برای یکی از دوستام که اونم static ip داره وقتی ip رو توی explorer می زنم وارد تنظیمات مودم می شه. چیکار کنم؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام..
تو اين حالت يك هفته بي نت مي مونم..
و اين يعني يه يه ضرر چنده هزار تومني براي من..!
سلامنقل قول:
شما برو یه خط تلفن جدید سفارش بده یه روزه برات میارن! 50 تومن هزینه داره! اینجوری هم کمتر ضرر میکنی!
برای همیشه هم از دست پارس داغان راحت میشی!:31:
دوست عزیز IP استاتیک برای اتصال کامپیوتر از راه دور استفاده می شه و برای اینکار باید IP رو تو برنامه Remote Desktop connection وارد کنی تا بتونی وارد کامپیوتر بشی نه اکسپلوررنقل قول:
حالا چه کاری می خوای انجام بدی بگو تا کمکت کنم
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
من یه پیشنهاد واست دارم یکی از دوستام این مشکل رو داشت ولی خیلی راحت حلش کرد بهم گفت وقتی رفتم شرکت شاتل اونا بهم گفتن اول پیش ما ثبت نام کنین ما کارتونو جلو می بریم تا زمانی که بره مخابرات برای اتصال اینترنت اون موقع شما می رین شرکت سرویس دهنده قبلی و اونجا جمع آوری رو انجام می دین با اینکار چون کارا هم زمان انجام می شه فکر نکنم بیش از 2 روز طول بکشهنقل قول:
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
دوستان مدتی از mailer خبری نیست کسی نمی دونه کجاست
دلمون واسش تنگ شده
یه مدتی نبودم رفته بودم تهران دوره های فشرده کامپیوتر و شبکه و این چیزانقل قول:
دوست عزیز موقعی که اکانت Pppoe روی مودم نتظیم شده باشه(یعنی بجای کامپیوتر مودم کانکت شه) میتونی با زدن IP Static که گرفتی وارد تنظمیات مودم بشی. ولی اگه تنظیمات مودمت در این حالت تنظیم شده معنیش اینه که میخوای NAT کنی یا Port Mapping کنی که خب تنظیمات خودشو داره و باید بگی چی کار میخوای بکنی تا راهنماییت کنیم. ضمنا بعضی مودم روترها firewall دارن واگه فایروای روشن باشه اون وقت ممکنه از بیرون نبینیش.
این جور که به نظر میرسه شما کانکشنت روی کامپیوترت هست نه مودم. خب پس میتونی یه IP از رنج IP Lan مودمت روی کامپیوترت بزاری و بهش وصل شی. معمولا مودم روی 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 هستن.
سلام مهندس خسته نباشی.نقل قول:
خوش به حالت وقت داری بری این کلاسارو، بعد وقت کردی یه توضیح بده کجا رفتی چی یاد گرفتی چقدر خرج برداشت؟؟
بعدش در مورد سوال خودم مودمی که ازش صحبت کردم مودم وایرلس زیکسل هست و اینترنت تو مودم تعریف شده. واسه اینترنت هم مشکلی نداره. این مودم فایروال هم داره که تو حالت off هست. خود مودم این ip رو به عنوان Ip مودم نشون می داد که همونطوری که گفتم از تو اینترنت ( با سیستمی که از اینترنت این مودم داشت استفاده نمی کرد) وقتی ip رو می زدم باز نمی شد. بعدش ip رو به عنوان static ip تو خود مودم تعریف کردم که باز افاقه نکرد. اما کلا کاری که می خوام بکنم اینه که یه دستگاه dvr مربوط به دوربینای مداربسته به این مودمی که تعریف کردم با کابل lan وصل شده و وثتی وایرلس یه همین مودم وصلم می تونم به dvr وصل شم. اما وقتی به یه اینترنت دیگه یا وایرلس دیگه وصل می شم دیگه به dvr وصل نمی شه. اما این مشکل دوم بود. مشکل اول همونه که چرا با زدن ip وارد تنظیمات مودم نمی شه؟؟
وقتی trace میکنم ip رو به یه ip به شماره 89.144.188.4 و بعد به ip خودم وصل می شه. این ip که گفتمو telnet کنی میگه microtik v4.11 این چی هست حالا؟؟
ببخشیدا خیلی حرف زدم ممنون می شم وقت بذاری یه چیزی یادمون بدی.
کسی از دوستان خط 323 یا 3xx اشتراک 128 نامحدود داره ؟
[QUOTE=baran1059;5559753]دوست عزیز IP استاتیک برای اتصال کامپیوتر از راه دور استفاده می شه و برای اینکار باید IP رو تو برنامه Remote Desktop connection وارد کنی تا بتونی وارد کامپیوتر بشی نه اکسپلورر
حالا چه کاری می خوای انجام بدی بگو تا کمکت کنم[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
سلام دوست عزیز ممنون از توجهت
برای برنامه Remote Desktop الزاما نیازی به static ip نیست حتی با dynamic ip هم می شه اینکارو کرد.
اما در مورد تنظیمات مودم می شه با دادن ip تو explorer به تنظیمات مودم دسترسی داشت اما نمی دونم کدوم یکی از تنظیماته . فایروال نیست چون خاموشه. در مورد اینکه چیکار می خوام بکنم تو جواب به mailer توضیح دادم.