خب خدا رو شکر لا اقل به ما که از شهرستان میریم ظلم نمیشه
خب خدا رو شکر لا اقل به ما که از شهرستان میریم ظلم نمیشه
خیلی خوب شد
این پیش فروش جز زجر طرفداران چیزی نداشت!
یک اتفاقی افتاده شاید بیام تهران البته احتمالش خیلی کم هست اما امیدوارم کرده!
امروز شانسی در بخش ورزشی تاپیکی را دیدم که الان مرحوم شده!
تاپیک یک سال هست مطلبی توش ننوشتند!
فکر میکردم الان تاپیک ما بزرگترین تاپیک بخش ورزشی باشه اما این تاپیک الان 100 تا پست از ما بیشتر توش هست!
جالب اینه که در مورد همه چیز توش هست و یک تاپیک همه کاره بوده!
تعداد پستهاش 8229 هست!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=7154
پرسپولیس2-0استقلال
منم نتیجه بردیا راتکرارمیکنم
پیروزی 2
استقلال 1
منم ترکیب بچینم برای بازی
----------------------- وحید طالبلو-------------------------
بیژن کوشکی ------پژمان منتظری----------- پیروزقربانی
بیگزاده--------------حسین کاظمی---------خسروحیدری
جباری----------------ید...اکبری------------مجتبی جباری
--------------------------آرش برهانی------------------------
استقلال 3 پرسپولیس 1
اونی واقعا این نتیجه را برات ثبت کنم؟:18:نقل قول:
آره ثبت کن :31:نقل قول:
من کدوم نتیجه ام به واقعیت تبدیل شده که این دومیش باشه :27:
استقلال 1 - پرسپولیس 1
ماله منم ثبت کنید. راستی برای این بازی امتیاز بیشتری بزارید تو پیش بینی...
اگر بخوایم یه مقایسه بین خطوط استقلال و پرسپولیس داشته باشیم
توی دروازه
واعظی کاملا سرتر از طالب لو نشون داده توی این بازیا
طالب لو گلای واقعا بدی خورده،از طرفی به هیچ وجه از عکس العملای معروفش خبری نیست
توی بازی با راه آهن هم که 3گل به راحتی دریافت کرد(حالا جدا از بحث داوریش) و در بقیه مواقع بازی هم تا 30 دقیقه به پایان هم که من دیدم،خطر جدی نبود که طالب لو بخواد نجات بده دروازه رو.در حالی که همه واعظی رو توی این 2سال شناختن.
توی دفاع شرایط 2تیم برابره،هر 2 متزلزل هستن تقریبا و ممکنه کم بیارن جلوی حملات سریع،ولی پرسپولیس یه کم هماهنگی بیشتری توی دفاع داره چون بیشتر باهم بازی کردن در حالی که استقلال این چند وقت همش قلعه نوعی ترکیب امتحان میکرده و باهم هماهنگ نیستن.نقطه قوت استقلال توی دفاع قربانی هستش که امید به گلزنیش داره.
توی هافبک
جباری زیاد نشانی از جباری گذشته نداره هر چند توی بازی با راه آهن با اومدنش به زمین تونست استقلال رو نجات بده توی درگیری های میانه زمین،جان واریو هم نشون داده هافبک خوب و قابل اتکایی هستش ولی بقیه!
در طرف مقابل،پرسپولیس مازیار زارع رو به عنوان یه هافبک دفاعی قابل اتکا داره،هر چند هنوز روی فرم نیومده ولی بازم خوب عمل کرده.باقری که توی این چند روز نشون داده که به اوج برگشته و میتونه یک تنه تیمو هدایت بکنه(تنها ضعفش خودخواهیش در بعضی صحنه ها هستش)پتروویچ هم که بهترین خرید پرسپولیس بوده و هیچ نیازی به توضیح دربارش نیست و حتی دیدم که توی همین تاپیک یکی آرزوی داشتنش توسط استقلال رو کرده بود.علی کریمی هم که به تازگی پیوسته(ممکنه مهاجم هم بازی بکنه)و هنوز توی شرایط قرار نگرفته به طور آنچنانی ولی انگیزه بالاش میتونه جبران بکنه همه چی رو.
خط حمله
استقلال بزرگترین مشکلش توی این 2 فصل خط حمله گل نزنش بوده که همه ازش مینالن.برهانی توی این 2تا بازی گل زده ولی مشکل آرش روحیش هستش به طوری که ممکنه اگه یه تک به تک رو خراب بکنه،دوباره بشه همون آرش بحرانی سابق.بقیه مهاجای استقلال هم به جز عباسفرد چیز خاصی از خودشون نشون ندادن که همونو قلعه نوعی نشون داده زیاد بهش اعتماد نداره و مدام توی لیست تعویضش هستش.
پرسپولیس هم توره رو داره که کاملا شناس هستش.2گل بیشتر نزده ولی به نظرم از نظر حرکتی و هوش عالی هستش،2گل زیبا روی سر هم به پگاه زد(با مردودی)و همچنین بارها بقیه رو توی فضا سازی قرار داد و بقیه بازیها هم همینطوری بود.از طرفی جلوی استقلال انگیزه هم داره که مثل زمان پیکان بازی کنه باهاشون
نیکبخت هستش که متاسفانه علی رغم استعدادش تنبل هستش و خصوصیت خوبش اینه که توی بازی قد هستش و کم نمیاره و اگر موقعیتی به دست بیاره به این راحتیا از دست نمیده و از طرفی مسلما انگیزه زیادی داره برای نشون دادن خودش به قلعه نوعی و به یاد آوردن اختلافشون با هم(هر چند حضورش توی دربی به عنوان فیکس مشخص نیست)
از نظر مهره و کیفیت بازی،پرسپولیس برتر نشون میده ولی درنهایت این خود بازیکنا هستن که نتیجه رو مشخص میکنن
فکر خوبی هست البته باید نظر بقیه را هم پرسید....نقل قول:
بخصوص عماد را...
فقط دعاکن که واعظی تودروازه نباشه :21:چیزی ازش میدونم که مطمین باش اگرتوبازی باشه زیر3 تاگل ازاستقلال نمیخوره :31:البته این مساله راغیرازمن 3 نفردیگه ازجمله امیرقلعه نوعی هم می دونند:10:یادمه تویکی ازجلسه های آنالیزدروازه بانهای لیگی یکی ازمربیان سابق پیروزی (مربی دروازه بانیش) به امیرقلعه نوعی گفته بود (قبل ازبازی استقلال - پیروزی دوربرگشت که اون گل بد راخورد رودباریان):8:نقل قول:
اقا بردیا دربی اصلا نباید برای پیشبینیش به نتایج هفته های پیش دو تیم نگاه کرد!
همین طالبلو همیشه در دربی یک وزنه ی بزرگ برای استقلال بوده!
فصل پیش طالبلو از الان هم افتضاح تر بود با این وجود بهترین بازیکن دربی از نگاه خیلی ها لقب گرفت!
تیم شما چند سال پیش هم از هر نظر از ما سرتر بود چه از بازیکنان گرفته و چه از وضعتون در جدول اما استقلال بازی را 2-1 برد...
دربی با همه بازیها متفاوت هست و کلا مسائل فنی ارزشش در روز دربی به پائین ترین حد خودش میرسه!
فعلا که توی این 2تا فصل واعظی کاملا برتر بوده از طالب لو.نقل قول:
توی بازی معلوم میشه:27:
ضمنا مربی که بتونه دربی راببره کم پیدامیشه
پس تاشروع بازی صبرکن :31:بازی برگشت سال پیش (همین امسال برگزارشد)که 12 فروردین ماه برگزارشد دروازه بان پیروزی کی بود؟نقل قول:
.....................نقل قول:
نقل قول:
از نظر مهره و کیفیت بازی،پرسپولیس برتر نشون میده ولی درنهایت این خود بازیکنا هستن که نتیجه رو مشخص میکنن
اون سال همه میدونن که چه بلایی سر پرسپولیس آوردن نا رفیقان.نقل قول:
تیم شما چند سال پیش هم از هر نظر از ما سرتر بود چه از بازیکنان گرفته و چه از وضعتون در جدول اما استقلال بازی را 2-1 برد...
اون همه حاشیه،اون همه ضربه چه از داخل چه از بیرون و....
اون موقع هم رودباریان دروازبان بود که اون گل مسخره رو خورد از روانخواهنقل قول:
ولی خلیلی با 1چیپ ریز جبران کرد:31:
تفسير برديا رو که خوندم تنها نتيجه اي که گرفتم اين بود که يک بچه 18 ساله متعصب سرخ دوست که عينک قرمز زده به چشم واين مطالب رو نوشته...
آین هم پیش بینی من استقلال 2-1 می بره
نقل قول:
برو علی
تو برو پرچم بنداز به کولت بگرد دور محلتون.:دی
فعلا که دارم باهات میبحثم
هرکس بره تاپیک خودش خیلی بهتر هست چون می ترسم حرفی زده بشه و تاپیک قفل بشه!
پرسپولیس قطبی زورش به ضعیف ترین تیم تاریخ استقلال در سال پیش نرسید! حالا که وضع بهتر شده چطور میشه امید داشته باشه که اس اس را ببره؟
اما بازهم میگم دربی با بازی های گذشته فرق داره...
پرسپولیس قبل از اون بازی وضعش خیلی خوب بود بعد از اون بازی بود که پرسپولیس بهم ریخت...نقل قول:
اون سال همه میدونن که چه بلایی سر پرسپولیس آوردن نا رفیقان.
اون همه حاشیه،اون همه ضربه چه از داخل چه از بیرون و....
با این حرفها شاید بتونید خودتون را گول بزنید!
نقل قول:
تو رو بخدا الكي اين بازي رو مهمش نكنيدنقل قول:
فکر خوبی هست البته باید نظر بقیه را هم پرسید....
بخصوص عماد را...
ما اين بازي رو راحتتر از بازي با راه اهن ميبريم .
من كه مخالفم
سلام وسط بحث دوستان.
به نظر من اين بازي هم مساوي خواهد شد. بازي دو تا تيم كه صاحب جفتشون علي آبادي هستش و تو هر دو تغيير مديريت و صرف هزينه بسياري شده برنده نداره.
استقلال 2 - پرسپوليس 2
جمعه 87/7/12
استقلال - پرسپولیس، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال 2 - 1 راه آهن
پرسپولیس 2 - 0 پگاه
تا الآن 26 نفر بازی [استقلال - پرسپولیس] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 7768 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 7771 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007174&postcount=7768
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007205&postcount=7771
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
خوب من تازه وارد بحثتون شدم..
امیدوارم به جاهای باریک نکشیده باشه..
انشا.. بهتون میرسم..
مواظب پست هایی که میدید باشید..
منم نمیتونم اس ام اس بدم..نقل قول:
این که نامردیه..
بیخیال محمود..نقل قول:
خیلی از استقلالی ها موبایلشون اس ام اس نمیده :31:
نمیدونم چرا..
حله محمود جان..نقل قول:
برو بکپ :31:
موافقم ..
منم با هادی موافقم..نقل قول:
به نظر من باید امتیاز های این بازی هم مثل بازی های دیگه باشه..
باز نظر خودتونه..
بابا خودم راسرویس کردم اما این sms کوفتی ارسال نشد!
من که اعصابم داره خورد میشه!
قشنگ اون سال خلیلی هد زد نه با چپ که اونم اخر بازی بود لنگینقل قول:
همیشه تعداد عاقلها بیشتره پرسپولیس یه یار ادم داشت که اونم استقلالی بود عابدزاده وگرنه بقیشون.....نقل قول:
اس ام اس نه سند شد. یه اس ام اس براتون میاد از همون شماره از طرف امداد خودرو سایپا .... آقا بفرستید دوباره.... میره.
برنامه نود تموم شد..
اینا هم با این آمار گرفتنشون..
sms من که send نشد...
تو خونه ی ما4 نفر استقلالی بودن که sms هیچ کدومشون send نشد..
شما به این میگید نظرسنجی معتبر ؟!
آمارشون بدرد خودشون میخوره..
انشاا.. استقلال بازی دربی رو میبره..
پرچم بالاست..
جمعه 87/7/12
استقلال - پرسپولیس، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال 2 - 1 راه آهن
پرسپولیس 2 - 0 پگاه
تا الآن 27 نفر بازی [استقلال - پرسپولیس] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 7768 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 7771 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007174&postcount=7768
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007205&postcount=7771
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
برديا همين رو بهت بگم كه نه تنها تو بلكه خوده من هم نمي تونيم بازي هاي مستقيم استقلال و پرسپوليس رو آناليز كنيم چون هر حرف و هر نقدي رو از روي تعصب بيان مي كنيم.نقل قول:
مثلا شما كاره تاكتيكي و تيمي استقلال رو ول كردي چسبيدي به رودباريان!
اين يعني لوس كاره ما!
در صورتي كه من هم مي تونم همون گل خليلي رو برات به بدترين شكل ممكن گزارش كنم و...
در هر صورت نقد و نظراتت براي ما محترم هستش اما قابل قبول نيستند.
يا علي
چه 35% چه 1% استقلال هر چی بشه دوست داریم
با نظرت موافقم رضا..نقل قول:
منم میخواستم تحلیل بذارم ولی حوصلم نشد اینقدر تایپ کنم..
چون شاید واسه من قابل قبول باشه، ولی واسه خیلی ها شاید نظر من قابل قبول نباشه..
بردیا، بابت تحلیلت ممنون..
نظرت محترمه..
مهم اینه که بازی قشنگ و پرگلی شاهد باشیم.. (اگه استقلال ببره بهتره :31:)
خدا کنه، حساسیت، رو بازی تأثیری نداشته باشه..
دربی های اخیر، حساسیت هاش کمتر شده.. این جای امیدواری داره..
بابا اينقدر حرص اون نظر سنجي رو نزنيد!
فردوسي پور كه براي زمين و زمان مشخصه كه چه رنگيه!
اصلا برنامه نود گرايش وحشتناكي داره به اون ور!
چطور ممكنه تيم هاي ديگه كشور فقط 3 درصد سهم داشته باشن؟
نه من بلكه هيچ كدوم از دوستانم توي اين نظر سنجي شركت نكرديم! چه آبي ها و چه قرمز ها!
اما بزار با همين 61 درصد عروسي بگيرن و خوش باشن:27:
مي تونن حداقل به يه چيز دروغين افتخار كنن.:21:
عماد كمترين شكي نداشته باش جمعه برد با ماست!:8:نقل قول: